nu stiu ce sa mai fac

nu stiu ce sa mai fac | Autor: oana_po

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Simt nevoia sa ma 'descarc' si eu. Am 24 ani si am lasat contraceptia in urma cu 6 luni, iar de atunci incercam cu disperare sa avem un bebe.De cateva zile am inceput sa iau acid folic dar am gasit casete doar de 1 mg, iar doza recomandata e de 0,4 mg.Sa fie oare vreo problema daca e mai mare doza? Sincer nu mai stiu ce sa mai fac, ma sperii singura gandindu-ma la diverse chestii, cel mai optimist fiind sotul meu care ma incurajeaza si=mi este alaturi.Dati-mi cateva sfaturi, macar de=asi putea sa ma opresc din stresul asta!
o zi buna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

oana_po - stai linistita, ca acidul folic este usor eliminat de organism chiar daca iei o doza mai mare decat cea recomandata. E una din putinele vitamine (B9) care nu pune nici un fel de probleme daca este luata in cantitati mai mari decat doza recomandata. Sunt fete care chiar iau de 5 mg. Curaj!!! Nici nu incerci de mult sa ramai. Cel putin un an tre sa ai rabdare, eu incerc de 4 ani... si fac tot felul de tratamente, asa ca nu-i bai inca, stai cumintica si nu te mai stresa ca imediat vine si bebe. pup

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Oana_po, tinand cont ca ai doar 24 de ani, nu cred ca trebuie sa iti faci probleme deocamdata.Lasa lucrurile sa curga si nu te mai gandi la bebe (stiu ca e greu, daca nu imposibil); fa din placere inca 6 luni si apoi treci la atac.
Din punctul meu de vedere a trece la atac inseamna o spermograma - asta sa elimini din start o posibila problema, apoi faci o monitorizare a ovulatiei si a endometrului cu ecografii transvaginale.
Aici ma opresc in ideea ca o sa rezolvi problema pana atunci.
pupici si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Oana po bine ai venit pe forum
Daca vrei poti intra la aspirante optimiste unde suntem multe fete care ne dorim bebei si acolo vorbim despre tot felul de probleme.
Ce trebuie sa stii este ca primele 10-12 mesaje sunt moderate si de aceea apar mai tarziu si poti avea impresia ca nu esti bagata in seama,insa nici vorba de asta.
Scrie mesaje scurte ca sa trimiti cat mai multe si sa putem vorbi in timp real.
Pupici,te astept la aspirante.

poate luna asta da!

un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

oana_po,te salut si pe toate fetele
nu vreau sa insinuez nimic,dar cand eu m-am hotarat ca-mi doresc bb aveam 22-23ani si am tot lasat sa treaca timpul tot zicand/zicandu-mi-se ca sunt tanara si ca vine bb...,ce vreau sa zic este ca fa analizele de care zice tamaryllis, sa stii ca nu aveti probleme si apoi o sa fiti fara stress si o sa vina bb-lushul dorit
eu abia de o sapt am rezolvat problema, care daca o descopeream mai devreme poate aveam bb deja......dupa 4 ani
te pup si-ti urez succes in proiectul bb

http://tt.lilypie.com/BqeVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Oana uite aici ziceam sa intri:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122492
Pupici,

poate luna asta da!

un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

quote:
Originally posted by bb_wanted

oana_po,te salut si pe toate fetele
nu vreau sa insinuez nimic,dar cand eu m-am hotarat ca-mi doresc bb aveam 22-23ani si am tot lasat sa treaca timpul tot zicand/zicandu-mi-se ca sunt tanara si ca vine bb...,ce vreau sa zic este ca fa analizele de care zice tamaryllis, sa stii ca nu aveti probleme si apoi o sa fiti fara stress si o sa vina bb-lushul dorit
eu abia de o sapt am rezolvat problema, care daca o descopeream mai devreme poate aveam bb deja......dupa 4 ani
te pup si-ti urez succes in proiectul bb

http://tt.lilypie.com/BqeVp3.png

buna
care este cauza, ca sa ma caut si eu, ca poate mi-a scapat vreo investigatie

Cristina, sigur in curand

Mergi la inceput