Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008(52)
Raspunsuri - Pagina 9
honey79 spune:
Offf, Mary. Credeam ca numai AJ-ul meu a ramas asa, sa se trezeasca la fiecare doua ore.
Aseara ne-am chinuit destul de mult pana l-am adormit (undeva pe la 10-10:30 si... la 11:30 deja scancea. I-am zis sotului ca uite...se trezeste si el cica..eh na, doar n-o avea ceasul biologic intern deja fixat, ca sa se trezeasca.
Adevarul e ca... nu s-a trezit la 11:30 , ci la 12.
Si apoi la 2, la 4 si la 6.
Si iarasi la 8 si la 10:30.
Pe 23 avem si noi vaccinul de 4 luni.
Si... desi saptamana trecuta doctorul a zis sa incep sa ii dau seara cereale, ca sa doarma mai mult ( ca-i tin de foame mai mult ).. nu i-am dat. Desi i-am luat Rice Cereal de la Gerber (pt Cati).
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
honey79 spune:
http://www.kodakgallery.com/GiftStoreDetail.jsp?UV=448059569604_707497541603&category=64613275503&item=11678766503&collid=503663541603&photoid=884233541603.671743541603
http://www.kodakgallery.com/GiftStoreDetail.jsp?UV=448059569604_707497541603&category=64613275503&item=11678766503&collid=503663541603&photoid=884233541603.403663541603
Ce am comandat pentru Father's Day. Va place????
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
cati_magureanu spune:
Super idee..Cred ca o sa-i placa mult sotului tau!
Si eu tot cu Gerber-rice am inceput (insa mi-a facut alergie si am intrerupt..plus ca acum nu mananca nici laptele care trebuie sa-l manance pe zi..asa ca mai asteptam cu urmatoarea cereala - oatmeal)..nu stiu daca ai citit ce am postat eu in cap. trecut, in legatura cu asta caci, chiar cu referire la tine scrisesem ... Si eu tot in paranteza am scris (pt. Honey)...hi, hi...
Mami de
Matei
http://www.dropshots.com/CatiM
honey79 spune:
DA, Cati...citisem. Si, multumesc frumos pentru raspunsurile prompte.
Eu tot nu inteleg cu a facut micutul Matei alergie.Saracutul de el.Ma gandesc ca-i va fi foarte greu si pe mai tarziu, daca e alergic la..starch.
Ai vorbit cu doctorul despre asta? Ce-a zis?
Si... nici nu mai stiu daca te-am intrebat:cum ti-ai dat seama ca face alergie? Nu mai putea sa respire sau cum?
Offf, din ce se apropie capitolul diversificare, din aia parca ma ia cu fiori. Asa cu lapticul de la san si chair si cu formula, parca e mult mai bine..chiar si cu trezirile dese..
Zici ca...e ok cadoul?
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
cati_magureanu spune:
Ma gandesc si eu..poate sa fac un tricou cu poza lu' fii-su si sa-i fac cadou..Bine..noi nu prea acordam importanta sarbatorilor astea americane..ca de..nu-s ale noastre..sunt ale lor..dar eu stiu..nu-i o idee rea...
Mami de
Matei
cati_magureanu spune:
Eu asa zic..ca e potrivit pt. father's day...mai ales daca sotul bea cafea zilnic este super sa-l aiba pe AJ langa el, la servici..si pe mami..hi, hi..
Sau chiar si un tricou poti sa-i faci! Am vazut ca ai facut 2 cani..mai bine o cana si un tricou...zic si eu...tu ce zici? Mie mi s-ar parea dragut!
Mai..nici eu nu mi-am inchipuit ca o sa faca alergie la rice care, cica este si cel mai putin alergenic dintre toate...ca de acea se si incepe cu el...Pai i-a aparut urticarie pe burtica..vreo 7-8 bubite si vreo 2 pe manuta..in rest n-a mai avut alt simptom..Urticaria era in lista de simptome..Am incercat peste alte 3 zile sa vedem daca n-a fost vreo coincidenta si iar i-au aparut..si am lasat-o balta..Cand o sa incercam din nou sa incepem diversificarea o sa-i mai dam odata sa ne convingem si daca si atunci face..nu-i mai dam si trecem pe oatmeal..Cu dr. n-am vorbit...am intrebat-o pe asistenta care vine pe la mine caci chiar eram curiosi daca este posibil asa ceva..si daca este posibil sa aiba alergie toata viata la rice..Mi-a zis ca poate fi ceva trecator (la primul contact cu cerealele sa se intample asa sau poate fi ceva care sa-i treaca in timp sau ceva care sa fie toata viata)..De aceea o sa mai incercam sa-i dam a treia oara sa vedem cum va fi ...tot asa?!
Mami de
Matei
NataliaS spune:
Lala - sorry pentru intamplarile neplacute, grea decizie ai de luat ...dar in mod sigur e cea mai buna pentru tine si micutza Bia...
fetele curajoasele!
