LMA - Piticlonti de iulie / august 2004 (256)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, stiam de accident dar nu si de tumora. imi pare rau si sunt macar cu gandul alaturi de tine.
am vazut gorodica, super cocheta.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria stai sa numar....8 luni si jumatate!
Carmen mai conteaza rasa? Eu stiam de ac boric..de la farmacie..si presari peste tot pe margini..la intrare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gabi de azi dimineata fac cercetari...si am aflat,ce folosesc eu este versiunea pt Europa a Contractubex-ului , sint facute de aceeasi companie, Mertz.Mie nu mi-a recomandat-o nimeni..dar ma bucur sa aflu ca am ales bine. De curiozitate, cit costa in Ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,meiii io vreme de-ti vine sa te impusti,abia am urcat dealul,n-am pic de energie in mine
Carmen tinem pumnii si ne gandim la tine si la tatal tau zilele astea!!!...mei n-am gandaci..da iti vand un pont cum sa scapi de ei definitiv,te duci la o farmacie veterinara si ceri o fiola de otrava pentru gandaci de colorado,o dizolvi intr-un litru juma de apa si stropesti peste tot cu ea,nu miroase si nici nu-i prea toxica(mama a dat si apoi a uitat catelul in casa,da' traieste si acu')..asa avea si mama cica-s de la umezeala...
Si acum sa sarbatorim
LA MULTI MULTI ANI LEELOO SA FI FERICITA SI IUBITA SI SA-TI TRAIASCA BAIETII!!!
revin daca gasesc o sursa magica de energie
revin daca gasesc o sursa magica de energie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Gabitz la multi ani fericiti alaturi de baietii tai! sa ai parte numai de bucurii!!!!
Oliv fromos tare la disneyland, bravo. dar vacanta mai putin ptr voi . noi vrem sa plecam acum la inceputul lui iulie - grecia sau portugalia, am gasit doua variante ok din care trebuie sa alegem una.
Carmen tinem tare de tot pumnii azi si zilele care urmeaza. dea Domnul sa fie mai bine ca prognoza cum e Ionu' in tabara, se distreaza? il stresezi cu telefoanele? la noi gandacii dispar cu raid-ul ala spuma.
Simona la noi Patrick adoarme semi-singur, adica dupa povesti il culc si plec. mai vine el sa il ceara pe ta-su sa doarma impreuna... cateodata vine cateodata nu.
Ioana e tare dragut costumul Mariei. mai zi-mi odata cand veniti pls.
sa avem o zi super buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, gabi!
sa fii sanatoasa, iubita si fericita, sa se ti se indeplineasca toate dorintele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

LEELOO
Sa ai parte de tot binele din lume, numai bucurii si impliniri, sanatate si fericire alaturi de comorile tale si de cei dragi tie !

Carmen, tinem pumnii sa fie bine ! Doamne ajuta !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI GABI!!!

Sanatate, fericire si tot ce-ti doresti!

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

caro, s-au afisat rezultatele la cangurul in lumea povestilor, ti-am lasat offline lincu` pe mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI MATEI, MARINA SI GABITZA!

Fetele, am o intrebare la voi- am auzit ca nu este voie sa intri in Bulgaria cu copilul daca nu ai scaun de masina. Stiti ceva mai sigur??

Multumesc frumos!

Mergi la inceput