Microbisti,Euro!Finala!!
Raspunsuri - Pagina 9
cait spune:
Pacat pacat si iar pacat ca am pierdut mai ales ca aveam ocazii..
Mutu mai avea putin si plangea..
Chiar meritam victoria..
Cait
Home is where heart is...
Alina spune:
Fetelor,ce meci!
Noroc ca nu am avut extraverale in casa,goleam cutia .
Bravo Romania!!!
Sunt tare fericita ca am remizat cu macaronarii!!
Am fost buni,am avut un penalty,l-am ratat,nu-i bai...e echitabil dupa cum au spus comentatorii,si lor le-a anulat un gol valabil,deci avem un rezultat curat!
Suntem in carti pt calificare!!uraaaaaa!!!
Alina
Anina_n spune:
Mi se pare ca arbitru' central este norvegian. Bine ca nu a fost contra noastra.
Urmeaza Olanda - Franta. Sper sa castige Olanda, ca tot are avans in fata noastra. Altfel, ne-o iau inainte francezii. Sau sa faca si ei un egal.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Alina spune:
In seara asta imi pun tricoul portocaliu si fac galerie Olandei!
Ce m-am enervat la pauza:a dat sotul scurt pe ARD si comentatorul german "dadea"sigur la final 2-0 pt italieni .
Hai Olanda!!!
Alina
cait spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
Mi se pare ca arbitru' central este norvegian. Bine ca nu a fost contra noastra.
Urmeaza Olanda - Franta. Sper sa castige Olanda, ca tot are avans in fata noastra. Altfel, ne-o iau inainte francezii. Sau sa faca si ei un egal.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Si eu sper la fel Alina ca nu am chef sa fie inaintea lor mai ales dupa cate amenintari am primit inaintea meciului cu Romania...Se si vedeau cu un 3-0 pentru ei.
Cait
danyce spune:
Frumos meciul. Inca un punct castigat. Hai sa nu ne pierdem increderea! Hai Romania in continuare!
Sper ca Olanda - Franta sa fie tot meci egal
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
april spune:
quote:
Originally posted by danyce
Frumos meciul. Inca un punct castigat. Hai sa nu ne pierdem increderea! Hai Romania in continuare!
Sper ca Olanda - Franta sa fie tot meci egal
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
nuuuu, sa nu faca egal, sa bata Olanda
Anina_n spune:
Si tot un egal sa faca Franta - Italia. Iar noi sa batem Olanda ! Asa ar fi cel mai frumos !
Alina spune:
quote:
Originally posted by caitquote:
Originally posted by Anina_n
Si eu sper la fel Alina ca nu am chef sa fie inaintea lor mai ales dupa cate amenintari am primit inaintea meciului cu Romania...Se si vedeau cu un 3-0 pentru ei.
Cait
Exact!Mama imi zicea ca au dat pe la stiri ca un parlamentar italian(unul extremist,clar)a zis ca ne lasa sa-i batem daca ne luam tiganii din Italia .
Ce bun a fost Lobont!
Alina
danyce spune:
April, si eu sper exact ca Nina. De aceea ziceam eu ca vreau egal si la meciul Olandei cu Franta.
Dar daca suntem realisti, poate ca cel mai bine ar fi sa castige totusi Olanda ca sa nu mai aiba asa mult chef de bataie marti cu noi.
poze yahoo