Aspirante optimiste > 20 (322)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Anidaz, nu inteleg de ce e rau daca foliculul s-a spart la 17 mm??? Nu e suficient de "copt" la aceasta dimensiune??? Sau?/?? Eu nu ma pricep, eu am avut in z14 un folicul de 18 mm si mi s-a dat sa fac pregnyl!!! Oare a mai crescut dupa aia>? Ca dr meu nu-mi face monitorizari sa vada daca s-a spart, zice ca sigur se sparg si ganta

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bunaaaaaaaaaaaa feteeeee

multumesc mult de tot pt galerie la toate feteleeeeeeeeeeeeeeeee
sunteti super tariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
imi doresc sa vina momentul sa fac si eu galerie pt voiiiiiiiii

am fost la doctor....si bebe e intr-adevar mai mare decat la jasmi....5,6mm.....doctorul era f fericit....nmi=-a dat sa iau acid folic si duphaston....

sunt fericitaaaaaaaaaaaaa

anidaz sa stii ca ovulatia tre sa urmaresti la eco sa stii exact cand e....sau sa incerci o luna zi de zi din ziua a 8a pana in ziua 23-24....ca sa fii sigura.....fara nici o ratareeeeee...

fac si eu galerie pt foliculiiiiiiiiii fetelorrrrrrrrrrrrrr

5+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

anadomnica... nu vreau sa te sperii... asa imi zicea si al meu... teste de ovulatie ai facut ?

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

nu ... la mine nu sunt relevante, ca sunt o PCOS girl

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Ana pentru a fi considerat matur ovulul,foliculul trebuie sa aiba intre 21mm si 27mm ,deci la 17mm mi-a zis ca daca raman nu e tratamentul lui ci mana lui Dumnezeu,fiindca nu se poate stiintific la aceste dimensiuni sa produca o sarcina.Deci eu ma las in voia Domnului de-acum pentru ca ce era de facut omeneste am facut.
Pregnylul sparge foliculul,dar nu trebuie facut prea repede.Si ar trebui sa faca monitorizare si dupa ce ar trece ovulatia pentru a vedea corpul galben.

poate luna asta da!

un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pentru sustinere,de-acum sa vina simptomealaaa.
Cami felicitaaaari pentru sufletelul ce creste in burtica.Sa stea acolo pana la termen si sa ai o sarcina usoara,

poate luna asta da!

un moment de iubire
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

anadomnica... ufff... nici mie nu imi facea eco sa vada corpul galben asa cum zic fetele...
probabil unii doctori nu fac... si deasemenea probabil nu e bine ca nu fac...

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Noname al meu mananca dimineata si la pranz bobite si seara ce mancam noi.Sper sa nu am probleme cu mititelul.Insanatosire grabnica la al tau,

poate luna asta da!

un moment de iubire
iubirile mele

Mergi la inceput

Eu am ovulat ieri fiindca ,alaltaieri era acolo ,iar azi era spart,de prestat am prestat dupa program zilele astea ,dar daca a fost prea mic...

poate luna asta da!

un moment de iubire
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

salut fetele!
io am fo ieri in delegatie la bucuresti...cam obositor drumu'..da dupa cata greatza mi-a fost ieri pe drum si azi, io zic ca bebelu e bine mersi!...

cami felicitari pt sambureaca! (5,4 mm bebelu sau sacul? ca io nu am inteles exact )

pupicei la toati fetili!

ioana

6+

puiutza mica

Mergi la inceput