Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (178)
Raspunsuri - Pagina 12

Donia spune:
Nu a aparut reclama!!! Uraaaaa!!!!!
madaluta, sa traiesti fericita alaturi de familia ta draga, sa ai parte numai de bucurii si de o viata frumoasa!
ingerasa, bravo pentru vorbareata Maya! Zici ca e frumoasa, vrei sa te credem pe cuvant? Hai si cu poze!
mamaana, si eu am vrut sa intreb cum le e fetelor la gradi... dragutele, ele isi vad casa si vor acolo...
Ktrinel, chiar, reactie de la vaccin? Brrrr... pai mi se face frica...
Laura, vaaaai, ce minunat e Dani cu creta... si cum miroase trandafirii!
Pai de aia ne enervam cu reclama, ca nu putem sa schimbam nimic!!! E enervanta pentru ca iti blocheaza tot campul pe care s-ar deschide, nu mai poti sa misti cursorul cu mosue-ul, nu poti sa editezi uneori, e enervanta!!!!
kikineata, ma tot gandeam la pozele alea pe gaura cheii (), oare garga stia ca se intampla ceva? Ca se uita fix in directia ta, oare vedea flashul, sau auzea ceva?
Si mie imi plac baietii in rosu, are Cristinel o gramada de haine rosii (si tatic'su , de altfel), ca numai dupa alea imi fug ochii.
Ooof, adinazot, sa veniti repede acasa! Pupam pe micuta Ale sa ii treaca repede!!!
dandusa, pe aici nu se fac analize fara motive intemeiate si eu zic ca e mai sanatos asa. Atatea rezultate idioate am vazut, exista inca atatea erori umane, incat nu as intra in hora asta fara sa am motive serioase. Eu zic sa te gandesti bine si sa discuti cu un medic in care ai incredere daca simptomele Crinutei chiar merita sa inviti mai multi pitici in hora.
Iar despre giardia, pediatrul de aici mi-a spus ca examenul coproparazitologic nu e deloc concludent, ei nici nu il recomanda. In schimb daca exista simptome dau direct tratament, pentru ca e bine tolerat si chiar in caz de eroare de diagnostic nu exista nici un risc. Cand am fost cu Roxana i-a dat o singura tableta pe care a repetat-o dupa o saptamana si asta a fost tot.
Lacramioara, prin tarile occidentale injectiile intramusculare sunt considerate traumatizante nu numai la copii, ci si la adulti. Se considera ca daca e nevoie de tratament injectabil atunci mai bine se face intravenos. Rar cand vezi ceva IM... si doar daca nu exista varianta IV.
Branula se poate fixa bine, se pune un pansament peste si cu supraveghere atenta totul merge bine.
Eu am facut de multe ori injectii intramusculare la copii, pana intr-o zi cand i-am tot vazut chinuindu-se si am spus NU, nu mai fac. Exista si alte optiuni. Cel putin fratii si cumnatele i-am convins sa aleaga altceva, sa nu mai chinuim bietii copii degeaba.
a_deju, motanul vad ca e un obisnuit al teraselor Altminteri are alura de mariner, palariuta, pantaloni pescaresti... e echipat!
Eu cu fluorul nu am pareri. De cand am nascut-o pe Roxana am auzit atatea variante... ca ma bufneste rasul! Va zic, sunt 7 ani de cand tot citesc despre subiectul asta si e de ras. Ba ca trebuie dat inca din sarcina, ca atunci se formeaza mugurii dentari si se absoarbe cu adevarat, ba acum ca nu trebuie dat cand se formeaza mugurii dentari, ba ca ar fi o cauza de sterilitate la fetite, ca se acumuleaza in ovare, ba ca ar incetini procesul de crestere...
Asa ca imi pare o ruleta ruseasca. Inca nu am auzit doi medici sa aiba aceeasi parere. Pediatrul a spus ca ar trebui sa le dau copiilor, stomatologul a spus nu. Deocamdata nu le dau, mai vedem.
Minunea asta de Cristinel a varsat azi cana de la filtrul de cafea si evident ca aproximativ o cana de cafea s-a imprastiat pe masa. Am dus fata de masa sa o clatesc in cada, iar el mi-a bagat, bucuros si cu mare entuziasm, si doua prosoape in cada Era atat de multumit de el! Imi arata ce a facut cu gura pana la urechi, ii radeau ochii, vorbea pe limba lui... N-am putut decat sa rad... Asa ca am profitat de ocazie si a pus toate prosoapele la spalat, avand alaturi un asistent tare entuziasmat
Ne distram...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

bamboletta spune:
Buna fetele
Suntem bine sanatoase,am o treaba cu ochelarii in casa ii scoate mereu afara e ocupata cu alte treburi si ii tine pe ochi
deja a zgariat lentilele si a indoit rama
sper sa ne tina pana la umatorul control
Vrem si noi crocsi,A_deju de la leonardo parca ai zis ca i-ai luat? fluor nu i-am dat
banuiesc ca acum e prea tarziu
vom lua dupa 2 ani jumate
frumoase pozele cu "motanul carliontat" la malul marii
Iulia-stefi-multa sanatate printesei ,draga de ea
tare imi este mila ca o chinuie cu injectiile si antonia este o caprita neastamparata si tragea de branula cat am stat la spital dar au reusit sa i-o puna bine au infasurat-o cu multa fasa,uneori mai tragea de ea dar nu a resusit sa o scoata,incercati cu branula e mult chin asa de fiecare data sa o intepe
Saryta-ce mai fac iedutele?
Ruxandra-nu mai stiu daca ti-am zis superbe pozele din turcia
,multa sanatate flacailor
Laura-imi era dor de voi frumoase pozele,ce mare a crescut Dani parca are parul mai blond sau mi se pare?
doarme de la ora 3
Bamboletta

deeaA spune:
LA MULTI ANI ,MADALUTA SA FII SANATOASA SI IUBITA ALATURI DE FAMILIE!!!
dandusa[/red te asteptam cu drag la noi in parculet!
si eu voiam sa va intreb acelasi lucru despre gurita mirositoare ,dar parca nu mi-am facut griji..pana ce v-am citit,noroc ca suntem in plina perioada de analize!
[red]roxanica inca nu am luat toate rezultatele de la analize,mai avem o proba de kk de dus,cu examenele cam greu,pt ca are un program copilul meu,mai ca renunta si la somnul de peste zi,iar seara adoarme pe la 12,deci cam greu cu invatatul..de putut trebuie,ca nu am incotro,multam de intrebari
si pupam si pe Dav sa se faca bine
nici noi nu ne spalam pe dinti,pur si simplu nu accepta periuta in gura,nu-i plac perii aia,nu stiu..

Lavinia_P spune:
Noi suntem mai rau..nasul infundat s-a transformat in muci pana la brau..de la care tuseste ,iar la pranz m-a speriat rau de tot...ba tusea...ba ii venea sa vomite, dar de respirat nu mai reusea...noroc de aerosoli...i l-am pus la nas..dar efectiv tremuram toata nici nu reuseam sa il tin.
Pediatra a zis daca ai patesc sa il aspir si in gat intai..si ne-a interzis sa mai iesim in zonele cu tei si alti copaci infloritori...cine stie in iasi o zona fara tei?
minunea mea

Lavinia_P spune:
Laura,
Foarte frumos s-a facut Dani!Tre sa ne mai vedem.
A-deju,
Tot casc okii prin poze, poate poate vad motanul incaltat in crocsi..dar vad ca e la laba goala.
Ruxandra,
10x pt email.Are conu' o poza numai el si apa care i se reflecta pe fata,iar el are privirea ta..m-a innebunit poza aia.
Iulia stefy,
O branula cu leucoplast pusa bine si insistat la ea ca e un fluturas si tb sa stea acolo...macar incercau domnule..
Donia,
In spitalele din romania,IV la copil e tot acolo.. mie mi la-u chinuit 10 minute pe mihaita la spital si l-au invinetit peste tot pt o IV.
minunea mea

bamboletta spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
Noi suntem mai rau..nasul infundat s-a transformat in muci pana la brau..de la care tuseste ,iar la pranz m-a speriat rau de tot...ba tusea...ba ii venea sa vomite, dar de respirat nu mai reusea...noroc de aerosoli...i l-am pus la nas..dar efectiv tremuram toata nici nu reuseam sa il tin.
Pediatra a zis daca ai patesc sa il aspir si in gat intai..si ne-a interzis sa mai iesim in zonele cu tei si alti copaci infloritori...cine stie in iasi o zona fara tei?
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea
multa sanatate

Bamboletta

Ktrinel spune:
e a doua zi cand sunt probleme cu unul din cele mai importante sisteme de la job...asa ca stau si stau...si cujet
ieri a mai facut o tura de febra, dar atat, fara alte complicatii..culmea e ca asta a fost un rapel, la celelalte nu a avut nici o reactie...
dandusa, eu cred ca nu as face prea multe investigatii...daca zici ca nu o speli tu pe dinti - si atentie ! nu numai de dinti e vorba, ci si de curatarea limbii si a gingiilor pt o gura curata - atunci ti-a sugera sa iei tu peria sa o freci...nu putem avea incredere in ei ca fac ce trebuie la varsta asta...nici chiar noi nu stim sa ne periem corect. deci da-i inainte cu igiena bucala si apoi mai vezi...daca rezultatele nu apar, faci alte investigatii...da, marul e fff bun!!!

mamaana spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
mamaana, deci gradinita e ...la vecini???...super!
azi noapte, desi i-am dat antitermic la culcare...a facut niste frisoane, de se zguduia casa....abia puteam sa o tin in brate...sa spun drept m-am cam speriat, febra nu avea...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
da, gradinita e la vecini...
cum e Julia? a fost reactie la vaccin?