Va scriu pentru ca mi se pare ciudat ce mi se intampla si vreau sa stiu daca cineva a mai trecut prin asa ceva.Nu reusesc sa ma concentrez nici la serviciu nici acasa.Tratez totul cu indiferenta,daca sotul imi da ceva sa tin in geanta si ma intreaba peste cinci minute daca e la mine spun ca nu si chiar ma contrazic cu el pe acest lucru, fiind sigura ca nu e la mine.Uit cateodata ceva ce am mai facut de cateva ori si nu reusesc sa imi adun gandurile sa il mai pot face o data si cred ca asta din cauza faptului ca nu sunt atent cand fac acel lucru, mintea imi zboara in permanenta in alta pare.Am senzatia cateodata cand mi se intampla ceva ca e vorba de alta persoana,si nu reusesc de multe ori sa fiu atenta din prima cand cineva imi explica ceva, mai trebuie sa mai intreb o data ca sa fiu sigura ca nu am ratat nimic din ce a spus.Nu stiu ce se intampla cu mine pentru ca eu si la scoala prindeam totul foarte repede,probabil s-a acumulat oboseala multa si imi trebuie un concediu nu mai stiu ce sa zic.Daca cineva a trecut prin asa ceva va rog sa imi scrieti.Va pup
alexia_07
Poate fi un semn de suprasolicitare. S-a intamplat ceva deosebit in ultima perioada?
If all else fails, look cute.
Cred ca din cauza la suprasolicitare, in ultimul timp am avut multe sarcini si la serviciu si acasa destul de multe de facut si cred ca s-a acumulat oboseala.Sper sa imi revin din starea asta care nu imi place de loc.
alexia_07
alexia nu te juca ...e vb de viata ta,incearca sa te aduni si eventual sa=ti faci toate controalele de rutina.Intradevar si suprasolicitarea e un motiv ...dar eu zic ca mai bine le inlaturi pe toate
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
Fa niste analize la glanda tiroida, mama mea are hipotiroidie si a avut probleme din astea, la ea era nasol ca era asistenta si uita daca le-a facut sau nu tratamentul la pacienti...Daca nu e nici asta, ia-ti un concediu undeva unde iti place si relax...take it easy!
"sky is the limit!"