Puiuti de Randunici 2008!! (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

'neatza!

poze intalneala

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am scris las "l-as"...nu ma bagati in seama! Oare pe cine l-as....ce? Ca asta e din subconstient, sunt sigura!
Mpa

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pana ma lamuriti si pe mine daca e marti sau miercuri, ii transmit lui mimo, , ca bine face ca nu se pune cu armata,ca Amira mi-e nora si nu o lasa Mateiul meu cu una cu doua, dar dak ati stii voi pe unde-i job-ul meu ala al dreaq, v-ati speria definitiv!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

luny stai ca incerc si eu sa ma dezmeticesc! cred ca e miercuri azi!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mimo - pletosica cred ca e fetita lui Cleme.

Neatza, de fapt, ca asta vroiam sa zic.

La multe luni Alexandru Mihai!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

daca 16 e luni, si stabilim intalnealaatunci ari fdi minunat, marti lucreaza randunoiul...ptr mine e ok luni sau miercuri..

Mergi la inceput

cuscra vreau si eu poze pe mess cand ai timp
asa e, Mimo, pletoasa e fata lui Cleme!

Mergi la inceput

multzumim de aprecieri tuturor fetelor, dar dupa cum ati observat eu doar am fost gazda Amirei, ca in rest seamana cu tat-su ca 2 picaturi de apa! apropos, se uita al meu aseara l pozele de cand avea cateva zile si imi zice:"parca seamana cu un varcolac mic cu asa mult par si ciufulita!" auziti si voi...varcolac mic!

mimo, fetitza pletoasa e diana de cleme, dar e data lui tudor de maria underqueen! dar pana s-or face ei mari...cine stie ce or alege! asa ca nu fi suparata!

al meu a fost f impresionat de gineri-miu bineinteles, care avea niste sunete in el, de ziceai ca pleaca la vantoare! si a zis ca seamana cu cuscra, care e o frumusica! i-a placut mult si de vladut ursuletzul mic, dar si de sasha lui sovi! ce mai, toti puiutii vazuti au fost admirati, ca doar nu au cum sa fie decat frumosi ca si mamicile (sau taticii in unele cazuri)

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Neatza!!!!

Imi pare rau ca aseara am plecat fara sa ne luam la revedere, dar in timp ce ne plimbam a sunat sotul sa ies la bulevard sa ne ia, pt ca era super aglomerat si nu avea unde sa lase masina.

Am facut un drum de 5 minute in aproape o ora..... Am ajuns exact la ora de baita...

Mi-a facut placere sa va vad si abia astept urmatoarea intalnire

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Minomix, da cea in colanti albi( care sunt pantaloni da de grasa ce-a nu se baliga de seama)sun io, dar cum ma-i recunoscut? , ca la intalneala nu m-a recunoscut nimeni, Bine nici eu nu am recunoscut lumea , spre rusinea mea, dar la cate poze ma uit zilnic si la cat de mic e neuronul meu si cateodat si afumat de la una alta, pletoasa este fata lu Cleme, si e data, desi Andrei s-a plimbat cu ea.
Apropo Cleme ce face Moglitza????

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput