Aspirante optimiste > 20 (321)
Raspunsuri - Pagina 13
anidaz spune:
Eu am o problema.
Am niste bufeuri de caldura de ma trec toate naduselile,poate e un simptom nou ca se apropie ovulatia?Si vad ca ma bazaie pe la ovare.Vad eu maine cum sta treaba...
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
andra_b spune:
Anidaz, am facut testul de bhcg azi, z24 si z14 cred dupa ovulatie...
Deci ii destul.........
Eu zic ca nici o sansa luna asta, a fost o chestie trista!
Dar sa vedem.. speram ca luna ce vine. Imi arata Oana ce analize sa fac si o sa vedem daca e inregula, o sa fac si un film la trompe si asa o sa progresez si eu pe scara asta ![]()
Ale 
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/SHBFp3.png
anidaz spune:
Nuuu,dupa echo,vin direct acasa,nici la gradi nu merg maine,m-am invoit ca acum avem copii putini,asa ca pe la 12 cel tarziu ar trebui sa vin deja.Pupici ,plec la
si la 
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
andra_b spune:
Somn usor!
Plec si eu la nani..........![]()
Ale 
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/SHBFp3.png
mihaelacg spune:
anidaz, fugi mama, si poti sa pui si de-o ina romantica in doi
da vezi ca eu stau la 4 si sa nu ma guzdui prea tare[:
mitzica viitoare gravi... sper luna asta
claudela spune:
Va salut si eu intr-o fuguta...si pe fetele din vechea garda si pe ce cele noi...
Am reusit si eu sa-mi fac analizele...si spre multumirea mea la o parte am primit rezultate bune...astept si la restul saptamana viitoare...Ma bucur ca am reusit sa ma mobilizez si sa gasesc timp sa fac tot setul de analize...Era foarte important pentru mine...
De-acum cu multa credinta in Dumnezeu ma rog sa primesc si eu vestea cea buna cat de curand!
Oana, sunt alaturi de tine si astept cu nerabdare sa ne anunti venirea unui bebelas cat mai repede!
Tin pumnii la toate fetele care se testeaza zilele astea...
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
mihaelacg spune:
claudela
, ma bucur ca-ti e mai bine, hai ca te asteptam la noi, dar promitem sa nu mai stam mult pe-aici
asteptam vesti bune si de la tine
claudela spune:
quote:Mihaela
Originally posted by mihaelacg
claudela, ma bucur ca-ti e mai bine, hai ca te asteptam la noi, dar promitem sa nu mai stam mult pe-aici
asteptam vesti bune si de la tine
!Sa dea Dumnezeu sa fie totul in regula...ma pastrez o optimista...Si, da...Trebuie sa mai ingrosam randurile la Odisee...Sa luam fetele cu asalt...VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
ruxandrab spune:
Oana ... ma bucur ca a iesit asa de bine la eco... 
anidaz... spor la munca !
Andra... imi pare sincer rau.. dar poate sa faci si un sure check, sau clearblue... poate totusi incurcara astia analizele...
Somn usor fetele...
Asteptand un ingeras
cami_antonia spune:
andra da linia a doua a iesit proeminenta pe testul barza?
ca mie mi-a iesit la inceput firava....si cu cat inaintam in zile din ce in ce mai intensa pana a ajuns la culoarea celei de test negativ.......
astept rasp
4+
Camelia