Puiuti de Randunici 2008!! (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Iertare olgutzica...e o jucarie de la playschool, care o am de la Seb...poate sa dea din picioare si atunci cand o atinge, face tot felu de zgomote si cantece...dar eu i-am legat cu shnur doua sunatori ca sa le apuce mai usor

gata pozele:

http://community.webshots.com/album/563738393EEWoOl?vhost=community

Si David utilizeaza degetele din dotare cand nu e madame Suzy sau monsieur bibe prin preajma. am vrut sa vad si eu ce gust au...
Negreala sub unghii si la noi se aduna, dar sunt convinsa ca nu e poluare, sunt scame de pe haine, paturi si alte alea. De ce spun asta? Eu stau la tzara...unde nu e picior de fabrica...terenuri agricole de jur imprejur...canta pasarele, liniste...cel mai apropiat mare oras e la 35 km...poluare mai deloc!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Clau, stii cand a crescut mult Sophie in greutate? In Austria . A luat in alea 12 zile 550g, mai mult decat in prima luna de viata. Iar de cand am venit acasa, adica de pe 25, a luat pana aseara aproape 200g...deci cam in acelasi interval de timp! E bine si Rebe, nu iti face probleme!!! Important e sa creasca constant ( si a mea numai constant nu a crescut in ultima luna ), nu sa stagneze, sa pape, sa faca pishu, sa doarma etc...stii lectia!

Alina, astept ponturi si eu! Macar nu isi suge degetele foarte des...dar timpul nu e pierdut De foame nu e cu siguranta, am cercetat si face aleator...cred ca pur si simplu si le-a descoperit si gata, sunt gustoase! O las o vreme, apoi mai incerc sa ii scot mana din gura, sau i-o inlocuiesc cu Suzi...nimic brusc...poate merge!

Nu m-am epilat, am stat la taclale pe mess....

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Remalis, Blankar, multumesc!

Olgutz, da, stiu ca e in regula ca e in grafice, dar asta e ritmul ei de crestere! Mai usurel asa...Pup Sophie frumoasa!

Si a mea e cu pumnisorii in gurita , chiar si imediat dupa masa cand e ghiftuita. Cred ca le place pur si simplu sa suga! Desi ea nu nimereste un deget anume, vrea sa bage tot! Chiar amandoi pumnisorii daca se poate!

A inceput sa se mai decoloreze din linia negra! Si sanii s-au mai depigmentat, nu mai sunt asa maronii...Ce bine!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

salut
mi-e din ce in ce mai greu sa va urmaresc, plus ca azi se se pare ca am intrat intr-un butoi si nu mai poci iesi.
se pare ca laptele meu nu mai il stura pe Andrei , este cantitate dAR cred ca nu e consistent , pt ca de 2 nopri se frichine si maraie, si cred ca de foame.sunt tare suparata , mai si pling dar o sa fie bine in final.

daca nu reusesc sa mai scriu , maine pe la ce ora trebe sa ne vedem???, eu maine dim am ceva trebii de facut si dupaamiaza la fel , dar nu inseamna ca nu trec sa va salut
Clau, sa vedem cum facem cu cuplatul maine.. ca eu din Tineretului merg pina la sv la mine sa ( am ceva urgent de facut si se pare ca nu a putut nimeni sa faca)ca acasa nu mai am pereti .

va pe toate si ne vedem maine

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Delph, saru'mana! Studiez si Playschool-ul, stiam de ei !

Deci: Seb iti seamana leit!!!! David parca mai are ceva si de la tati, ai dreptate, insa Seb este bucatica rupta !!! Foarte tare petrecerea, si freza lui Seb mortala. Sa ii spui ca parerea mea e ca Oceane e cea mai dragutza amoroasa! Sa va traiasca, sa creasca maaaare si voinic! Sunteti o familie tare frumoasa!!!

Ceea ce ma face sa imi aduc aminte ca in niste vremuri ii dadeam si noi tarcoale lu' David . Cred ca ne-am pierdut ( eu cu Sophie ) printre alaptaturi si plimbari, de nu am insistat cum se cuvinte pe langa asa frumusete ( a nu se intelege ca nu suntem dedicate trup si suflet lui Alex ).

Pupam!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Bre Giani, nu iti descarca supararile pe bietul lapte! Ai tu perioada proasta, are si bietul Andrei, ca deh, esti mama lui si ii transmiti starea ta! De unde ai scos-o ca nu mai e consistent laptele tau? La ce interval mananca? Hai, hopa sus din butoi!!!! Orice probleme ai avea in rest, se rezolva! Da' cu caaaaaalm...

Mergi la inceput

Ultimul si gata: si eu raportez decolorarea de areole si de linea nigra. Iar buricul este in sfarsit alb si frumos!!!!

Ma duc sa ma joc cu copilul, ca s-a trezit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Olgutza , sa-ti povestesc:
pina sambata seara puiul meu manca la ora 2-3 si apoi dimineatza 6-6:30, de simbata dupa baie doarme fix 2 ore, maninca si mai doar,me 2 iar se trezeste iar maraie, si io ii pun tzotzio si maninca
in plus sta mai mult la tzitzi, ca pina acum.pe de alta parte, ziua maninca si la 4 ore. zau ca o iau razna,
am cumparat si lapte praf , dar cind trebuie sa-l prepar ma apuca plinsul si nu ma indur sa-i dau.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Pai asta presupuneam si eu, ca ziua mananca si la patru ore, problema e numai noaptea...si nu cred ca laptele tau se defecteaza seara, nu? Io fi frig...cald...ai testat asta? Mananca bine inainte sa adoarma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Gianiii, si rabdare te rog...e bun laptele tau, poate dor ca Andreiutz are ceva zile nashpa.

David mananca de 4 ori in 24 de ore si atunci un bibe dureaza o ora, 210ml...cu multe pauze...iar noaptea pe la 3juma 4 de fraschie de nu stiu ce are, ca foame nu-i este, am incercat...bea apa se mai matzaie putin si adoarme iar.

Olgutzica, , multzam...cartile nu's facute definitiv

Tot vroiam sa spun..colierul verde ce-l port in pozele de la aniv. lui Seb, e cel facut de el de ziua mamei

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput