E cineva in politie? circulat fara permis!

E cineva in politie? circulat fara permis! | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Scumpul meu fratior a circulat cu motocicleta fara permis,,,, ca e inscris la scoala dar inca nu si-a dat examenul////si l-au luat la declaratii a zis ca ai inainteaza dosarul spre urmarire penala...i-a suspendat si permisul caegoria b..... nu stiu ce se va intimpla? aveti habar cum se va finaliza? ma gindesc ca daca face dovada ca e la scoala/.... poate are circumstante atenuante...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

foarte bine! ma bucur sa aud ca politia isi face datoria. \cred ca erau multi nevinovati pusi in pericol de fratele tau.
eu am picat examenul auto de 4 ori (in Olanda) dupa ce il aveam pe cel romanesc de 7 ani. NU mi-am permis insa sa conduc fara carnet olandez ... in Olanda - pentru ca stiam ca e ilegal.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu e nici o circumstanta atenuanta. De-aia exista examen, ca altfel ar avea toata lumea voie sa umble in timp ce face scoala.

Iti inteleg nelinistea, dar fratele tau a gresit.

Daca politia i-ar fi facut dosar si lui Basescu cand a condus sub influenta ce fericita as fi fost.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Sa-nteleg ca daca avea permis B mai trebuia sa dea o data examenul teoretic?
Din cate stiu eu la masina daca ai macar examenul teoretic luat exista circumstante atenuate. E si normal inconstienta si atacul asupra altor persoane este mai redus.

In alte tari.. de ex. exista notiunea de learner's permit care te lasa sa conduci insotit, chiar daca n-ai carnet.
Edit: learner's permit necesita luarea examenului teoretic.

Aceste cicumstante sunt insa duse pe apa sambetei daca a incalcat codul cand l-au prins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Nu inteleg de ce i-au luat si permisul pe categoria B, dar asa o fi legea. Cit despre circumstante atenuante, nu are. Daca politia isi face treaba si nu intervin relatiile si spagile, fratele tau va avea dosar penal. Legea spune asa:
-(2) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei din care face parte vehiculul respectiv ori acesta i-a fost retras sau anulat ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata, se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.---

(3) Cu pedeapsa prevazuta la alin. (2) se sanctioneaza si persoana care încredinteaza cu stiinta un autovehicul sau tramvai, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care se afla în una dintre situatiile prevazute la alin. (1) si (2) sau unei persoane care sufera de o boala psihica ori se afla sub influenta unor produse ori substante stupefiante sau a medicamentelor cu efecte similare acestora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Si cum scumpul tau fratior nu e un copil, trezeste-l si explica-i ca oamenii din jur n-au gresit cu nimic ca sa fie accidentati de inconstienti ca el. Ca sa nu mai spun ca-si pune si viata lui in pericol, dar e adult si face ce vrea la capitolul asta, mai grav e cind sufera altii din cauza asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Si cum scumpul tau fratior nu e un copil, trezeste-l si explica-i ca oamenii din jur n-au gresit cu nimic ca sa fie accidentati de inconstienti ca el. Ca sa nu mai spun ca-si pune si viata lui in pericol, dar e adult si face ce vrea la capitolul asta, mai grav e cind sufera altii din cauza asta!

Cred ca "scumpul meu fratior" a fost un eufemism, nu o manifestare a dragostei... ca "draga mea" adresat cuiva care te calca pe nervi.

Si n-a condus ea fara permis. A pus o intrebare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

' Scumpul meu fratior'...are 20 ani , artist...oricum fara importanta....categoric ca a gresit...eu sunt familia lui...parinti nu mai avem...si normal ca sunt stresata...sper totusi sa se scoata de sub urmarirea penala////era oricum linga casa...tocmai reparase motorul si facea o proba ai segmentase setul motor...... alte abateri nu mai are si era inscris si la scoala pt categoria A 1...pentru care am inteles ca e de citeva luni lege ca trebuie luata...pina acum era suficient daca avea B. oricum speram sa se rezolv cumva...si sa scape doar cu amenda care oricum banuiesc ca e f mare//// mai ales pt un student...oricum o lectie de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Ma indoiesc ca va face puscarie insa probabil va avea cazier patat pentru o perioada. Si cu siguranta va plati si o amenda. Oricum nu e ok ce a facut. Legea e aceeasi pentru toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Angelinne, imi pare rau ca s-a intamplat asta fratelui tau.
Dar daca imi spui ca asta s-a intamplat in Bucuresti, unde politia este inexistenta... chiar nu-mi vine sa cred asa ceva.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput