Puiuti de Randunici 2008!! (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

i-am dat ceai si a varsat... pe el...si nu pot sa-l schimb deocamdata sa nu verse mai tare

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Of, Maria, mi-ai luat-o inainte ca tocmai vroiam sa-ti scriu sa nu-i dai deocamdata nici Vigantol nici nimic. Pt numele Domnului, DE CE i-ai dat ceai??? Ma omorati cu ceaiul asta, pe cuvant, trebuie sa va dezvat cumva, ma gandesc eu cum...cu forta nu merge . Cat despre dizertatie...mie una mi se pare mult mai interesanta prima tema si, mai ales, ceva despre care nu se prea vorbeste si ar merita; despre imaginea femeii in media, in politica, in piata, in ce mai vrei tu se vorbeste pe totae drumurile. Dar, e drept, pt prima tema ti-ar trebui ceva "munca de teren" si nu prea ai cum...
Luny, inteleg ca nu ne vedem nici azi ...si nici marti...Pai mai fato, eu am propus marti 10 pt tine si tu nu vii? Schimbam data? Nu mai stiu nene...Mai bine va pun sa stabiliti voi cand si daca ne intalnim toate si eu ma apuc sa bat parcurile si ma intalnesc io cu toate, pe rand, na, sic! Pacat ca mi-ar fi cam greu sa ajung pana la Cluj la Cristina si Kitzy, ca tare mi-ar placea...
Flore, felicitari pt Bia, chiar e splendida poza. Si...mie mi se pare ca seamana putin cu Alexuca a lui Ariel
Mamaruta, esti culmea! Pai tuturor bebeilor la varsta asta le place mai mult foenul decat caruselul, zornaitoarea sau muzica clasica sau orice altceva. Nu ma intreba de ce, e clar insa ca pt ei are o alta semnificatie zgomotul de foen (care pe mine de pilda ma enerveaza atat de tare ca niciodata nu ma uscam pana la capat; ce bine ca acum nu mai am nevoie! ). Si cat o mai avea Raisa colici tot foenul va fi pe primul loc. Apoi vine si vremea caruselului. Iulia abia acum a inceput sa se uite la el.
Adriuta, bun venit la Romanica...altceva ce pot zice?...
Mihutza, ce-ai bre cu falcile? Fata ta e asa o finuta...Si din doi "obezi" ca voi, apai fix falcile era musai sa le aiba
Alice, . Io zic ca daca-ti place randunoiul actual sa nu mai cauti altul, e bun si daca nu-ti seamana! Si apoi nu ziceai ca indura caldura ca sa nu-ti fie tie frig? Pai crezi tu ca gasesti pe toate drumurile asa cavaler?
Clau, -sa vezi la randunoiul meu gelozie pe voi!
Si last but not least: VIO, eu nu mai cred ca ai nascut, ti-ai pus burta falsa in poze! (ca tin minte ca si in acelea, in afara de burta erai subtire-subtire). Cat despre cracii aia bestiali, pe care ni-i arati atat de ostentativ.... Lasand inverzirea la o parte, sunteti superbi; iar poza cu micul motociclist o poti trimite la orice concurs de fotografii reusite.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, stai, nu da !! nu am spus ca nu vin marti, ci ca este posibil...dar: pana la urma, daca pleaca, asta e, tot el a sugerat sa iau Mufa la marsupiu si sa iau un taxi..asa ca probabil asa voi face! mai nasol ca nu am caruciorul, dar asta e, vad eu atunci cum ma organizez!..azi trebe sa mergem sa luam cadou pt cumnat pt diseara, si parca nici vremea nu-i taman buna...acum sunt singura oricum, al meu e plecat cu treaba si n-am idee cand vine..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Mai, dragelor, aseara, in sfarsit, dupa "n" luni fara , aveam pofta de . Am incercat, dar am avut niste dureri ingrozitoare, asa ca am oprit ostilitatile!

Ma asteptam sa fie mai greu, dar nici chiar asa..... O s-a sun pe dr sa-mi spuna ce as putea sa fac, ca ma streseaza gandul..

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fetelor, aveti idee cum se scoate pata de suc de morcovi? . Am pus body-urile de 2 ori la si degeaba.
Si poate sa-mi explice cineva cum de are fata mea negru sub unghie??? Are vreo 3 unghii de zici ca a lucrat pamantul! . Si Amira a Roxanei la fel...Si cand ma gandesc ca e tot timpul cu manuta in gura...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

eu la pete d-astea, le pun direct in Ariel,doar el scoate petele de kk galben, apoi la masina cu detergent de bebe...mai am si Snow care scoate ff bine petele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

uh, iar n-a putut sa manance de crampe, acu trage un pui de somn pe umar, poate trece dupa ca i-o fi foame mititik..nu i-am pus inca lactoza de la humana in laptic, i-as fi pus in ceaiul baby calm, dar vad ca naty cearta ceaiul si m-am oprit sa mai cuget..nimeni n-a dat la bb praf d-asta?
luny daaa, medlife rulzzz si cu mirela popa pe care o iubesc etern!!! tu cand te mulgi? intre alaptari, imediat dupa sau oricand se nimereste? incerc sa-mi dau seama cand curge mai rapid, ca asa de greu imi vine! mi-as lua pompa electrica, o fi mai usor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Naty, si Matei are uneori negru sub unghii, dupa ce ne intoarcem de afara. Probabil ca e aerul asta curat din Bucuresti de vina. Adica sigur e .

Mimomix, intalnirea e marti, pe 10, nu luni, cum ai zis tu mai devreme. Ti-am zis ca sa nu vii luni si sa nu ai cu cine te intalni.

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2862916900103382524njNcZc

Mergi la inceput

vio, intr-adevar, arati minunat!!! sunteti o familie frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

naty, la mine vanishul a scos petele de solutie de mercurocrom (folosita pt bube si fusesem avertizata ca nu mai iese in veci).
si pe raisa o mai prind cu negreala pe sub unghiute (!??) si acum i le scurtez mereu, cum o prind adormita, i le verific. chiar nu-mi dau seama cum si in ce fel se intampla asta. chiar asa un mediu mizerabil o fi?

Mergi la inceput