Aspirante optimiste > 20 (321)
Raspunsuri - Pagina 7
jasmi spune:
Maria distractie placuta!
Sa dea DD sa fiti mai multi la intoarcere 

Ruxi tin pumnii sa apara le ovul si sa nu scape de data asta ![]()
Jasmi
4+
Testuletul meu
http://bd.lilypie.com/xhJTp3.png
"A smile is a light in the window of the soul indicating that the heart is at home"
ruxandrab spune:
din pacate .... tot o liniuta ![]()
Asteptand un ingeras
Editare : Nu sunt suparata... poate maine... 
kitzy spune:
Apai tu Jasmi!
Nu dai startul la intalneala? Sa incingem si noi de-o praji sau inghetata, ca acuma pun
pe voi! Pana va hotarati, imi marit fata si va invit direct la nunta ![]()
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
anidaz spune:
Am venit si eu,facem galerie ?Facem:pentru foliculul Oanei

pentru ovulatia Ruxandrei

Si pentru maine pentru foliculul meu ![]()

Bee cred ca esti in al
,ca ti-ai vazut
,nu?
Parca si Cristi trebuia sa mearga,am pierdut eu sirul,a fost?
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
anidaz spune:
Ati plecat toate?

poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
andra_b spune:
Fetelor, dupa o alta perioada de absenta, trebuie sa va anunt ca am primit azi rezultatul bhcg la sange si este negativ... Nu stiu cum am reusit sa am 3 teste pozitive si totusi asta negativ! Numai mie mi se putea intampla!!!!!!!! Sau poate ca testele barza nu is bune, dar eu am auzit numai lucruri bune de ele.
Oricum nu vreau sa stiti prin ce trec acum, dupa ce deja mi-am imaginat ca s-a implinit minunea........ si totusi nu e asa... am crezut ca s-a terminat 1 an de zile de incercari, de lupta dar nu e asa, poate sunt chiar in toi! Oricum nu stiu ce sa zic si in ce sa mai am incredere pentru ca acum efectiv is varza!!!!
Dar asta este, nu am ce face decat sa merg mai departe si sa imi tin capul sus!
Ceea ce sper acum este ca prietena noastra buna Oana sa ne aduca vesti bune, daca eu nu am reusit si sa avem motiv de bucurie deseara!!!!!! 
Si sper ca luna asta va fi.... una si mai productiva cu si mai multe gravidute, sa ajute DD!
V-am pupat, plec acasa, sunt franta de oboseala si fizic si psihic... sper ca imi revin!
Oana, inca odata, Doamne ajuta!
Ale 
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/SHBFp3.png
anidaz spune:
Pacat Andra,sunt una dintre fetele care te intelege cel mai bine,fiindca am patit la fel,ba mi-am pus si semnatura de gravi si tot asa nimic,doar teste pozitive.
Spune-mi ai facut cumva stimulare,fiindca pregnylul poate da pozitivare falsa,asa a fost in cazul meu?
Suntem alaturi de tine 
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Pe Oana o astept si eu ,apoi la 19 jumate plec putin ,sper sa ajunga pana atunci,daca nu cand revin citesc rezultatul.Am emotii pentru ea ,dar si pentru mine pe maine.
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Cami ,stii cum se zice :numai maine nu-i poimaine ,si vezi samburelul,Doamne-ajuta sa fie bine ,abia astept ziua de joi sa ne povestesti 
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele