Puiuti de Randunici 2008!! (30)
Raspunsuri - Pagina 12

remaliss spune:
Multumesc mult Naty, dar ai uitat ceva
Ai uitat
De la mine
Alina, o mamica fericita!!

bitza037 spune:
Hello
mai fetelor, ne mai intalnim maine in Parcul Tineretului sau nu???
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

mimonix spune:
Olgutza dupa ce am scris am plecat sa prajesc niste chiftele....si ma framanta gandul ca poate am fost prea rea...am glumit Olgutza sa stii,94 e langa blocul meu, de la Teo din camera ma uit direct in clasa. Si stiu ca in Ploiesti sunt multe scoli si nu ma supar ca ai dat fata...e mai bine? Dresei busuiocul?
Naty, am si eu o tabachera d-aia? ca ma chinui cu pachetele de tigari aruncate prin geanta, n-am stiut ca am la purtator...
Se ard chiftelele...
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

natynic spune:
Da, Mimo, ai ; acolo se punea pe vremuri tutunul care se priza...
Remaliss, daca mai am timp pana la "neci" pun si , daca nu la pauza!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

clauclau spune:
Bubu, oauuuu, ce suporteri adevarati!
Mimo, nu este 195 cu siguranta, dar uite ca nu am acum in cap numarul, este cea de langa Potcoava, putin mai spre Gloria. Uite ca o sa-l intreb pe randunoi ca el s-a ocupat cu inscrierea lui.
Naty,filmuletul trebuie sa fie format agreat de webshots, ca nu le suporta pe toate. Poate sa fie avi, mpeg si nu mai stiu ce. Si nu trebuie sa fie nici foarte mare, dar sigur nu era cazul caci probabil ai doar cateva minute . De exemplu, cele pe care le fac eu cu camera mea, nu merg si le trimit tatalui meu pe mess, el mi le face in alt format si abia apoi pot sa le incarc pe site.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

clauclau spune:
Hai ca m-ati inebunit cu inghetata! L-am sunat pe randunoi sa-mi ia si mie o nirvana! Trebuie sa apara!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Simo27 spune:
HAIDE ROMANIA!!!!!!!!!!!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

luny spune:
HAI ROMANICAAAAAAAA!!!!!!!!!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

natynic spune:
Clau, e avi...nu stiu, nu merge!
Bitza, sigur ne intalnim! Macar noi doua , dar si Mimo a promis! Aveam emotii, ca masina randunoiului nu e gata, dar dulce si scump cum e imi lasa masina mea maine si merge cu metroul
16-16.30!
Gata, ma duc la "neci"
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Olgutzika spune:
Hai Romaniaaaaaaaa!!! Wow, e Base la meci!!!! Ce frumos canta Chivu !
Bueeeey, voi va radeati aciu pe sama mea si io plimbam cupilul !!! Simo-Mimo, nu am mai ras de nu mai tin minte asa!!! E unul din cele mai misto misto-uri care s-au facut pe seama mea
. Da' nu te prind io la inghesuiala
?
Gata, incepe meciul!
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE