Ce sa fie???

Ce sa fie??? | Autor: Florinini

Link direct la acest mesaj

Fetelor,
Care ati mai trecut prin situatia mea aveti cu siguranta si un sfat, o parere ptr. mine.

Sunt in ziua a 42 a CM si nu am nici un simptom de sarcina(am 3 teste negative facute in ultimele 12 zile), nu am nici un simptom de CM. Ciclul meu nu a intarziat niciodata doar cand am ramas gravida cu puiul meu care are acum 2 ani si 5 luni. Si tare mai vrem inca un bb...

Am baut niste ceaiuri de plante si am inceput tratamentul apicol al lui Andritoiu.M-am simtit tare bine dupa el, numai ca am intrerupt sa-l mai fac din mom. in care stiam ca trebuie sa-mi vina CM, excluzand de fapt in totalitate branca ursului, am continuat cu ceaiurile pana prin ziua 31 a Cm cand le-am oprit si pe astea.Sunt tare speriata...ma tem sa nu fie un inceput de menopauza intreruperea asta brusca sau sa fie vreo sarcina extrauterina...poate vorbesc prostii, dar deja simt ca o iau razna.
O sa-mi fac si programare la medic, dar pana ajung acolo poate niste sfaturi si lamuriri m-ar mai calma.
Multumesc ca ati avut rabdare sa cititi mesajul meu!!!!

Florinini si David (13.01.2006)
Albume poze David
www.dropshots.com/florina1" target="_blank"> David

www.fertilityfriend.com/home/1a93be" target="_blank"> Incercam...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Ca sa te lamuresti daca esti gravi sau nu da fuga la IDS Laboratories de pe Dorobanti (tel. 0212115863) sa iti faci un test de sange betaHCG la urgenta. Costa cam 100 lei si pana deseara ai rezultatul.
Din cunostintele mele, plantele nu afecteaza o sarcina dar este bine sa le intrerupi daca esti graviduta. De menopauza nu se pune problema, poate e numai o dereglare sau e bebi.
Testele de sarcina pot sa dea rezultate FALS NEGATIVE...

Iti doresc sa ai ochisori!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Draga Florinini,
Scoate-ti din cap extrauterina, la aia iese testul pozitiv (hehe sunt patita... in toate sensurile).
Dupa parerea mea e ori o sarcina incipienta obtinuta pe o ovulatie tarzie, ori o dereglare datorita ceaiurilor, e foarte posibil.
Daca testul se "incapataneaza" sa ramana negativ in continuare si CM nu vine, va trebui probabil sa programezi o vizita la ginecolog.
Iti doresc ca aceasta intarziere sa aduca de fapt o surioara sau un fratior pt David.

Adc cu Printesa Andra (18.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Felix si Adc va multumesc ptr. sfaturi, maine ma programez la ginecologie...desi daca ma uit la graficul meu sunt in ziua 21 DPO(Incercam...) deci ar trebui in mod normal sa iasa testul pozitiv daca ar fi sa fie bb. Ma tem de ce poate sa urmeze.
Fetelor voi ce ziceti de graficul meu? Am temperaturi mici inainte de ovulatie,iar dupa stau un pic ridicate, dar nu suficient de ridicate sa fie bb...asta cam asa interpretez eu!!! Care e parerea voastra?

Albume poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Temperaturile pot sa nu stea ridicate dupa ovulatie si daca progesteronul e insuficient, deci nu e neaparat un semn de anovulatie, daca nu ar fi crescut deloc era problema... ai cumva probleme cu progesteronul? Ai facut analiza in ziua 21?
Intarzierea poate fi de la naturiste, sa stii ca naturistele luate fara discernamant (dupa ureche) pot avea drept efect dereglari... noi zicem ca sunt doar niste plante, nici nu ne inchipuim ce efecte pot avea asupra hormonilor... Ce ai luat de fapt, si mai ales CAND?

Mergi la inceput

Avalon, plantele pe care le-am folosit in ceaiuri vin impreuna cu tratamentul apicol al lui Andritoiu, asa cum zici tu stiu ca plantele au o mare influenta asupra organismului...sunt tare contrariata si intr-un fel si nervoasa pe Andritoiu care nici macar nu m-a avertizat ca ar puteafd sa apara situatii de genul asta...ce a zis el e ca o sa raman gravida in maxim 2 luni jumate daca fac tratamentul lui.... Din dorinta de a mai avea un bb si sa tratez problemele pe care le am...se pare ca am fost prea credula.
Probleme cu progesteronul cred ca am ...din cand in cand se pare ca am si cicluri anovulatorii, dar nu am facut o analiza progeteronului...nici nu stiu de unde sa ma apuc...la ce medic sa ma duc sa fiu cat de cat ajutata si lamurita!!!
Stau de multe ori si ma gandesc ca tare mare noroc am ca il am pe David...am in curand 38 de ani si vad ca e tot mai greu sa mai obtin o alta sarcina

