Aspirante optimiste > 20 (322)
Raspunsuri - Pagina 19
anidaz spune:
Maine sunt plecata toata ziua ,fiindca avem turul 2 pentru primar si n-o sa pot intra deloc.
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
anidaz spune:
Am cautat ieri teste de sarcina Barza caseta in Arad si nu am gasit.Astia se axeaza pe Sure Check,asa ca mi-am luat unul pentru cand va fi momentul .
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Am cautat ieri teste de sarcina Barza caseta in Arad si nu am gasit.Astia se axeaza pe Sure Check,asa ca mi-am luat unul pentru cand va fi momentul .
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Nu am dormit azi-noapte din cauza tusei,am vomitat de doua ori de la gat ,asa raceala nu am prins demult ![]()
![]()
![]()
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Hai ca am avut logoree in dimineata asta ,va las si revin pe la pranz.
Sa aveti o zi placuta !

poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
cami_antonia spune:
anidaz....insanatosire grabnica si ai grija sa nu iei pastile daca zici ca poti fi
....bea un ceai cu multa lamaie.....sau fa-ti tu in casa un suc natural de lamaie si grefe....si iti va trece....
in rest....neataaaaaaaaaaaaaaaaa.....pentru toate feteleeeeeeeee......veniti la un ceai???? caci eu cafea nu mai beau de f multa vreme......daca vreti va fac si o cafea.....
azi pentru cine facem galerie????????
sau intai sa facem galerie pt cele somnoroaseeeeeeeeeeeee

5+
Camelia
ruxandrab spune:
Buna dimineata!
Ank24 Imi pare foarte rau! 
Anidaz
sai ii mai treaca raceala..
eu declar z1 in z18... in luna cu hsg... macar asta e mai ok... in sensul ca e rosu si ca ma mai doare si pe mine cate ceva... ca in ultimele luni... nada, niente..
plec si eu acum la tara ... va pup si ne auzim pe seara..
Asteptand un ingeras
mihapet spune:
"salutare natiune"!
m-am trezit din doua motive in dimineata asta: pt cafeaua lui Anidaz
, care este excelenta si-ti multumesc; si din cauza zgomoooooooooooooooootului pe care-l face Camelia
camelia, daca tot m-ai trezit, ia sa fac si eu un pic de galagie sa se trezeasca si celelalte fete somnorici

TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAA
mihaelacg spune:
neata fetelor!
miha, cami, buna tehnica de a ne trezi ati gasit, din "cauza" voastra am facut ochi
vreau si eu o cana cu ceai, ca nici eu nu mai beau cafea
poze de la cursul festiv si banchet inca nu am, cica maine ne da cd-ul
citesc din urma , si revin
mitzica viitoare gravi... sper luna asta