FIV 181

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

In legatura cu analizele pentru FIV, desi nu mi-au cerut, eu am facut si progesteronul in ziua 21, si mi-a iesit 13,9... din cate am inteles din valorile normale, este foarte putin... ma intreb de ce nu se face si aceasta analiza, eu cred ca este cauza pentru care nu raman insarcinata...am facut peste 10 IA... si nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Bafta multa fetelor! Va fi o perioada incarcata de vesti bune! Abia astept

Am si eu o intrebare: a avut vreuna dintre voi rana pe mucoasa vaginala? Simt ceva cu degetul, ca o denivelare si ma inteapa. Exact inainte de intrarea in col. Ar putea fi de la utrogestan? Am avut un usor discomfort spre finalul tratamentului, ca o arsura slaba. Nu i-am dat prea mare atentie dar astazi chiar m-a deranjat. E adevarat ca am folosit ob-uri dar asta folosesc de la 16 ani fara probleme. Am renuntat acum la ele si am dat cu putin unguent cu galbenele.
Ce ar trebui sa fac?

Sper sa nu am interdictie la tocmai cand ziceam ca vreau sa uit de toate.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

Buna fetelor,
Sa nu credeti ca v-am uitat, desi nu prea mai scriu va citesc zilnic. Tin pumnii stransi pt fetele care sunt in focuri: Daria, Amzulica, Iana, Adenuti si la toate care au inceput tratamentele. Scuze daca am uitat pe cineva. Eu am inceput sa-mi revin si tot discut cu sotul ce vom face, cred ca prima etapa este adoptia si peste cativa ani, daca ne vom mai permite financiar vom mai incerca si un FIV.
Va pup dulce pe toate.

bolojica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

carmanuia, ma bucur ca esti ,inca, alaturi de noi, iti doresc tot binele din lume si sa va intaresca DD sa mergeti mai departe, sa vi se indeplineasca visul.
mimi_m, bine ai venit, dar sa nu stai mult aici, sa reusesti din prima. Dute la 7,30 caca dr.Marinescu atunci incepe eco. si daca intarzii se cam supara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

raluca, mimi m- Bine ati venit si plecare cat mai grabnica la odisee!
Gia David - Ma bucur sa vad fete din Pitesti pe aici, chiar daca as vrea sa le fi cunoscut in alte imprejurari. Cum suntem tot mai multe poate ne apucam si noi de intruniri periodice in care sa disecam marunt doctori, tratamente, etc.
dariaioanaxx - Sa dea Dumnezeu sa vi cu II peste 2 saptamani! Cand ai testul?
carmanuia - Ma bucur sa vad ca deja ai alte planuri. Adoptia nu este decat o alta modalitate de a avea copilasul dorit caruia sa-i oferim toata afectiunea noastra. Si poate dupa se intampla si ceea ce ne dorim acum atat de fierbinte!
iana mari - Te asteptam cu vesti bune de la Giuly!
Eu am terminat cu analizele - dr de la Coltea a fost super draguta iar Big M a fost de parere sa incercam o inseminare. Nu-mi fac prea multe sperante, dar macar sa nu zic ca n-am facut nimic!

Dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zafira spune:

quote:
Originally posted by catalina2307

Fetelor mai stiti ceva de zafira, ca nu a aparut nici la "Gravidute prin fiv" ?

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Catalina, multumesc ptr interes.
Am facut prima eco pe 2 iunie si aveam 4 sapt si 3 zile si,,,,2 bebelusi.
Pe data de 17 iunie repet eco si sper ca bebelusul cel mic sa mai creasca, unul avea 5 mm si unul 2 mm, oricum in faza asta se masoara sacul gestational.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

[/quote]

Catalina, multumesc ptr interes.
Am facut prima eco pe 2 iunie si aveam 4 sapt si 3 zile si,,,,2 bebelusi.
Pe data de 17 iunie repet eco si sper ca bebelusul cel mic sa mai creasca, unul avea 5 mm si unul 2 mm, oricum in faza asta se masoara sacul gestational.

[/quote]

Zafira ma bucur mult mult de tot. Alti gemenasi. Dragii de ei. Pai cam in max doua saptamani ar tb sa auzi doua inimioare. Te asteptam la "Gravidute prin FIV". (la mine si acum un bebe -fetita este mai mare cu aproape 1cm decat celalalt bebic-baietelul).

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor, gata si eu. 10 ovocite din 16 foliculi, maine sun sa vedem cum se dezvolta si cu Dumnezeu inainte de aici incolo. Doamne ajuta.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

amzulica -este super pina acuma si bineinteles ca si de acum incolo o sa fie si mai bine bafta .
diseara la 23.30 fac precnilul .
sper ca din 10 sa am si eu macar 4 cu ovocite .
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

carmanuia-multumesc .
ma bucur ca esti bine ,asta este trebuie sa trece peste toate si sa mergem inainte .
succes in ceia ce ti-ai propus ,stiu ca este foarte greu .[pup
goggy-te pup si ma bucur ca esti alaturi de noi .

Mergi la inceput