Ma intreb o kestie. Ai mei parinti mi-au spus ca vor sa imi cedeze sau vinda apt. lor. In acte doar. Eu fiind cetatean american, ei romani. Caci zic ei, ca e mai simplu sa facem acte de genul asta acum decit sa umblu dupa taxe de succesiune cind nu vor mai fi ei. Eu sint interzisa la faza asta. Nu prea imi vine sa fac asta dar sint intr-adevar unicul mostenitor. Voi ce ma sfatuti? Sa-i incurajez sau sa ma impotrivesc? AI mei zic ca atunci cind se va intimpla ca ei sa nu mai fie sa nu-mi stric vacanta umblind dupa succesiuni si sa ma coste cit nu face ci mai bine imi fac acte pe apt. din timpul vietii. Multumesc pt. pareri.
De ce te-ai impotrivi?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Daca ti-e teama ca te vor apuca "nebunelele" mai tarziu si ii dai afara din casa , sau ca ce stiu eu ce idei ti-ar veni ... sau D-ne fereste se va intampla ceva cu tine si mostenitorii ta ii va da afara pe ai tai.... accepta sa faceti acetele, dar mentionati drept de "abitatie viagera" pe tota adurata veitii pentru parintii tai!
Eu si Raducu (22.04.2005)
De ce m-as impotrivi? pt. ca mi se pare bizar si pt. ca efectiv nu stiu daca m-ar scuti de alergatura atunci cind - bat in lemn - ei nu vor mai fi.
Nu mi-e teama ca ma apuca nimic; pur si simplu mi se pare bizar, asta e tot. Ma intrebam daca stie cineva daca e vreun avantaj de a face asta in loc de succesiune si daca exista vreun avantaj (costa mai putin, ia mai putin timp, nu trebuie martori, prostii din astea).