FIV 181
Raspunsuri - Pagina 10
Moniland spune:
Adenuti, e ok daca cei care sunt ar contine ovocite. Eu am facut 13 zile stimulare, sa nu te sperii de asta. Ideea e sa creasca toti.
Cami 
adenuti spune:
Moni -cit ar trebui sa creasca?
dar endometru?
eu fac 12 zile stimulare cu 3 fiole /75 de menogon
Moniland spune:
"Daca investigarea ultrasonografica indica existenta a cel putin trei foliculi de 16-20 mm diametru, si daca exista un raspuns estradiolic bun (nivele plasmatice de 300- 400 pg/ml (1000-3000 pmol/l)) pentru fiecare folicul cu diametru mai mare de 18 mm, se poate induce faza finala de maturare foliculara prin administrarea de hCG."
adenuti spune:
Moni -nu pot spune ca am inteles prea multe ,asa printre rinduri .![]()
![]()

trebuie sa am si eu macar 3 buni.
adenuti spune:
Moni-se poate sa-i pierd pina marti?
am o scurgere cleioasa (mucus )
cum este in perioada de ovulatie 
amzulica spune:
Adenuti - scurgerea aceea ca un albus de ou o am si eu aproape zilnic si dimineata si seara - am intrebat si se pare ca e normal sa fie asa. Nu te speria cu pierderea ovocitelor ca atata vreme cat faci diphereline e ok. Miercuri ne intalnim la punctie la Giulesti nu?
Cami
sabrinela spune:
Fetelor multumesc pentru raspuns.verga tu esti la al 3-lea fiv?mie dna dr mi s-a parut ok nu stiu ce sa zic dupa o prima vizita ,sper sa termin toate analizele pana la sfarsitul luni iunie sa merg la dr sa incep tratamentul,dupa toate stimularile se produc dereglari hormonale,te ingrasi?imi este cam frica,si inca ceva!ce ar trebui sa iau pentru o mai buna imunitate a organismului ,tu ai luat ceva ?(vitamine).
KITTA spune:
zysaCamima bucur de vestea data de tine este intr-adevar incurajatoare pentru veterane. Poate o sa am si eu noroc la nr. 6 care ar urma acum daca calculez si tratamentele la care nu am raspuns si nu a avut practic loc FIV....Ai grija de voi!

sanatos