LMA - Piticlonti de iulie / august 2004 (256)
Raspunsuri - Pagina 15
szivarvany spune:
Asa, macar fetele din nord semneaza prezenta :-)
Ioana, cum e mandra, au trecut bolile ???
Io repet PAP ul dupa 10 zile de ovule, se pare ca antibioticele si-au spus cuvantul din nou si am facut candida, desi n-am avut nici pe draqu`, doar nu`st nesi sa nu-mi dau seama. Noah atat ete, maine seara mergem la doc :-)
In rest, Giulik iar are nejte bube, nush de la ce, tantar sau altceva, da cu mixtura si se distreaza sa-si faca multe puncte albe :-)
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
g_ioana spune:
Carmencita far masina,ca din nicolina pana-n alexandru nu-i mult iar mersul pe jos face piciorul frumos...si poate da nechita neshte sampanie
Daria mandra-i in forma maxima,merci de intrebare
,io zic ca am scapat de boli...insa a ramas cu niste fitze
...o intreaba tacsu daca vrea sa manance un sandvish si ea ii zice"te rog nu ma fortza!nu vezi ca acum sunt ocupata?"...si a mea are niste bubitze pe burta,da io zic ca de caldura...
Roxi treci la semnat condicutza!!
Meii io moor de sooomn
roxanaz spune:
pupicei, scuze de intarzierea la condica dar mi-au instalat computer nou si pana am facut toate update-urile si am recuperat ce trebuia facut de dimineata... stiti voi cum trece timpul.
Gabitz, eu cred ca dimpotriva, si noua trebuie sa ne spui astea, ptr ca e clar ca te framanta. si daca nu putem sa ajutam concret macar ai unde sa te descarci. eu cred (stiu ca nu am experienta dar doar fac niste supozitii acum) ca recuperarea va incepe in curand - de ce spun asta, pentru ca Stefan acumuleaza deja de ceva timp informatii si cunostinte, plus sedintele la logoped care incep sa se vada. si pana va incepe scoala mai sunt totusi 3 ani cel putin. si mai cred ca prezenta lui Tudor il va stimula mult, stii ca fratii sunt de mare ajutor unui celuilalt. imi dau seama cat de poate durea o asemenea serbare dar eu zic ca trebuie sa treaca. totul se va imbunatati. 
Ioana dar cat mai tin la voi concertele frate? nu s-au terminat alegerile?
nu ai intrat in vacanta inca?
Daria succes la gineco. vezi ca la farmacie sunt cutii de plasuri oftalmo ff eleganti, cu perforatii, nu arati chiar ca piratii din caraiber cu ele
sa ii treaca bubele repede Giuliei!
Oliv nici o vorba ieri? ce ati facut in week end?
Andreea aaaaah dinozauuri? Patrick o sa inebuneasca cand o vedea pozele ![]()
szivarvany spune:

Leeloo, a scris f bine Rox, pana la scoala ... mai sunt cativa ani !!! Va fi bine !
Eu si acum ma minunez de Giulia ... imi amintesc disperarea ca numai ea nu umbla la 1,2 ani, apoi era cu pampers la aproape 3 ani, partea cu vorbitu` nu zic nimik ... mai astept :-)
Rox, deci ma fac pirat ... eleganta :-) O sa trec pe la farmacie, sincer sunt putin suparata k nu sunt simt nicio ameliorare si doamna nu-mi da ochelarii ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
kim222 spune:
Hai Romania!!!!

Roxa ma bucur de rezultatele bune la eco ...
Ioana super tare Maria..ca deobicei..
Gabi de ce sa nu comentezi! Eu te inteleg mai bine decit crezi! Daca as fi tu..as apela si la un psiholog,as schimba logopedul daca nu esti multumita, l-as expune la tot felul de activitati..si mai ales..stati impreuna si vorbiti mult..
Luca a cazut din nou,,in parc..cu noi de fata..plojarea a fost de la 1 metru..in git si capul in extensie..Ce-am simtit (vazind si faza)nu va explic..Deci asa copil energic si aiurit..nu am vazut![]()
Mai nou are idee fixa..sa fie ..big brother
..si pt ca noi nu-l putem ajuta in acesta problema a gasit rezolvarea....si a facut planul..cumnata mea (care este insarcinata in 3 luni) o sa aiba fata (asa vrea Luca)..si o luam la noi..si o sa stea cu noi..for a loong time![]()
edit Carmen ce vesti ai?

HAI ROMANIA !!!