Pisoiasi cautam stapani iubitori
Dragilor, pe langa gradina zoologica pe care deja o aveam, o pisicutza din vecini a hotarat sa fete la mine in garaj...M-a vizitat cam o saptamana inainte, si-a leganat burtica pe alei, prin curte( cand nu erau cainii pe acolo...), m-a mirosit, si-a pus burtica in palma mea...
Pe 9 mai am gasit-o in garaj, printre niste cartoane, si cand am ridicat-o in bratze, iesea un cap mic din ea...Am improvizat repede un cuib si am ajutat-o cat am putut( e foarte tanara si mica, i-a fost destul de greu), am mangaiat-o si incurajat-o, parca se ruga de mine sa o ajut...A facut 5 pisoiasi, cat niste soricei...Dupa 11 zile am dus-o la doctor si a operat-o imediat( era f. balonata, credeam ca are un pui nefatat in ea, dar nu era...) si a si castrat-o. Ametita de durere a continuat sa-i alapteze pe puiuti, si uite ca au implinit o luna, sunt frumosi, sanatosi si teribil de dragalasi.
Aici sunt poze cu ei, si va rog, dati mai departe cui stiti si credeti ca ar vrea sa adopte pisoi.As vrea sa gasesc stapani buni si pt. pisicutza, e foarte blanda, cuminte, face la nisip si mananca orice.
http://pets.webshots.com/album/563748497mmgsCM
Va multumesc,
V
Raspunsuri
mihaeladm spune:
Sunt foarte frumosi!
Sper sa le gasesti stapin si apoi sa ne anunti si pe noi de reusita. :)
Victoria spune:
Sper si eu...Deocamdata nu am nici un raspuns, si am dat si mail la toti cunoscutii...
V
Victoria spune:
Am facut azi poze "proaspete" cu pisoiasii...Sunt foarte haiosi, mananca deja mancare normala de pisici, supe de carne, lapte, orice...Fac la tavitza, sunt tare curatei...
Va rog mult, dati mai departe linkul la cine credeti ca ar fi interesat sa adopte, trebuie neaparat sa le gasesc stapani!!!
http://community.webshots.com/album/563748497mmgsCM?start=36
Va multumesc,
V
dana_e spune:
miuuu ce scumpei sint
am dat mai departe link-ul. iti doresc sa ai/aiba noroc... e tare greu de plasat pisoi, stiu bine :(
Victoria spune:
Da, imi doresc mult sa aiba noroc de stapani buni, sa le dea si lor de mancare si un adapost... Eu i-am hranit f. bine si ( zic eu) stau in conditii f. bune, nu vreau sa ajunga undeva unde sa moara de foame/frig...
Nu pot sa-i las in curte, desi am spatiu arhisuficient,ca am in jur vecini cu cate 4 caini ( inclusiv 4 ai mei...), si tuturor le mor pisicile sfasiate, nici nu vreau sa ma gandesc...
V
roxanal spune:
Victoria, mai ai pisoiasii? crezi ca s-ar descurca la curte, eu n-as vrea sa-l tin in casa..vreau sa iau un labrador si un pisoias...so?
Victoria spune:
Roxana, da, ii mai am. Sigur ca s-ar descurca la curte,numai sa aiba totusi un loc unde sa se adaposteasca( magazie, garaj, etc), iar acum cand e f. mic si nu stie ce-s alea pericole, nu stie sa se fereasca, sa nu-l manance alti caini. Labradorii ( eu am o Goldenitza Retriever) sunt calmi si echilibrati, insa la inceput trebuie sa ai grija sa ii prezinti,sa se obisnuiasca impreuna, si pisoiul sa nu o ia la fuga cand il vede, ca retrieverii/labradorii tind instinctiv sa haituiasca orice animal care fuge.
Daca iti doresti din ei, vino sa-ti alegi, eu in week-endul asta stau acasa.iti dau PM cu datele mele si te astept,
V.
Victoria spune:
Dragilor, va rog mult de tot, mai dati linkurile cu poze pe la cine stiti ca si-ar dori pisinei...Nu le-am gasit inca stapani si mi-e tare mila de ei, stau inchisi cu mama lor ca sa nu ii manance cainii, nu le pot da drumul afara, mi-e din ce in ce mai greu cu ei toti...
Sunt tare frumusei si grasuti, ar face fericiti pe viitorii stapani...
V
aidaciolac spune:
Absolut superbi
Am dat si eu linkurile la prieteni de prin Bucuresti.
Eu am deja 4 pisicute miculutze si un cotoi si un Labrador si un Westie si cativa hamsteri pitici.
Chiar cine vrea puiuti de hamsteri pitici ca am 6
Spor la gasit stapani pt miorlaiti
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Victoria spune:
Multumesc de ajutor...I-am mutat in garaj ( am facut curat, scos masina, etc) si mi-e mila de ei ca trebuie sa stea inchisi acolo, insa ii omoara cainii daca ies...Nu stiu ce sa ma fac cu ei, nu pot sa stea inchisi toata viatza lor intr-un garaj
V