buna

buna | Autor: neliaCris

Link direct la acest mesaj

sunt o tanara mamica din sibiu.sunt fericita posesoare a unui baietel minunat pe nume Cristian de 3 luni.nu chiar aproape.nasterea a fost dificila.a fost indusa.e mai grea decat cea care vine in mod natural.a trecut poate o sa va povestesc eu intr-o zi cand creste mai mare copilul si doarme mai mult.acum in reprizele lui de somn ma rezum doar la atat.ceea ce a fost mai greu a fost ceea ce numim noi CADRELE MEDICALE.acum am sansa sa dau si eu la facultate.dar mai bine fac o postliceala sa devin moasa sau ceva de genul asta pt ca in romania se duce lipsa de asa ceva cu desavarsire.am dreptate mamicilor?[font=Courier New][/font=Courier New]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

buna Nelia
bine ai venit si sa-ti traiasca mandretea de baietel si sa fie sanatos..pai meseria de moasa cred ca are destula cautare si daca o sa-ti mentii gandurile, iti doresc succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agness.mom spune:

sa-ti traiasca, sa fie sanatos si frumos si destept si ce mai vrei tu...de ce nu? poate daca o persoana ca tine, care a trecut prin atatea are suficienta compasiune pentru viitoarele mamici incat va avea puterea sa-si schimbe "colegele"...eu am avut experiente foarte neplacute cu cadrele medicale si am avea nevoie de oameni ca tine pentru ca mamicile sa se simta protejate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Romania duce lipsa de moase capabile si umane! Ca de babetele plictisite, acre si fara suflet- ne-am saturat!

Cred ca a venit timpul sa se pensioneze toata generatia ceaushista de moase si doctori- sa lase locul la cei tineri, zambitori si cu chef de munca.

Mult succes, NeliaCris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELICITY05 spune:

Buna NELIA,FELICITARI ,da la noi in Romania multe lasa de dorit ,sa spun asa dar sistemul sanitar,e la pamant...ciudat acolo unde ai nevoie sa fie cineva amabil cu tine ...dar stii ce am observat eu la noi DOCTORII nici nu ar fi asa rau,dar asistentele(si e adevarat nu trebuie generalizat,mai bine zis mai sunt exceptii caci daca stau sa ma gandesc putem generaliza),sunt sub orice critica,mai ales generatia tanara...asistente pe banda...eu am pierdut o sarcina si imi amintesc ca am stat vreo 2 ore in salon(cat a mers sotul sa se odihneasca) singura fara sa vina cineva sa ma intrebe ceva ,pana l-am sunat pe sotul si i-am spus sa vina sa vorbeasca cu ele ca nu ma puteam ridica din pat,la maternitate am vazut partea super reala a Romaniei...ai bani esti super ok,primesc bani la greu si ma intreb ce se mai plang de salarii,daca iti spun caci numai sa duca copilul pana la usa sa-l vada tata ,am vazut eu cum i-a dat 10 lei.Asa ca un lucru e sigur ca daca te faci moasa o sa ai un trai decent peste media unui salariat normal...e ca un microb asa i-am invatat asa ii avem.

Mergi la inceput