Microbisti,Euro!Finala!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu inteleg ce s-a intamplat...luati individual, jucatorii sunt excelenti, joaca la echipe mari...ca echipa, nu ii recunosti. Au cazut, iar acum sunt luati si la misto...
Ati vazut turcii? aia ambitie...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Nu inteleg ce s-a intamplat...luati individual, jucatorii sunt excelenti, joaca la echipe mari...ca echipa, nu ii recunosti. Au cazut, iar acum sunt luati si la misto...
Ati vazut turcii? aia ambitie...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Asta ma tot intreb si eu,de ce turcii au putut si noi nu?

In rest,n-am jucat mai deloc,nu s-au gasit,o multime de pase imprecise,nu am facut deloc presiune la poarta,am avut niste ocazii anemice in timp ce olandezii au mai avut cel putin 2 ocazii uriase.
Oricum,vinovat e tot sistemul de fotbal de la noi...
Merg mai departe cei care sunt motivati,ambitiosi si joaca bine.

Alina

Mergi la inceput

Fiesta in Germania .

Germania-Portugalia 3-2,nemtii merg mai departe .

Ati vazut meciul?
Ultimele 4 minute am cam tremurat dar tre'sa recunosc ca mi-au placut cum au jucat nemtii....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Daaaaaaaaaa, fain de tot meciul, si palpitant pe deasupra. De-abia de-acum incepe adevaratul spectacol!

ps. De ce n-au reusit romanii? Pai stiu si eu, se pare ca mai au multe de invatat si pacat ca nu s-au mobilizat si ei ca turcii si croatii si chiar portughezii - macar pentru golul de onoare. Dar nu sunt de acord sa ajunga acum bataia de joc a tuturor, cum se intampla la celalalt subiect de la Generale.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina_C

Daaaaaaaaaa, fain de tot meciul, si palpitant pe deasupra. De-abia de-acum incepe adevaratul spectacol!

ps. De ce n-au reusit romanii? Pai stiu si eu, se pare ca mai au multe de invatat si pacat ca nu s-au mobilizat si ei ca turcii si croatii si chiar portughezii - macar pentru golul de onoare. Dar nu sunt de acord sa ajunga acum bataia de joc a tuturor, cum se intampla la celalalt subiect de la Generale.

Cristina,Robert e microbist?
Fiica-mea cam da desi meciurile nu le-a vazut,sunt prea tirziu si dormea la orele alea.Cred ca stie mai bine de jumatate din nationala germana si preferatul ei e Klose ,sigur,sotul meu e partenerul ei de discutii pt ca e si el microbist pasionat.
Dimineata a vrut sa se imbrace cu "tricoul cu Germania" iar aseara cinta "Wir werden Weltmeister" .

Sunt curioasa ce va urma...Germania-Turcia sau Croatia .
Daca in cele doua meciuri dinaintea partidei de-aseara nemtii jucasera slabutz,aseara au fost f buni .
De ce s-au temut mai tare n-au scapat:Bastian Schweinsteiger .
Doar el daduse si cele 3 goluri din meciul pt locurile 3-4 in 2006 la CM asa ca il priveau cu maaaare teama .

Am vazut ca e o noua moda prin city ,unghiile lacuite in culorile nationalelor de la CE.Colega mea italianca si-a facut la salon o super-manichiura verde-alb-rosu,cu pietricele si sclipici.
Prin oras pe la tinere am vazut unghii negru-rosu-galben .

Alina

Mergi la inceput

Da, e microbist si s-a uitat la toate meciurile de la ora 6, dar, tot asa, pe cele din ultima vreme n-a putut sa le vada pentru ca au fost asa de tarziu si el dormea de mult (incerc sa-l culc pana in 8, 8 si un sfert, ca a doua zi se trezeste la 7). Ii place de Schweinsteiger, de fapt se amuza cand ii traduce numele si zice "Er steigt aufs Schwein". De tinut a tinut si el si cu Romania si cu Germania si s-a intristat cand a aflat c-a pierdut. Dar s-a consolat spunand: "ce bine ca am 2 tari, ca, daca una pierde, raman cu cealalta"

Am fost ieri dupa amiaza in Marienplatz si era plin de suporteri. Cool moda cu vopsitul unghiilor, nu stiam, ce le mai trece prin minte!!
Eu am ramas din pacate cu steagurile Romaniei nefolosite, adica n-am mai apucat sa le pun la masina. Au venit miercuri, cand deja erau ai nostri out. Poate odata si odata, cine stie...Oricum, dupa ce ne-a batut Olanda am evitat sa deschid cu cineva vreo discutie despre fotbal si nimeni nu m-a abordat pe tema asta

Pana atunci avem meciuri asa:
azi, vineri: Croatia-Turcia
sambata: Olanda- Rusia
duminica: Spania- Italia

Vizionare placuta!

Mergi la inceput

Si miercuri Germania-Turcia, mai nou.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina_C

Si miercuri Germania-Turcia, mai nou.

Da,meci mare...nu stiu cum va fi apoi cu suporterii.
Oricum,obiectiv vorbind,exista o diferenta de valoare intre echipe.

Pina una alta,Olanda-Rusia,miine seara.Rusii au antrenor olandez.Sunt tare curioasa cum vor juca olandezii si cum le vor tine piept rusii.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Olandezii parca au fost anesteziati de "ruleta ruseasca"
Pana acum au trecut de sferturi doar echipele situate pe locul 2 in grupe. Sa vedem ce fac diseara spaniolii.
Se anunta o finala inedita
pronosticul meu: Turcia - Rusia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Haiiiiiii Spaniaaaaaaaaaaa!!!

Pana acum vad ca joaca bine!!!!Sper sa treaca de "blestemul" Italiei si sa castige in seara asta!!!Au jucat mult mai bine ca ei pana acum ,la EURO!!!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput