Cum v-ati recuperat dupa celioscopie?

Cum v-ati recuperat dupa celioscopie? | Autor: pysypisi

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,am o saptamana de la celioscopie(laparo)fizic ma simt bine,problema este ca buricul meu arata f urat oare o sa-si revina,iar burta tot mai este umflata la cat timp revine la normal?Sanatate si bebici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adc spune:

quote:
Initial creeata de pysypisi

Buna fetelor,am o saptamana de la celioscopie(laparo)fizic ma simt bine,problema este ca buricul meu arata f urat oare o sa-si revina,iar burta tot mai este umflata la cat timp revine la normal?Sanatate si bebici!

Daca astea sunt singurele tale probleme la 1 saptamana dupa laparoscopie inseamna ca stai foarte bine. Burta isi va reveni in cateva zile (acuma difera putin de la persoana la persoana, dar nu cred sa dureze mai mult de 1 saptamana de acum incolo).
Despre cicatrice ce pot sa spun? E o taietura adanca totusi, pe o suprafata nu chiar uniforma. Va dura cateva luni, poate, pana cand buricul tau va fi ca inainte, doar ca va avea o dungulita alba subtire.
Pana la urma va fi OK, stai linistita!

Adc cu Printesa Andra (18.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Io m-am recuperat rapid! La 5 zile mi-a scos sotu firele ca firul din buric incepea sa faca rana, burta n-am avut-o umflata decat vreo 3 zile, nu m-a durut nimic, am plecat la 3 ore dupa operatie din spital iar acum, dupa 4 luni de la operatie, nu se mai vad deloc taieturile din dreptul ovarelor. Cea din buric este o dunguta alba care va fi data la bronzat in curand!

Iti doresc refacere rapida si bebe cat mai curand!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

La mine recuperarea fizica a durat cca 3 sapt.,ar fi bine sa ai pe cineva linga tine sa iti faca treburile casnice(recuperare facuta ca la carte:)) ).Da,ombilicul a ramas urit o perioada de timp,lunguta as spune,dar depinde si de bisturiu.La mine nu se mai vede decit cu lupa taietura(e un an si ceva),unei prietene chirurgul i-a scapat bisturiul un pic mai mult((: se vede o taietura ceva mai adinca.Dar nu e un capat de tara!O operatie clasica e infernala din toate punctele de vedere.Deci nu vad un motiv de panica

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Va multumesc pentru raspunsuri,sper sa-si revina toate la normal si mai ales sper sa raman insarcinata apropo voi ati ramas insarcinate dupa celioscopie si la cat timp?

Mergi la inceput