Mergi la inceput

Avalon, am folosit ptr. ceaiuri de baut:coada soricelului, galbenele, cimbrisor, cimbru de gradina, radacina de lemn dulce, frunze de nuc, rozmarin,cicoare, papadie, menta,busuioc in parti egale si facut o infuzie intr-un litru de apa, bauta pe parcursul zilei.
Apoi am facut spalaturi vaginale cu infuzie din galbenele, traista ciobanului si coada soricelului plus miere poliflora, laptisor de matca liofilizat si 15 picaturi de ceva tinctura numita Prorubid, seamana cu tinctura de propolis.Asta doar in zilele fara CM, dar nu m-am simtit bine cu spalaturile asa ca dupa vreo 5-6 zile am renuntat la ele...aveam sangerari foarte usoare...doar pe hartie dupa ce mergeam la baie...
Am mai luat fructe de catina doua lingurite pe zi si un complex de vitamine Ca, Mg,Zn si Se.
Plus ca de-a lungul zilei beam o jumate de litru de apa cu 8 linguri de otet de prisaca.
Seara luam 40 picaturi de branca ursului diluate in 40ml apa.
Plus ca dimineata si seara am luat o ceva meire preparata de Andritoiu si tinctura de Prorubid....
cam asta a fost tot ce am facut...ce zici??

Am uitat sa spun ca ceaiurile le-am baut tot timpul si branca ursului la fel...iar spalaturile in mod normal trebuia sa le fac in zilele fara Cm. In rest toate zilnic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Da' stiu ca ai luat ceva, nu te-ai incurcat!
Multe din ele nu stiu ce sunt, si probabil cateva sunt inofensive (vitaminele, ceaiul de galbenele sunt ok), dar stiu sigur ca lemnul dulce este puternic estrogenic, cel mai estrogenic din toate plantele... sper ca nu ai fibrom, caci daca ai luat lemn dulce atunci in mod sigur nu a facut decat sa ti-l creasca la dimensiuni considerabile intr-un timp scurt... sau sper macar ca Andritoiu, inainte sa-ti prescrie tratamentul s-a interesat de starea ta medicala. De asemenea laptisorul de matca este estrogenic, luat impreuna cu radacina de lemn dulce au fost 'bomba cu ceas' pentru hormonii tai. Mai ales daca ai un deficit de progesteron nu au facut decat sa dezechilibreze si mai mult.
Branca ursului se ia numai pana la ovulatie pentru ca e contraindicata in sarcina.
Nu am vrut sa te sperii, dar e bine sa te informezi inainte de a lua ceva, era o fata la subiectul fibrom care la indicatia unui medic homeopat a luat radacina de lemn dulce si apoi cand s-a dus la eco a constatat ca fibroamele ei o luasera razna, in doar o luna de 'tratament'...

Eu zic sa te opresti aici cu naturistele, sau sa tii cont intotdeauna ca trebuie pastrat un echilibru, daca nu cunosti nivelul hormonilor tai nu ai de unde sa stii ce lipseste si ce e in exces. Spre exemplu orice supliment estrogenic (care se ia inainte de ovulatie) trebuie contrabalansat (dupa ovulatie) cu supliment progesteronic, altfel se produc dezechilibre.

Cel mai bine asteapta menstra (care poti s-o provoci luand duphaston 5 zile si dupa maxim 3-4 zile vine ciclul) si du-te si analizeaza-ti hormonii. In ziua 2-3 faci analiza LH, estradiol si FSH, apoi in ziua 21 progesteronul, cat mai stai in Bucuresti. Prin ziua 9-10 mergi la un ecograf cu sonda vaginala si fac ecografie, vezi daca ai foliculi si urmareste ovulatia.

In functie de hormoni si de ovulatie vezi ce ai nevoie, nu mai lua naturiste fara analize ca poti sa-ti faci mai mult rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLORI tin pumnii sa fi gravida,desi mai plauzibil e ca s-a dereglat ceva de la prea multe ceaiuri si restul.Normal ceaiul de coada soricelului regleaza ciclul,iar branca ursului se iau maixim 3 lingurite pe zi,nu stiu cum e cu picaturile.Si depinde si de cata vreme ai luat ceaiurile astea care mi se par majoritatea inofensive.Nu stiu in schimb nimic de tinctura aia de Prorubid sau de otzetul de prisaca ... Nu cred ca ar putea fi menopauza inca,iar extrauterina nici atat.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Aoleuuu Avalon!!!! Florina chiar are fibrom

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Avalon, am crezut ca acum ma duc sa-l strang de gat pe magarul ala de Andritoiu si daca era aici aproape m-as fi dus fara indoiala.Dar il sun si-i zic cateva de sanatate asa ca prin Ardeal. I-am spus in primele cuvinte ca am fibrom si nu unul mic ci de 11 cm la ultimele masuratori...Doamne ce idiot si cretin...nici nu stiu ce sa fac...astazi ma duc la medic si o sa vad daca pot sa fac si o eco endovaginala.
Stiam de lemnul dulce ca are efact estrogenic, dar nu stiam de laptisorul de matca...

Mergi la inceput