Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 13

papanash spune:
Sim, ce frigi ai luat ? la ce calduri se anunta vara asta, avem nevoie neaparat. l-ai probat ? ce mai papa Stefan ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Annisia spune:
Da Carpatino, acusica fac bagaje sa o tulesc la mare. Mai am si niscaiva cumparaturi, dar asta e partea cea mai frumosasa a trebusoarei, este? M-am gandit sa-mi iau un cort pe post de costum de baie... Si cand te gandesti ca pana acum purtam doar sfoara cu care se leaga cortul... Nu ma plang... Am slabit corespunzator si nu mi-e jena sa ies pe strada sau sa... Mai am de dat 5 kile ca sa arat bine sau mai multe daca vreau sa fiu iar snur... Ceea ce nu cred ca as mai dori, deci sunt in grafic...
Cine mai vine la mare week-end-ul aista, fratica?
Micul Yannis creste mare

miaunici spune:
Luy multumim frumos pentru oferta. Sigur ca am fi tare bucurosi sa aparem si noi alaturi de ceilalti bebelusi in filmulet. Nu am indraznit sa cerem asa ceva pentru ca noi nu prea am fost activi pe forum, mai mult am citit decat am scris. Daca se poate noi am pus cateva poze pe flickr la contul nostru comun ....
http://www.flickr.com/photos/septoct2007/?saved=1
Te pupacim si speram ca ai petrecut bine ieri.

papanash spune:
quote:
Originally posted by miaunici
Luy multumim frumos pentru oferta. Sigur ca am fi tare bucurosi sa aparem si noi alaturi de ceilalti bebelusi in filmulet. Nu am indraznit sa cerem asa ceva pentru ca noi nu prea am fost activi pe forum, mai mult am citit decat am scris. Daca se poate noi am pus cateva poze pe flickr la contul nostru comun ....
http://www.flickr.com/photos/septoct2007/?saved=1
Te pupacim si speram ca ai petrecut bine ieri.
Miaunici, ce baiat frumos ai !!!!
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Annisia spune:
Moama ce manarita a avut Carpatina, cu zorile-n nari asa... Cum poti soro sa fii in halul asta de plina de energie la ore asa matinale? Eu cica abia m-am trezit, dar iti spun eu sigur ca juma de creier inca mai doarme la mandea...
Luy, draga noastra, deci ieri am ieri si ma tot gandeam ce surpriza motzata sa-ti fac. Am tot descarcat medalii de aur, buchete imense de flori, lanuri cu flori, toate minunile pamantului. Pana la urma, am optat pentru un frumos buchet de anemone, cu o dedicatie speciala de la Yanis. Deci scrisul frumos condeiat ii apartine, ca sa stii!!! La multi ani minunata noastra LUY!!!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2261286500101620375Lbfnbu
Micul Yannis creste mare

papanash spune:
Dantje, ai niste copii minunati . Si ce carlionti are pitica.....

Annisia spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by ramonaiani
Hei, se pare ca sunt prima in dimineatza asta. Asadar:pt toata lumea, pe alese chiar: cu si fara cofeina, instant, cu lapte si zahar sau neagra-neagra.Iar eu
... nu pot adormi de emotii. Azi ne vin vizitatorii
...
Merci de cafea.. pot sa iau doua de la inceput?
Io zic ca citesc cu atentie tot ce scrie fiecare dintre voi.. da' zau de-mi aduc aminte de vizitatorii ei. Cine sunt ei si de ce-ti dau emotii?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Vizitatorii ei sunt rusii unora, stopul altora... In fine... Emotiile se declanseaza, de regula, atunci cand acesti vizitatori nu mai vin. Exceptie face cazul cand doresti sa vina barza, care e la cutite cu vizitatorii...
Micul Yannis creste mare

cecilia L spune:
quote:
Originally posted by afibebequote:
Originally posted by cecilia L
Buna dimineata,
M-am trezit la 6 sa titzileasca puiul si nu am mai putut adormi, asa ca am facut putina ordine, mai am sa bag aspiratorul si sa sterg pe jos, dar astept sa se trezeasca Cristi.
Apoi astept un nepot de la Baia Mare, care a venit la Ambasada SUA, iar dupa ce pleaca el tb sa fac bagajul, plecam la tara, maine petrecem, mamaia isi sarbatoreste iesirea la pensie(ma rog a iesit anul trecut dar fiind eu gravida a amanat pt anul asta) si mai este si ziua ei de nastere duminica, deci ne auzim duminica seara sau luni.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
Cecilia, la multi ani bunicii tale.
Petrecere frumoasa.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
Multumesc.
M-am exprimat gresit este mamaia lui Cristi(mama lui tati) as vrea eu o bunica asa tanara.
poze noi

cecilia L spune:
Sim, multumesc.
Carpatina
Danielle, nici eu nu-i fac branza dintr-un litru de lapte, iese prea mult, ii fac cam 300ml si pun lamaie pana se branzeste, uneori pun 2-3 picaturi alteori mai mult(trebuie sa fiarba laptele), incearca o cantitate mica si vezi cum iese.
Sa aiba pofta buna Ebonne la papat branzica si nu numai.
poze noi

cecilia L spune:
papanas, sa va spun cum se sterge ,mai nou pe jos, se varsa galeata cu apa pe parchet si apoi se trage Cristi pe fund in ea si se chiuuuie,daca vrei sa-l iei de acolo se tine cu manutele de scaunul de masa sau de ce apuca si te cearta, asa ca, Cristi ii transmite lui ghighi din experienta lui poate nu mai aveti nevoie de menajera.....hihi, se mai incurca si de aia prin casa.
poze noi