Aspirante optimiste > 20 (322)
Raspunsuri - Pagina 5
anidaz spune:
Din pacate si eu trebuie sa plec la serviciu,mai merg doar azi,ca maine am un examen,proba finala de AEL,la calculatoare,sper sa ma descurc.
Insa prima data ma prezint la domnul doctor sa-mi descante foliculii.

poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
oanaiacovita spune:
Fetelor, ioi ce il astept si eu pe al meu sot si nu numai pt.
ci mai ales ca mi dor de el si nu imi place sa stau singura. 
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
mihaelacg spune:
eu te cred oana, ca nici eu nu pot sta fara al meu pui, desi uneori imi doresc sa stau singura sa -mi fac eu toate ritualurile in voie, sa fac ...ce stiu eu ce, insa dupa o zi, is terminata.
noaptea dorm imbracata cu bluza lui de pijama, sau un tricou, musai dorm pe perna si pe locul lui.
iar al meu n-a lipsit niciodata mai mult de 4-5 zile
mitzica viitoare gravi... sper luna asta
oanaiacovita spune:
Miha, exact asa is si eu.
Nu pot manca fara el, ma trezesc noaptea ca intind mana si il caut prin pat. Am impresia ca il aud prin casa...ioi ce greu e...

Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
flowerbee spune:
Buna dimineata fetelor,
Ce mai faceti?
Fac si eu galerie pentru foliculii vostri, sa se faca mari!!!!
Eu ma lupt cu greturile si varsaturile. E tare greu, uneori mi se pare insuportabil, insa asta e viata, asa a lasat Dumnezeu.
Va pup.
Bee
6+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
mihaelacg spune:
al meu deja aseara cand a vazut ca iau si duphaston, m-a intrebat daca a venit momentul![]()
e nerabdator dragul de el, dar mai avem de asteptat
mihaelacg spune:
pe 20, vineri, is la bucuresti, o sa fie z 14, asa mi-a zis sa nu vin mai devreme de z 14
oanaiacovita spune:
Bee, imi pare rau ca te simti rau. Am citit la mamici ca tu ai un ulcer mai vechi si ca acu iti da iar probleme. Si eu am ulcer si mi-i groaza cand or sa vina si la mine greturile(cine stie cand va veni si momentul asta...). Greturile or sa tina cam pana in sapt.12, dar poate ai noroc si scapi mai repede. Vezi ca poti lua Emetin care e produs naturist agreat in sarcina....
la
-duta.
Miha, bine ca ne-ai zis sa pregatim majoretele pana atunci..
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
oanaiacovita spune:
Fetlili am fugit la birou. Vorbim peste juma de ora. 

Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
jasmi spune:
Salutare fetelor!
Vad ca sunteti puse pe fapte mari zilele astea ![]()
Eu mi-am facut din nou bHCG in dimineata asta si la 4 o sa am si rezultatul. Iar deseara ma duc la medic sa vedem ce este pe-acolo prin burtik 
Va pupicesc pe toate 
Jasmi
4+
Testuletul meu
http://bd.lilypie.com/xhJTp3.png
"A smile is a light in the window of the soul indicating that the heart is at home"