Aspirante optimiste > 20 (321)
Raspunsuri - Pagina 18
mihaelacg spune:
nu au fost sanse la mine , care cu tot cu mama lu gonal am avut in z 12 folicul de 11.5
la mine rezultat dezastruos, ca am ramas proasta cand mi-a zis, ce folicul chinuit aveam.
eu la ultima sarcina in z 12 sau 14 (iti zic cand ajung acasa , sa ma uit pe rezultatul de la echo) aveam folicul de 16 mm si am ramas insarcinata, asa ca.......eu zic ca e bun, poti ramane cu el, cel putin eu am ramas gravi si cu unu mai mic
deci.....nu te lasa, si nu te stresa ca nu mai creste (vb serios), fii optimista, consuma si multa vit c
hai 
mitzica viitoare gravi... sper luna asta
anidaz spune:
Oana,de unde ai stiut ce voi intreba?

poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
mihaelacg spune:
1-2 mm pe zi, anidaz, te rog eu nu te descuraja
pliz
anidaz spune:
Nu ma las ,cum sa ma las ,n-auziti ca le-am declarat razboi?

poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
oanaiacovita spune:
Anidaz, pai asta am intrebat eu dr..![]()
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
anidaz spune:
Fetelor sunteti minunate,

Pana acum erau de 18 mm in z12,acum de 15mm,insa chiar ma simt mai bine fiindca ovarul drept era anovulator si acum lucreaza si el,deci e o realizare.
Acum eu tind sa cred ca VITAL WOMAN ,mi-a reglat functia,singurul lucru ce mi-e ciuda e ca nu am gasit teste de ovulatie,asa ca bag fufu si de doua ori pe zi daca trebuie.
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Oana,
,eu nu mai stiu nici ce mi-a spus de endometru,doar ca se prezinta bine,asa am fost de suparata.
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
mihaelacg spune:
anidaz, dar dr. ce-a zis? ti-a dat sanse?
oricum daca a zis ca nu, nu stie sigur ce zice![]()
anidaz spune:
Acum astept ziua de vineri si daca-mi spune ca s-a spart sa vezi atunci.Azi i-am spus sa-mi impinga gigeii 
in sus cu chestia aia de la echo.Va dati seama ca s-a crucit,nu stiu ce am dar sunt pusa pe glume,mai ales ca are Flower un feeling cu testarea mea.

Mai fetelor nu degeaba ne numim noi aspirante optimiste,nu?
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
A spus ca vedem vineri si daca nu e bine ,continuam monitorizarea in iulie fara stimulare ,fiindca ovarul ramane stimulat 3 luni dupa intreruperea curei de 3 luni de closty.
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele