Buna ziua!
Locuiesc in cartierul Crangasi si cine a trecut de curand pe Calea Crangasi a putut observa ca de cateva zile se lucreaza cu spor la montarea unor garduri metalice care incadreaza spatiile verzi de pe marginea trotuarelor.
Initiativa este laudabila, problema este ca gardurile respective sunt un adevarat pericol pentru copii, mai ales pentru cei mici! Au cam 30 cm inaltime, si pe toata muchia de sus sunt prevazute cu tepi taiosi!!!
Sunt stupefiata de o asemenea idee, problema este ca strada respectiva e foarte circulata de copii, fiind principala cale de acces spre parc.
As vrea sa stiu cui sa ma adresez pentru a semnala aceasta problema de care probabil ca nimeni nu si-a dat seama. Oricum, e greu de crezut ca vor inlocui ei kilometri de garduri noi-noute... dar macar trebuie incercat. Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla daca ar cadea un copil peste un asemenea gard.
Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007
La ADP sector 6. Cred ca la sediul de pe Caranda.Cauta pe net si gasesti.Si eu stau tot pe acolo, am vazut garduletul, insa nu m-am gandit ca ar putea cadea copilul in ele.DianaD & Alexandru
Multumesc Diana, voi suna la ADP! Daca pui mana pe "tepii" din varf vei vedea ca taie.
Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007