Ereena - uffffffffffff ce ciuda mi-e cand aud ca mai trece cineva prin aceeasi tortura ca si mine.........si ma mira ca vb de anestezie generala si 24 ore in spital...la mine a fost locala, sau putea fi epidurala...a fost la un cabinet privat, a durat vreo 40 minute totul si apoi am mers acasa...iti tin pumnii sa treaca repede; sa nu te doara prea rau, oricum sa fii pregatita pentru aceeasi "distractie" de dupa nastere; vestea buna e ca trece! Eu nici acum nu sunt complet refacuta, dar de data asta sunt pe drumul cel bun...
Cu alaptatul puiului va fi greu 24 ore...dar apoi veti reveni la ritmul cunoscut! Ia-i sticluta cu linguritza de la Chicco - face minuni la copiii alaptati - vb din experienta cu Ana, eu numai asa am reusit cu diversificarea.
Lala D - si eu detin acelasi storcator si AGREE WITH YOU!!!! e super bun!
Ange - sunt sigura ca Pupi n-a patit nimic! Marturisesc acum la 3 luni dupa "scripturi" ca si Stefi a aczut din pat cand a inceput sa se "rostogoleasca" de pe burta pe spate - adica pe la 2 luni - n-a patit nimic, dar eu m-am speriat de am zis ca mor 
Honey - de film intr-adevar...ai identificat casa?
Stancutz - asa-i ce bine e cand mai poti fura cate un pui de somn? la mine-s si mai mici sansele, dar cand reusesc parca-s in al noualea cer :))
Irlandeza - super simpatica papacioasa de morcovei 
MAHHHHHHHHHH astia cu reclamele lor la Pampers ma scot din minti!!!!!!!!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
oita spune:
Hey,hey,Honey si Cati,nu plecati,sunt si eu pe aici,,,,mai,dar eu am o zgatie de fetita care nu ma lasa o clipa linistita,nici cat sa ma duc pan' la baie,ce sa zic,,,
Hai sa va spun si eu cate ceva despre diversificare..asa am inceput si eu cu bebi,cu rice cereale,de la Gerber,insa,nu stiu exact daca de la ele sau de la ce am mancat eu atunci(capsune si alte chestii super alergogene), ea a facut doua pete micute,pe piele,una pe frunte si una pe gat,intre urechiusa si piept,cam asa,si am oprit,dupa care am cumparat rice cereale organice,si vad ca ,cu astea ii merge f bine.Eu va sfatuiesc sa incercati si voi cu astea organice.
Off,ma cheama bebi,
revin,scuze,pup
cati_magureanu spune:
Hey, Oita! Te pup! Multumesc mult pt. pont..Sa stii ca chiar o sa incerc caci mi se pare aiurea sa faca alergie de la orez...
Sa-ti traisca fetita! Cat are acum?
Dupa user am impresia ca te mai stiu de undeva..ai postat cumva si la Bebelusi made in SUA?
Pup
Mami de
Matei
oita spune:
....asa.deci,cum spuneam,am gasit o multime de chestii care vor "face"diversificarea un succes la Earth's Best,si va recomand si voua sa luati,daca doriti;gasiti incepand cu cereale,si terminand cu sucuri,piureuri,absolut tot ce avem nevoie,cum recomanda aici pediatrii si cum gasim si prin cartile astora.Si,da,e-adevarat,ca toate legumele si fructele lor contin nitriti si nu sunt recomandate sa le dam bebeilor pana la varsta de un an,eu chiar am verificat si cu medicul pediatru din Ro,care mi-a confirmat caci stie de cand a fost ea in Germania si a nascut acolo copilul cel mic.Mai,dar eu ma tot intreb,asa,ca prostul,oare si alea organice or avea????Ca noi tot cumparam pentru noi absolut totul organic,incepand cu ulei,si terminand cu detergent de vase,,,Eu ma oftic pe zi ce trece ca sunt aici si tre' sa ma confrunt cu tot felul de chestii,msai ales in ceea ce priveste mancarea,,,ce sa va spun,ca eu,in primul an cand am venit aici,desi am mancat totul organic,mai putin cand mergem la restaurant, intr-un an de zile m-am ingrasat 10 kile,,,sa mor de ciuda,mai,credeti-ma,imi venea sa ma urc pe pereti de necaz,,,si eu sunt si mai lenesa,asa,de fel,nu prea fac sport,de alergat pe strazi,asa,ca nebuna,cum fac astia,nici prin gand nu-mi trece,,,off,ce sa mai zic,probleme,,![]()
Acuma am vazut ca m-am lungit ca o pomana tiganeasca,cum se zice,hai ca trimit mesajul asta si incerc sa revin
pupicei tuturor si ,,,succes la diversificat bebeii