Crema ptr pandispan

Crema ptr pandispan | Autor: TOMALAVINIA

Link direct la acest mesaj

Buna dragi gospodine!
Am primit niste foi de pandispan(sunt din comert)si chiar nu am idee cu ce sa le umplu......si sunt fff tari....
As dori o retzeta buuuna, daca se poate....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Poti sa faci crema de vanilie cu care sa umpli foile si sa le lasi sa se inmoaie!Nu stiu de care foi zici,dar daca sunt de pandispan n-ar trebuii sa fie tari!Poate sunt de cremsnit?

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

valentinag,SUNT FOI PISCOT PTR PRAJITURA.Asa scrie pe ambalaj.Si deasupre, scrie mare PANDISPAN.Sunt de la firma RubinKing.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lavinia, stii "Kati teszta" sau Praji cu foaie sparta ???
Asta are foaia tare. Am sa caut si eu in comert in acest caz :-) Merci de pont !



Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Uite,mamagiuliei ti-a dat o idee!Una din foi o rupi bucatele,o amesteci cu lapte si gem,faci o crema de cacao sau vanilie si amesteci cu foaie de mai sus,asezi una din foi,torni crema asta,apoi cealalata foaie,faci o crema ganache ceva si torni desupra,lasi sa se intrepatrunda toate cele si gata!
Poti pune in crema,nuci,alune putin prajite,stafide,smochine,ce vrei tu!
Sper sa fi explicat cat de cat de inteles

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Mamagiuliei, cu placere.Merci si eu.
valentinag, merci inca o data


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Acu' astept sa-mi zici ce ti-a iesit

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Daca tot am asteptat atita,uitindu-ma la ele, mai stau o saptamana.O fac ptr Rusalii, numai bine am scapat de copt
Iti spun atunci, peste o saptamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Daca foile sunt "de piscot" poti sa faci Tiramissu. Inmoi foile cu cafea, apoi pui crema de Mascarpone frecata cu zahar pudra si cu 1/2 ceasca cafea tare, foi inmuiate in cafea peste stratul de Mascarpone, apoi un strat de frisca si ciocolata rasa.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Multumesc ptr retzeta.Din pacate, sotului nu-i plac prajiturile cu cafea, iar fetelor nu le dau inca, sunt prea mici.
Dar, oricum voi nota retzeta, sa o fac pe viitor.


Mergi la inceput