Aspirante optimiste > 20 (319)
Raspunsuri - Pagina 7
andra_b spune:
Oana mersiiiiiiiiiiii
Asa asa galerie:)
Daca ar fi fost sa vin cu o veste de bebe...... dar o sa fie si aia intr-o zi! 

Ale 
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/SHBFp3.png
anidaz spune:
Bee,sa-ti traiasca samburelul,sa fie mare si voinic cand o iesi la lumina,
Oana e ceva la Andra ca n-am citit chiar tot in urma?Oricum le scot si eu 

poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
flowerbee spune:
Mai fetelor, da ce mai vorbiti despre mancare...Bine ca faceti putina galagie, ca altfel adormeam in fata calculatorului. Greu e cu somnul asta, ca sa nu mai zic de greata si oboseala. Haideti, mai dati-mi o veste buna, sa ma mai inviorez nitel, ca altfel pic pe tastatura!
Bee
5+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
oanaiacovita spune:
Anidaz, ca nu mai apuca sa intre, iti zic eu.Se duce la un dr. f bun din Cluj si asteptam sa vedem ce ii zice...![]()
pt tine..
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
anidaz spune:
Merge greu de tot netul la mine asa ca totusi o sa merg vreo ora la somn.
Apropo de dialecte,azi voi manca ludaita fripta cu ai si paradaici,in traducere :dovlecel cu usturoi si rosii,yum,yum,e prima data anul asta,acum am gasit la piata.
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
ganesha spune:
uauuuu da se munceste aici nu gluma,ati comunicat ceva pe ziua de azi.
Multam mult de primire!
Am si eu o intrebare, voi sunt sigura ca va pricepeti mai bine, ca eu sunt cam in ceata.Pot sa iau utrogestan inainte de ovulatie, ca eu am citi ca ar inhiba ovulatia. Intrebarea mea pleaca de la faptul ca astazi incep primul meu tratament, cinci zile cu clomifen, 8 zile pauza de prestari si apo 15 zile de utrogestan, problema este ca eu am dupa pierderea sarcinii m-am ales cu un ciclu de 34 de zile si ovulatia dupa ce am citit eu ar tebui sa fie in ziua 20(daca este),zi in care eu deja iau utrogestan. cu ovulatia asta am o alta mareeeeeeeeproblema pt ca luna trecuta mi-am gacut 5 teste de ovulatia, in zile diferite, care m-au bagat in ceata, aveau toate 2 linii, ceea ce este imposibil, drept este ca una din linii era mai putin intensa dar o diferenta aproape insesizabila.Sunt in ceata pt ca in Rom imi ieseau f clare cu o line sau doua dar aici sa le ia naiba ca tot nu am idee daca am ovulat sau nu. Am scris cam mult dar poate ma lamuriti si pe mine, mai ales faza cu utrogestanul, ca tare nu m-as mai duce la dr sa-l intreb, ca ne intelegem... cam greu franceza arabeasca de aici. Merci mult si scuze daca m-am lungit prea mult
ganesha http://mt.lilypie.com/peJRp3.png
anidaz spune:
Mersi Oana 

poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
jasmi spune:
Oana, am si io o intrebare la tine 
Cand va trebui sa merg la medic, cam cu cat timp inainte ar trebui sa sun sau sa merg acolo pt programare? E ceva de ordinul lunilor/saptamanilor sau sunt doar zile?
Jasmi
http://tt.lilypie.com/ay1Bp3.png
"A smile is a light in the window of the soul indicating that the heart is at home"
kitzy spune:
Am auzit ca a intrebat cineva de mine
aviz Jasmi ![]()
De prin ce parte a Clujului esti?
Eu sunt bine, intru mai rarutz ca Diana imi cam ia tot timpul, acuma se face ca doarme, sper s-o mai tina un timp si sa nu se trezeasca sa ma mai lase un pic sa respir.
In rest, voi cum sunteti? Sunt in urma rau cu capitolele, da nu prea am cand sa le citesc.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
oanaiacovita spune:
Jasmi, eu una merg la dr. Bartok Ildiko care e in Policlinica pe Motilor si la Gine 1. Si merg mereu fara programare. O sun doar cu o zi inainte sa vad daca e sau daca e de garda e si mai bina ca ma duc seara pe la 9-10.
Andra de exemplu merge la Micu azi si a fost la cabinet sapt trecuta sa se programeze pt azi, ca la telefon era una care nu vroia sa faca programari....
Acum depinde de medici.
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...