DILEMA!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Asa e, nici eu nu m-as incumeta sa deschid o afacere gen magazin (cu dus intors, mai ales ca imi dau seama ca la voi e doar la stadiul de idee, nici macar n-a fost studiat cat de viabila e ideea) in circumstantele in care va aflati voi acum. Daca ideea cu magazinul da gres si dati faliment, va treziti probabil intr-o gaura si mai mare financiara si cu un apartament mai putin valoros, deci puteti sa pierdeti cat nu va permiteti. Incercati sa ajungeti la o oarecare slabilitate financiara inainte de a demara o afacere. I-ati serviciu si da copilul la gradinita (cresa) sau in grija mamei tale. A deschide o afacere nu e chiar asa... o solutie pt toata lumea. Inteleg ca ideea va venit tocmai pt ca sunteti intr-un impas financiar. Ce va faceti daca nu merge? Asta e ideea, reflectati un pic si la varianta asta pt ca nu e de neglijat. Plus ca vad ca toate schimbarile astea aduc in fiecare din voi noi probleme: lui ii e teama ca daca va mutati il poti eventual insela, tie ti-e teama ca ramai pe drumuri (desi nu vad de ce ai inceput sa te simti amenintata tocmai acum, la mutare, caci si situatia in care te afli acum este similara).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Important ar fi sa existe intelegere intre voi , iar tu fii mai intelegatoare fiindca este toturi motenirea lui .

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Hmmm eu ma gandesc intai la copil si dupa aceea la mama. A nu se intelege ca nu imi iubesc mama, doar ca imi iubesc mai mult copilul. Fiecare cu prioritatile lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zouzou spune:

Din experienta mea: dupa casatorie, tatal meu a cumparat un apartament in care sa locuim eu si sotul meu plus fetita. Nici macar n-am indraznit sa ii propun sa treaca apartamentul pe numele nostru pentru ca era munca lui. Nu avea un super business sa ii vina banii usor (si chiar daca..)..au muncit fiecare leu, pe bune si el si mama mea. Sptul meu s-a suparat din cauza asta si mi-a reprosat de multe ori. La vreo 6 ani de la casatorie am aflat ca mica firma pe care si-o deschisese el....si cu care il ajutasem ..era pe numele mamei lui..ca sa fim kit! Voila!! Chiar a fost nasol. Daca mi s-a parut fair cu apartamentul (pentru ca nu erau banii nostri), apai cu firma (in care ma zbatusem si eu..el renuntase la serviciu pentru asta si eu am tinut familia cateva luni)..ce sa mai spun?

Mergi la inceput