"sa te ia dracu"

"sa te ia dracu" | Autor: zepellina

Link direct la acest mesaj

A trecut un an jumate de la un divort cu multe cuvinte urate, peste care am trecut, desi eu eram cea inselata.Nu am vorbit urat nici macar odata. Am trecut peste si relatia a continuat pt copil.

Acum mi-a spus prima data ce am scris in titlu. Si nu pot sa mai trec. Mi-a spus acum, dupa atata timp...
De obicei iert ft repede si trec. Acum nu pot si peste cateva saptamani plecam in concediu cu fosta gasca (pt fetita), acum nefiind convinsa ca ma mai pot detasa.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Oamenii in viata se ciocnesc de "de toate" si bune si mai putin bune dar au obligatia personala de a discerne si de a lua decizii personale. Unele (decizii) sunt bune altele mai putin bune dar nu este loc de lipsa de decizii pentru ca problemele se acutizeaza uneori se cronicizeaza si extrem de rar se rezolva de la sine. Asa incat din punctul meu de vedere la fel ca orisicine esti in fata unei decizii. Asa incat ceea ce ai de facut este sa decizi.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Sa decid daca mai plec sau nu?

Am platit deja si am cam paralizeaza situatiile astea. Din partea strainilor nu. Poate trebuie sa fie un strain, dar e tatal copilului, si doare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

subscriu la ce a spus marius.
si mai adaug, ca o viata traita in compromis duce inevitabil in jos. mai ales ca e vb de principii de viata, lucruri care acuma se cladesc (formarea caracterului copilului vostru). nu cladi pe temeli false, caci vei avea neplacerea sa culegi roade amare pentru tine candva...

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Zepellina, de ce ti-a spus asta? Are legatura cu plecarea ta cu copilul? Esti divortata, ai copilul incredintat...ce te mai intereseaza ce zice exul?

Chiar nu vad de ce sa te mai afecteze, banuiesc ca ai tot dreptul sa pleci cu copilul in vacanta - linisteste-te si ignora-l complet pe tata atata timp cat ii lipsesc bunele maniere. Cand o sa stie sa se comporte civilizat abia atunci sa te caute.

Distractie placuta in vacanta!

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pt niste vorbe chiar nu trebuie sa te consumi. Presupun ca aceste vorbe dor, insa cred ca au fost lucruri mult mai dureroase, nu mai pune la suflet nimik din partea unui om care te-a facut sa suferi. Bucura-te ca mergeti in vacanta ! Sau in vacanta mergeti cu totii ??

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Da, asta e ideea, mergem toti.
Am vrut sa fie ok pt copil, m-am detasat si anul trecut si a fost bine. Relatia pt copil vroiam sa fie buna, dar acum nu reusesc sa mai iert. Sunt ft suparata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

zepellina,vorbele cat de grele sunt, nu-ti fac rau daca nu le iei in seama si mai ales daca stii ca sunt spuse cu rea vointa.
Traieste-ti viata fara sa te poticnesti in fleacuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Eu consider ca nu ar trebui sa permiti sa ti se mai adreseze asa. Pur si simplu eviti discutiile de natura sa degenereze in injurii, asta ca sa pastrezi o relatie de aparenta pentru fetita. Daca nu se poate, ar fi mai bine sa eviti contactul personal cu fostul sot atat pentru a nu te mai chinui tu, cat si pentru copil care va simti tensiunea dintre voi.
Nu cred ca ii faci un bine copilului daca surprinde cumva astfel de apelative. Tu decizi, insa sfatul meu este ca acum sa mergi in vacanta pentru fetita si sa impui o alta abordare sotului. Sub nici o forma sa nu va certati in fata ei, mai bine renunti tu decat sa supui copilul la asa ceva (presupun ca au mai fost discutii inainte de divort...)

Marilena
Blogul meu

Mergi la inceput

De permis nu permit. De obicei nu vorbeste asa, tocmai asta m-a suparat. Fetita nu era de fata si sigur nu vorbeste asa de fata cu ea. M-a surprins chiar, la mine ca am trecut peste fapte grave si acum pt vorba asta m-a facut sa sufar asa mult. Da, nu merita sa ma supar...

Mergi la inceput