Mamici din Arad! (99)
Raspunsuri - Pagina 19
ancapolgar spune:
Hello! Ia priviti ce gradinar iscusit am
:http://good-times.webshots.com/album/563793673erwEmD
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
ancapolgar spune:
Copilasul meu s-a apucat de mancat ceapa.
Dupa ce aseara s-a chinuit cu o bucatica si ii curgeau lacrimile si il ustura limba, azi a mai vrut neaparat o bucatica.
Anca
, mami de
Alex
Poze
ancapolgar spune:
Ioana, f faine pozele de la serbare. Si ce gagicuta are Alessio!
Anca
, mami de
Alex
Poze
gabitzica spune:
Anca ce copil harnic ai! si ce flori frumoase. Ale mele bietele...uit sa le dau apa.
Ioana faine pozele de la serbare. Care a fost tema?
Am vorbit cu Carmen, spera sa ii dea drumul azi ca nu mai rezista la spital. M-am bucurat cand a zis Diana ca nu pleaca azi in speranta ca o sa il vad pe Serbanica.
alinamoro spune:
Anca, ce baietel harnic ai! 
Ioi, ii place sa manance ceapa?! 
Ioana, faine pozele de la serbare.
Am vazut ca si-a gasit si Nicolas o gagicuta.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
pufymic spune:
Anca ce mortal e Alex -gradinarul
!i lui Nicolas ii place ceapa cruda![]()
Gabi tema cred ca a fost gradina cu flori ca fetele au fost flori(margarete, albastrele si maci) iar baietii fluturasi(si Alesio) si gradinari...oricum a fost tare reusita serbarea
.
Alinush pozele tale unde-s???Editez ca am uitat: gagicutza lui nicolas e sora mai mica a partenerei de dans a lui Alesio![]()
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Alinush pozele tale unde-s???Editez ca am uitat: gagicutza lui nicolas e sora mai mica a partenerei de dans a lui Alesio
Pozele mele-s in aparat.
Merg sa o culc pe Ade ca de jumate de ora vreau si tot vorbesc la telefon.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
niko_26 spune:
Faine pozele cu micutzul gradinar,si de la Gradi

Eu m-am enervat foarte tare in week-end pe tatasu lui Cipri, ca a vrut sa-i dea la Maia suc de pere, cumparat binenteles.I-am spus deja de vreo 5 ori pana acum sa nu-i dea suc si vorbesc singura.Si mai incepe si ma-sa sa zica sa nu-i mai supar ca si asa au tensiune.
E a doua oara cand il surprind ca vrea sa-i dea suc la pitica pe ascuns ;cipsurile mai lipsesc, si lista cu hrana sanatoasa e completa.A inceput si sa comenteze taica-su ca eu o cresc pe Maia dupa carte, ca eu n-am crescut dupa carte si nici el nu l-a crescut pe Cipri dupa carte si suntem bine mersi;ca sunt cea mai incapatanata persoana pe care o cunoaste si ca o sa ajung la sapa de cauciuc, si multe altele mi-a mai strigat, ca nu vreau sa o las pe Maia la ei,de fapt ca asta se urmareste, de parca eu n-am alta treaba decat sa ma gandesc cum sa nu-si vada ei nepoata.Si toate astea pentru ca l-am rugat frumos pentru a nu stiu cata oara sa nu-i dea suc la Maia.
Au mers in Ungaria si s-au mai pus si sa-i cumpere ei tricicleta la Maia , binenteles f naspa , si cu roti de plastic de trancane, ca-mi zdruncina si creierii, ca sa nu mai vb ce comoda trebuie sa fie pt saraca Maia, cu sa de plastic tare si pedale tot de plastic; binenteles ca nu am nici controlul ghidonului si merge Maia cu ea in toate directiile.Cred ca o sa le-o dau sa se plimbe ei cu ea.
niko_26 spune:
Asa ca ma pot lauda si eu , ca multe dintre voi ca am avut un week-end minunat, pt care le pot multumi parintilor lui Cipri.![]()
Cred ca o sa-mi fac program de plimbare exact cand au ei obiceiul sa ne viziteze, ca sunt la noi in fiecare seara si nu mai imi face deloc placere sa-i vad.
Daca tot cred ca asta se urmareste...