Mamici din Arad! (99)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

No...o fi nascut Carmen de azi dimineata, nu? Felicitari pentru Serban, sa fie sanatos si mancacios. Carmen, sa te refaci repede si sa ne povestesti tot!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
No...o fi nascut Carmen de azi dimineata, nu?
A zis Carmen ca sa ne dea Ovi vesti... eu nu am primit nimic. Probabil o sa intre el pe forum. Si eu tot la ea ma gandesc si parca am emotii.

Mergi la inceput

M-a sunat Carmen. S-a nascut tanarul Serban la ora 11.07. Are 2750 g si 50cm. A inchis repede , probabil a venit dr. la vizita. Ii dorim refacere rapida mamicii si mult laptic. Dupa voce parea foarte relaxata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CARMEN FELICITARI!!!
IOANA cu placere

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carmen si Ovi felicitari!
Serbanica bine ai venit! Sa fii mancacios(ca esti tare mititel)si cumintel!Mela sa ai grija de fratiorul tau si sa-l iubesti mult-mult!

Moni multumesc mult!

Iaca ce primii eu azi pe mess:
VAND NEVASTA!!!!!!!!!! An de fabricatie 1983 , culoarea roscata , full option: suspensii super, portbagaj mare. Stare f buna de functionare putin uzata (cam de 2ori pe z; dar duce mai mult) Al doilea propietar, certificat in regula . Cai putere oooooo (poate sa tina o herghelie ) Caroseria putin atinsa: a fost un mic accident cu un vecin care nu s-a asigurat( daca sunt acasa) si a intrat in ea , in urma accidentului el a fost grav avariat iar ea a suferit doar niste atingeri de curea pe aripa stanga spate dar cu timpul se repara, Pret negociabil, o dau cu tot cu accesorii : unu de trei ani si una de 5 ani , rog seriozitate!

Profesoara vorbi mult despre scopul vietii si rolul omului in societate. Apoi intreba: - Copii, ce ati dori sa auziti in timpul inmormantarii voastre? Vasile: - As dori ca oamenii sa spuna ca am fost un medic extraordinar, ca am salvat viata multor oameni… Maria: - Dar eu as dori ca toti sa spuna ca am fost o sotie buna, o mama si o bunica, sa ma iubeasca toti. - Dar tu, Ioane, ce ai dori sa auzi? - “Priviti! Se misca, se misca!!!”

Un baiatel ajunge acasa de la scoala si ii spune tatalui: Baietzelul: Am luat 2 la matematica azi .. Tatal: Ce s-a intamplat? Baietelul: Pai m-a intrebat profesorul "Cat fac 3 x 2?" si eu am spus "6" Tatal: Pai .. e corect Baietelul: Stiu, dupa care m-a intrebat "Cat fac 2 x 3?" Tatal: Si care p..a mea e diferenta? Baietelul: Asta am spus si eu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, felicitari si refacere rapida!
Bine ai venit pe lume Serban!
Sa cresti mare si sa fii sanatos, sa le aduci numai bucurii parintilor impreuna cu surioara ta Mela.

Ioana, am vazut ca m-ai sunat pe Digi(si aseara Flavia), dar am fost afara, eu nu-mi iau telefonul asta cu mine.

alina.a, multumesc pentru felicitari.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

felicitari carmen si bine ai venit pe lume serban!

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Am mai vorbit cu Carmen. Zice ca Serban seamana foarte bine cu Mela.
Ioana faine bancurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am facut modificari la listuta, la Cristiana si la Carmen.

Cristiana, acum am vazut ca la sotul tau nu avem nume. Ni-l dai?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Felicitari Carmen. Bine ai venit Serban, sa fii sanatos si mancacios.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput