Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 17
alinus_25 spune:
Eu sunt pe fuga iar
, mai am de lucru la un proiect pana sambata, de maine incep examenele si drumurile. Raman datoare cu niste raspunsuri. Nu pot insa sa nu o linistesc pe Yaia [bigsmile], ce m-am distrat cu scrasnitul din dinti si cu suspiciunea de dinte spart. Mami, poti sa-l duci la stomatolog.
Si noi am gasit ieri al 3-lea dinte, (nu ma indoiam ca nu apare la ce mofturi mi-a facut) insa m-am distrat copios cu tati cand l-am auzit scrasnind. Tot asa in curiozitatea lui de a repeta si invata sunete noi... tuseste si el cand o aude pe bunica-sa, sasaie ca un sarpe sau fornaie din nas (desi nu e racit si nici muci nu are), totul spre amuzament

Hopa pauza. Iaca am ars supa cu proiectul si forumul meu. Danuta, uite acum am inteles cum se poate arde o supa. Cred ca oala e numai buna de aruncat.
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
danielle02 spune:
luy 
sa fii fericita,iubita si sa ai parte doar de bucurii in viatza!!!
http://uk.youtube.com/watch?v=2PEcyoNOCa4&feature=related
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
cecilia L spune:
La multi ani!!!!! sa fi sanatoasa, fericita si iubita de cei dragi
Pentru ca am un profesor bun, ti-am pregatit si un cadou
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
cecilia L spune:
Acum sa va spun despre noi, am fost azi la revizie. Cristi are 9,400kg si 77cm.Am luat si o trimitere la ORL, s-ar putea sa fie un tic trasul lui de urechi, dar pt linistea mea am sa merg sa vad ce si cum(se trage de urechi cand ii este somn...)
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
danielle02 spune:
buna dimineatza si de la noi (nu de mult ne-am trezit:D) 
a fost pediatra la noi in inspectie,abia a plecat si mi-a dat iar de munca,avem de cumparat protectii ptr semineu,ptr masa,gardutz ca sa nu poata fata urca scarile si mai multe dar le-am uitat rapid ca mi se par absurde,
asa...i-am insirat borcanelele cu mancare sa vada cam ce mananca fata,ce fel de orez si cereale ptr bebelushi ii dau si ce fel de piureuri de fructe,am capul calendar de atatea explicatii :((
mi-a adus pasta de dinti si periutza speciale ptr bebelushi dar Ebonee inca nu are dinti,cartulii cum sa o spal pe dinti,ptr ea sa se joace si una cu idei ptr gradinitile care sunt cele mai bune,
la urma a cantarit-o si masurat-o,are aproape 72 cm si 7,900kg,
e fffffffff ok a zis si face tot ce ar trebui sa faca la varsta asta,ba mai multe :))
cam asta despre noi,
azi am liber si cred ca trag o fuga pana in oras sa vad ce aparatori viseaza asta,e fff frumos afara si profit de ocazie sa scot si mandrulina la shoppingareala,
va tzuc 
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
carpatina spune:
Slippersule, imi pare rau pentru zbuciumul vostru. Sa dea Dumnezeu sa primiti vestile pe care le asteptati. 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
prisi spune:
Ana
multa sanatate tatalui tau si sa vina rezultatul cu vesti bune
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
papanash spune:
Roxana, uite poze cu aparatorile de prize:
http://www.flickr.com/photos/23756759@N04/sets/72157605443147008/
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Happiness_4_us spune:
Ana, as fi avut curaj sa jur ca Vladut dormea pe masinuta, asa cum numai ei ,puii mici si nevinovati, stiu sa adoarma pe unde apuca, atunci cand le e somnic si vine mos Ene pe la gene.
Tin pumnii sa iasa biopsia bine, nu are cum altfel. Off Doamne, e cumplit cand stai si astepti!
Un
mare de la noi!
Maruntzikaaaaaaaa
Puppiiiiiiiiiiii
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Sabina spune:
Ana.....nu se poate! ma rog sa fie bine, Doamne ajuta!!
fetele, numai carpatina are forbidden la poza? eu o vad perfect!
pliz, spuneti-mi, sa pot schimba linkul(o sui in alta parte)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo