Mamici din Arad! (99)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, Doamne...imi pare rau ce ai patit, sper din suflet sa rezolvati problema cat mai repede.

Moni, Gabi, io nu-s miocrobista, dar cand joaca Romania ma uit, chiar imi place. Intr-adevar ca meciul asta te tine in stres.

Anca, da, trebuie sa sarbatorim la capitolul 100.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ma doare inima de la meciu asta imi sare inima din gat, ca zau de nu-mi e in gat

Mergi la inceput

Alina, asta e, viata e o curva si ti-o trage cand ti-e mai draga, dar n-am de gand sa ma las asa cum majoritatea romanilor o fac. Daca va fi nevoie sa-mi iau si avocat o voi face si nu ma las, pentru ca am constiinta impacata.

Mergi la inceput

bine ca s-a terminat si meciul asta...e bine, e de bine...nu e usor sa faci 1-1 cu campioana lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CLAU aoleuu ,nu se poate asa ceva ma apuca durerea de cap cand ma gandesc,Bine ar fi sa ii puteti da in judecata

De meci ce sa mai zic,avem sperantza Si azi l-am vazut si pe frate-meu in prim plaaan pe ecran chiar dupa golul nostru.Merg sa vad ce fac cu Diana ca mi-a mancat ficatzii de 3 ore incoa Acum sare in pat,nu stiu de unde mai are energie!
La un moment dat am zis cum zicea galeria "pe ei,pe ei pe mama lor!" Si Diana: UNDE-I MAMA LOR? Eu: In Italia! Diana: IO NU AM VAZUT PE MAMA LOR! IO AM VAZU NUMA' COPILASHII ..." (aia care au intrat la inceput de mana cu fotbalistii nostri )

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, ai dreptate, nu va lasati, consultati un avocat si actionati.

Moni, Diana ii mortala, chiar daca ma repet tot iti mai zic.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau nasol ce ai patit cu banca. Clar trebuie sa ii dai in judecata si sa ceri si daune morale.
Moni l-am vazut si eu pe fratele tau. Ii stiam figura din pozele tale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Uff, sunt epuizata. Acum am parcat si ultimul mohican. Saracul Vic a tras un plans de vreun ceas jumate. Cred ca niciodata nu a mai plans atat.
Azi a avut si Daria premiera la scoala. Inainte sa plecam mi-a facut niste nervi de ma mir ca n-am facut atac cerebral.Cu mai bine de o ora inainte de plecare ( care eu consideram ca tre sa fie cu cel putin jumate de ora inainte de serbare) am tot trimis-o sa-si faca dus si sa se imbrace. Nici vorba , ba mai mult ma ingana si-mi intorcea vorba. Cu jumate de ora inainte de serbare ea se fataia in curu gol prin casa. De marti o tot intreb cu ce se imbraca la serbare sa stiu sa fie pregatit sa verific daca nu-s pete, parti descusute,stiti voi. Raspuns invariabil "nu stiu".Asa si azi. Asa ca i-am pregatit eu cu ce-am crezut de cuviinta. Cu 15 min inainte de serbare, ficamea facea crize ca ea nu se imbraca cu aia, ca ei nu-i place..... Am urlat o dat pe ea, atat de tare ca au inceput sa planga si Matia si Vic deodata. Numai Daria continua sa dea din gura aiurea. Cred ca chiar stau bine cu nervii ca mai traieste inca.Bineanteles ca am ajuns aproape de final. Ce mi-a fost mai ciuda ca toata lumea imi spunea sa nu ma necajesc ca este aproape imposibil sa ajungi la timp cu atatia copii mici. Daca ar fi stiut ca toti copii mai mici ca Daria , inclusiv eu, eram la usa gata de plecare cu muuult inaintea ei.

Doamne Clau nu-mi vine sa cred , asta da patanie. Te sustin, nu te lasa du-te pana in panzele albe sa-ti recuperezi pana la ultimul banut, plus dobanda , plus daune morale. Este inadmisibil ce se intampla.

Moni, ce mortala-i Diana. Ce fain de fratele tau. Si eu mi-as dori sa merg la un astfel de meci. Am fost o data din Cluj la Buc cu trenul, doamne ce fain a fost, vagoanele erau ultra pline cu studenti, am cantat toata noaptea pe tren, apoi meciul, atmosfera superba, apoi chefurile din camin la prietenii nostri din Buc. Off ce viata si acum stau si scot muci si administrez granule homeopate.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Alina a mai ajuns Dragos la bazin?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Vai MIHA si eu care speram ca pe cum cresc se cumintesc !!! Parca mi-ai descris-o pe Diana din ultima saptamana !!! S-a facut o obraznicatura de nedescris,orice ii zici sau se face ca nu aude,sau face fix pe dos si iti rade in bot. Cu cat te enervezi mai tare pe ea si strigi cu atat iti ranjeste mai cu foc! Si efectiv numai tampenii dupa tampenii face
Si mie tare mi-ar placea sa merg asa teleleu la meciuri d-astea! Frate-meu a mai fost cu prietenii in ultimii ani si pe la meciuri in Bucuresti,Craiova si evident Timisoara (ai mei tin cu Craiova,ca tati e oltean din Gorj) Acum doi ani a fost frate-meu in Italia la un meci cu Juventus,preferata lui ... tot asa vreo 4 prieteni cu masina.Acum e fain pana nu-i insurat ca dupa aia ... pauza.
Merg la nani,noapte buna

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput