Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 17

creem spune:
M-ai lasat paf! Bucata aia de pepene a papat-o singurica????
Mai...pai ai o fata papacioasa!si frumoasa foc!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia

ancadragoman spune:
Ecaterina ea nu mai mananca pasat de mult
Am poze cu mancarica ei dar nu le-am descarcat inca
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Ecaterina eu sunt de acord cu albumul
Avem pozici noi de aici incolo http://good-times.webshots.com/photo/2728372060101626593WjZcDk si un film nou http://good-times.webshots.com/video/3029127820101626593TtcvvF .
ancade
poze si filmulete
povestea nasterii
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

creem spune:
Jasmin...ai vrut si sa scrii ceva?
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia

ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by creem
M-ai lasat paf! Bucata aia de pepene a papat-o singurica????
Mai...pai ai o fata papacioasa!si frumoasa foc!
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
aha

anca

poze si filmulete
povestea nasterii

Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Ecaterina eu sunt de acord cu albumul
Avem pozici noi de aici incolo http://good-times.webshots.com/photo/2728372060101626593WjZcDk si un film nou http://good-times.webshots.com/video/3029127820101626593TtcvvF .
ancade
poze si filmulete
povestea nasterii
Ce scumpica e Maria imbracata in babuta!!!! Si cu pepenele... si nu se murdareste... ce dulce e....
aici Dodot cred ca e cea mai cunoscuta pt pampersi... am luat in oferta de la carrefour cu 22 euro un pachet de 164 buc de la Huggies dar nu am fost prea multumita... de-abia asteptam sa-i termin, dar am avut din ei vreo 2 luni...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Vasari spune:
Anca, pai daca poti nu ar fi mai bine sa lucrezi pe proiect? Chiar daca e diferenta intre full-time si project based, cred ca Maria merita. Eu nu am de gand sa merg la birou vreo 2 ani, poate chiar 3. Stii ca putem lua 3, dar al 3-lea neplatit. La mine nici nu mai conteaza asta.
Creem, unele fete au fost de acord sa puna poze doar daca e privat albumul. Tocmai de-asta am zis ca-i ok asa, pt ca cele care vrem avem si album public. :) Eu il facusem...
Miha, asa-i si la noi, deja Maria se plimba prin toate camerele, am strans de jos tot ce era solutie de curatat, detergent, toate lucrusoarele mici. Mai nou migreaza spre unitatile de la calculatoare, asa ca o sa le urcam pe birouri...
Adra, Maria e foarte bine, vesela, mai obosita mi se pare mie si cateodata melancolica (dar f rar), nici n-ai zice ca-i bolnavioara. I-am povestit dr prin telefon, stia si de data trecuta cand i-am zis ca am intrat in contact cu cineva bolnav. Ea a zis ca sigur e varicela din ce i-am explicat.
Aralia, ne auzim pe mess mai deseara. Acum sunt concentrata pe un proiect.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

vali_delide spune:
Ralucis, multumim mult de complimente!
Jasmin, gasim noi o terasa, important e sa vina august, sa veniti si voi in tara...cat despre Lucas si Deea....hmmmm, vezi ca sunt multi pretendenti, iar mami cauta soacra cumsecade la fata, baiat cu stare si tatic dinamovist
Ancad, stiu ca asa se stramba, de-aia nici nu-mi fac mari probleme, avand in vedere ca suntem abia in primele zile de papat altceva decat fructe...si, in afara de asta, atata timp cat am destul tzitzi, nu ma omor ca nu se indoapa cu altceva...vreau doar sa se obisnuiasca si cu alte gusturi...as vrea sa o vad si pe ea ca pe Mariuca ta, cu ciorbita si toate bunatatile pe care i le dai...dar am rabdare.
Cat despre muncaaa....la mine e mai complicat, pt. ca am firma si biroul acasa si e un du-te vino permanent, eu sunt intre telefoane, faxuri, mail-uri si altele hartoage, tati e cu soferi, comenzi, piese, alimentari cu motorina.... ( noi lucram in transporturi si e greu sa lucrezi cu oamenii)...dar nu ma plang, important e sa avem de munca, sa facem zestre la fata
Fetele, eu ma retrag, am un teanc de facturi in fata si trebuie sa le termin cat doarme piti...dupa care ne bagam la meci....
HAI ROMANIA!
Va pup...poate mai vb pe seara!
printesa roz
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

adra_bell spune:
Eu ii dau niste Nurofen, ca nu ma mai inteleg cu ea. Se trezste numai plangand si se mai si aoleste peste zi.
Azi am fost si noi la vaccinul de 6 luni, sper sa nu aiba nici un efect secundar, ca si celelalte.
Vali ti-am admirat printesa in albumul Palalii. Cum e ea imbracat ca o capsunica in prima poza si ce ochisori face in a doua.
Wow, Anca ce fetita mare e Maria! Felicitari pentru fetita independenta! Mi-a placut "Talibana".
Alina si eu sunt curioasa!
Zic si eu cu inima cat un purice "Hai Romania !" si ma duc cu fata afara la joaca.
Aha! vorbeati mai devreme de un vaccin, daca se vad semne pe manuta... Despre ce vaccin era vorba? A mea nu are nici un semn.
Printesa
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)