Buna fetelor,am o saptamana de la celioscopie(laparo)fizic ma simt bine,problema este ca buricul meu arata f urat oare o sa-si revina,iar burta tot mai este umflata la cat timp revine la normal?Sanatate si bebici!
quote:
Initial creeata de pysypisi
Buna fetelor,am o saptamana de la celioscopie(laparo)fizic ma simt bine,problema este ca buricul meu arata f urat oare o sa-si revina,iar burta tot mai este umflata la cat timp revine la normal?Sanatate si bebici!
Io m-am recuperat rapid! La 5 zile mi-a scos sotu firele ca firul din buric incepea sa faca rana, burta n-am avut-o umflata decat vreo 3 zile, nu m-a durut nimic, am plecat la 3 ore dupa operatie din spital iar acum, dupa 4 luni de la operatie, nu se mai vad deloc taieturile din dreptul ovarelor. Cea din buric este o dunguta alba care va fi data la bronzat in curand!
Iti doresc refacere rapida si bebe cat mai curand!
Felix
La mine recuperarea fizica a durat cca 3 sapt.,ar fi bine sa ai pe cineva linga tine sa iti faca treburile casnice(recuperare facuta ca la carte:)) ).Da,ombilicul a ramas urit o perioada de timp,lunguta as spune,dar depinde si de bisturiu.La mine nu se mai vede decit cu lupa taietura(e un an si ceva),unei prietene chirurgul i-a scapat bisturiul un pic mai mult((: se vede o taietura ceva mai adinca.Dar nu e un capat de tara!O operatie clasica e infernala din toate punctele de vedere.Deci nu vad un motiv de panica ![]()
Aniela
Va multumesc pentru raspunsuri,sper sa-si revina toate la normal si mai ales sper sa raman insarcinata apropo voi ati ramas insarcinate dupa celioscopie si la cat timp?