Casnicute sexy (174)
Raspunsuri - Pagina 16
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
De vreo cateva zile am o pofta nebuna de dulce,da' dulce de ala sa usture pe gat...A ce-o semana asta?
Seamana a pofte de insarcinata

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
Danelutza,macar la voi in familiutza soatza e vesela
...noi suntem tristi
Mey, soata era vesel, eu eram trista si daca ar fi cistigat Romania, din pricina odraslei. Miine daca e cald, am de spalat covorul din camera ei, ca ieri dupa amiaza a furat sticla de doi litri cu ulei de floaricica si l-a turnat pe covorul ei, si-a dat bineinteles si pe par, de am bagat-o cu capul in bide, dupa ce-am scos covorul si am spalat pe jos
. I-am facut o spalatura rapida, ca mi-era frica sa o bag in cada, ca dupa aia ungeam toata casa cu ulei
.
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by alexa si mamimiho. las' ca miine mergem la dr si aflam sigur daca are sau n-are cuc.
Alinuto, cuculet sau pasarica, important e sa fie sanatos. Ca a mea daca are pasarica si face pozne cit un cuc ?!

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Seamana a pofte de insarcinata
Ntz..Altceva?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
atelocin74 spune:

sint silitoare ca si ele ,
am intrat doar sa va pup pe toate , fiindca sint foarte obosita .
gyongyi
monica-elizabet spune:
vad ca la voi a mers forumul...eu nu am putut sa scriu nici un mesaj...si acum pe seara nici netul nu mai mergea...
va
si ma duc la un filmulet
somn usor
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
atelocin74 spune:

poftiti va rog !!!!!!!!!!!!! este si frisca si rom , lapte , fursecuri. Va astept. 

gyongyi
monica-elizabet spune:
ba daaaaa...pliiiizzz 
la mine a ajuns la fix,fierbinte si cu lapte si frisca asa cum imi place mie ![]()
va
pe toate
da' ce-i cu linistea asta in zona?
noi azi ne-am trezit cu o ora mai tarziu decat trebuia
alex a intarziat un picut la scoala, saracul s-a trezit, spalat, mancat si imbracat ca la armata
eu cu ruxi pe-acasa ca de obicei diminetile...
si va astept la vorba nu mai fiti asa de scumpe ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post

miho. las' ca miine mergem la dr si aflam sigur daca are sau n-are cuc.