Aspirante optimiste > 20 (319)
Raspunsuri - Pagina 19
anidaz spune:
Buna fetelor.Abia am asteptat sa deschid laptopul si cand colo ,cred ca mai linistita eram daca puneam compotul de cirese ,ca acum nu mai am nici un chef,![]()
![]()
,Doamne uneori am impresia ca viata asta e foarte nedreapta.
Oana condoleante ,mult,mult prea tanar.Oare de ce?![]()
![]()
![]()
Yubi nu-ti inchipui cat de rau imi pare pentru tine,nu am cuvinte si nu stiu ce sa-ti spun mai mult decat atat:Atunci cand esti pregatita sa stii ca suntem aici si te asteptam cu bratele deschise,

,
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
mihaelacg spune:
salut fetelor!
uf, oana imi pare rau pt cunostinta ta, se intampla atatea nenorociri ...oameni atat de tineri...copiii...trist, prea trist.
Yubi, fetitza, imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat, nu mi-e straina durerea asta, am simtit-o si eu pe pielea mea de 3 ori.
cum zicea si oana, pt unele din noi (in aceiasi situatie sunt si eu) e mai greu sa pastram sarcina decat sa ramanem insarcinate.
jasmy, mama, tinem pumnii la fetitza, indiferent cand te hotarasti sa faci testul
ancutza, dupa jasmi, urmezi tu, iti facem si tie galerie.
anidaz, curand o sa facem o "plimbare" la lipova(e pe langa arad, nu? si trag si o fuga la neamurile mele din arad), imi place cu ce ne ospatezi(mai ales dovleceii aia trecuti prin faina si ou si prajiti si cu mujdei de usturoi cu rosii, nu?)
pe toate fetele
mitzica viitoare gravi... sper luna asta
laurraa spune:
Asa e viatza asta....trecem prin atatea...stiu vorbele astea pe pielea mea Oana din pacate...Cat m-am luptat sa am un BB, apoi cat am ipat de fericire ca-l aveam si la 21 de saptamani nu mai era.....sunt deja doua experiente...
Datorita voua, aici, am devenit acum o noua optimista si vrea sa ne bucuram fiecare in parte de BB frumosi. pupici

Laura
mihaelacg spune:
laura, scuze, poate nu vrei sa redeschizi subiectul, dar tu ai aflat care e cauza? pt ca eu inca nu stiu de am pierdut sarcinile.
mitzica viitoare gravi... sper luna asta
claudela spune:
Buna seara!Am trecut intr-o fuga sa va salut si sa va marturisesc ca imi era dor de voi...
e ceva vreme de cand nu am mai reusit sa intru...
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
Beatrice1982 spune:
saraca yubiiiiiiiiiii
doamne nu cred ca poate fi cevA mai rau in lumea asta decat sa iti pierzi copilul, oricat de mic ar fi ellllllllll
doamneeeeeeeeeee ajuta yubi
nu stiu n-am cuvinte
imi pare foarte rau pt tine
sa ai grija de tine si sa speri la un bb in continuare
doamne doamne
ce durere poate fi......
am o intrebare: de 1000 euroi
cam toate ati zis ca, in ziua cand trebuia sa vina cm ati avut dureri
ce fel de dureri?
imi spuneti va rog?
aveti grija de voi si la multe liniutze
spor la prestat
anidaz spune:
Mihaela,sunteti bineveniti,cand treceti prin Arad,sa-mi ceri nr.de telefon ,poate chiar ne vizitati ![]()
E valabil pentru oricare dintre fete 
Si,da asa fac si eu dovleceii 
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Jasmi si Ancutam scot si eu majoretele pentru voi ca de necaz pt.Yubi am uitat.Dar uite ce multe scot acum

poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Pe unde umblati?Acusi ajungea subiectul nostru in pagina doi.
Ce liniste este azi...
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Plec si eu la
.Pupici,pe mainee.
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele