Puiuti de Randunici 2008!! (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza...sunt franta...ieri la pranz , azi-noapte , azi dimineata iar prin bucatarie.... si acum tre sa ma apuc de si de si de . da' cine mai poate?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Luati ventriloc super super tare!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go

Naty, problema mea cu serviciul este ca m-a luat gura pe dinainte si am promis ca ma intorc la patru luni ca as fi stat primul an acasa... Si cea a banilor, fireste! Jonglez eu cumva, cu soacra, cu bona, cu Sophie la gradi atunci, exista solutii. Salutam succesul morcovului!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutz, si eu ma gandeam la asta! Anul trecut pe vremea asta ramaneam insarcinata, pe 30 mai am avut UM si in iunie aveam samburel mic de tot in burta. Doamne, ce fericita am fost cand a iesit testul pozitiv!!! Si a doua mare surpriza a sarcinii a fost cand am aflat ca e fetita, initial spunandumi-se ca pare baietel ( asta pe la vreo 2-3 eco ). Abia la morfologie am stiut ca o port pe Rebecca! Offff, ce trece timpul! Si va invidiez nespus ca o sa mai treceti printr-o odisee, ca tare frumos a fost! Atatea nelinisti pe care le-am dezbatut impreuna, atatea emotii, atatea framantari...A fost emotionant si frumos! Iar acum ramane nostalgia si mai presus de orice raman puii mici pe care-i tinem acum in brate!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Daca mama-i proasta, bietul copil ce vina are??? M-am apucat sa-i dau cu glicerina boraxata in gurita si i-am apasat limba provocandu-i reflex de voma si a varsat saraca, pe cearceaful nostru, ca era in patul nostru unde o mai las sa se desfasoare la gimnastica de dimineata. Si acum e suparata, sta sa planga. Si era asa vesela...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Off,Naty,mama ei de gilcerina boraxata!mie dr pediatru de la Eva mi-a zis sa nu il dau in gurita cu glicerina ca e toxica(sau asa ceva)pt bebelusi,si ca nu intelege de ce se mai da in farmacii pt copilasi!...
pt mamica si pt Iulia sa-i revina veselia!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by underqueen

neatza...sunt franta...ieri la pranz , azi-noapte , azi dimineata iar prin bucatarie.... si acum tre sa ma apuc de si de si de . da' cine mai poate?

Macar m-ai binedispus tu...In bucatarie?? Cred ca am facut-o o singura data, pe la inceputurile iubirii noastre!
Roxana, cred ca mai degraba in Botanica voi veni, parca mi-e lene azi de carut in portbagaj, racit masina cu AC, etc. Dar mai stau vreo ora.
Gata, Iulia s-a binedispus si ea. E fascinant cu copiii astia...acum plang de zici ca-i sfarsitul lumii si brusc se insenineaza si totul e uitat. Oare de ce noi adultii pierdem virtutea asta minunata?...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

vazut puiuti de randunici, superbi!
si o zi buna!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

naty si eu am observat ca i se facea greatza Amirei de la glicerina, si nu i-am mai dat! ici Iuliei sa-i treaca! veniti azi in Botanica?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Olga,nici eu nu pot prea curand sa am al treilea bb,pe motiv de refacere a uterului,dupa tot tratamentul pe care l-am luat in timpul sarcinii..si in iulie am programare la dr,sa imi ia culturi de col si vb lui:"sa pregatim uterul pt bebelus"!plus ca ma asteapta cerclaj la 12 saptamani...asa ca ,deocamdata nu!
Uitati o fata muncitoare,Maria-ne-ai dat clasa la toate cu atata!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

naty acu vazui si eu ca ai zis ca venitizi! pai ne vedem pe acolo, noi ajungem pe la 14 sper sa mai fiti inca, sa nu se plicti Iulia!

maria, sa va fie de bine!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput