Puiuti de Randunici 2008!! (26)
Raspunsuri - Pagina 9

ursuleata spune:
Luny, si eu cred ca Mufa este f bine.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic
poze
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

ramo_cata spune:
buna mamici ...am revenit
am citit despre cata si cum mananca si puiutzii vostrii ...credeam ca numai eu ma chinui cu mulsul...puiul meu de la inceput a plans cand ii bagam tzatza in gura..moflaia de 2-3 ori si se punea pe urlat si da-i la pompa nu gluma...de la un timp il pacalesc si suge noaptea si unele mese ziua dar nu toate...asta nu inteleg de ce uneori vrea si alteori nu?
nici puiul meu nu mananca cate 120- 150 ml la o masa...cel mai mult mi-a mancat 100ml..deobicei mananca 70-60ml chiar 80 dar imi cere din 2 in 2 h ziua iar noaptea pe la ora 1-2 si apoi la 4-5 dim.
cat despre laptele meu nici eu nu mai am cantitatea care o aveam la inceput ...strangeam cate un borcan de 800g pe zi...acum nu prea...
aam vazut ca luati metoclopramid si galactogil ...puteti sa alaptati in timp ce-l luati?vi l-a prescris un medic?as lua si eu dar sper sa nu-i fac rau lui bebe...
astept raspuns va pupic si va urez o noapte frumoasa si usoara
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu

luny spune:
ba nu, Ursulico, si eu le-am vazut dar se pare ca am uitat sa-ti spun cat e de scump puiul tau.. eram sigura ca am scris
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

ursuleata spune:
Luny
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic
poze
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

Simo27 spune:
Da,asa e Luny,suntem la poli opusi
si eu am vazut Ursuletul mic si scump
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Kya spune:
Cuscra si eu le-am vazut, de aia am pus poze noi sa-ti arat nora! stolul, ne ducem la culcare! Noapte buna
Kya mamica de Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!

mstela spune:
Salutari.Ete scartz...au schimbat fata reclamei idioate!Macar ma invatasem cu aia!
Incep cu relele: 1.ma doare din nou sanul la care am avut probleme; stau iar cu gheata dupa mine;;2.fii-mea maraie de ieri dupa masa intr-una fiindca s-a constipat rau rau (cred ca de la schimbarea laptelui praf).Aseara i-am dat ceai de musetel si i-am tot dat,frate,si ea urla de dureri si tot nu iesea nenea kk.Am stimulat cu termometrul,am bagat juma de supozitor si nicio schimbare,apoi un supoz intreg fiindca innebuneam ca urla de dureri de burtik si tot nimik.Nu puteam sa o las asa,fiindca nu facuse de 2 zile.Urla continuu si eu am incercat sa-i dau Debridat-ul si s-a inecat la un moment dat ca nu mai respira bine,se invinetise si am crezut ca facem infarct.Fiindca nu-si mai revenea,am pus-o cu capul in jos si picioarele in sus si i-am tras cateva bune.Bine ca nu am fost singura.A iesit pana la urma big kk-ul la 3 noaptea.
Si uite asa,peripetii.
Maine,alte emotii:mergem la vaccin.
Cuscra,mai varsa Teo,dar parca nu asa rau cum varsa.Si abia de azi am inceput sa=i dau medicamentul,asa ca efect pozitiv ar fi de la Novalac...e o schimbare de cand ii dau completare(doar ziua,si nu chiar la fiecare masa) si Debridatul in continuare-de 2 ori pe zi.De mentionat ca inainte ii dadeam de 3 ori pe zi.Acum,cine stie ce legaturi or fi pe aici...
Sovi,si voi cu mesele rare noaptea?Mortala poza!!
Adriuta,am vazut un bb paracios tare dragut!
Am vazut poze multe de bbi.
Nicol,fugi mami in vacanta.Cum sa plece randunoiul fara voi?
Fetelor,spuneti-mi,va rog,cele care ati depus actele la primarie pt indemnizatie, pe adeverinta de salariat de la serviciu se cere a aparea data ultimei zi de concediu de maternitate?In alta odine de idei,adeverinta trebuie datata ulterior ultimei zile de concediu? Pentru ca eu mai am concediu pana la sfarsitul lui iunie si ma gandeam sa cer de acum adeverinta sa grabesc procesul ca si asa voi ramane fara "banii mei",fie ei si 6 mil..
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

natynic spune:
Stela, si eu am vrut sa-mi iau adeverinta mai devreme dar mi-au zis ca nu mi-o dau pana nu termin concediul de maternitate. Acuma, eu l-am terminat pe 19 mai, inca n-am luat adeverinta pt ca mi-a trebuit o cerere semnata de seful catedrei...in fine, maine iau cererea de la semnat si ma duc dupa adeverinta. Din cate stiu da, se mentioneaza pe adeverinta ultima zi de concediu de maternitate.
Ursule, si eu "m-am obosit" sa vad pozele cu Ursuletul superman dar, incredibil dar adevarat , n-am avut o secunda libera pana acum. Si nu mai fii rautacioasa; stii bine ca toate ne uitam la toti bebeii dar nu se poate comenta si raspunde chiar tot atunci cand astepti...Dar tu esti culmea, zau: nimeni nu te pomeneste, nimeni nu vrea sa te ia la plimbare, nimeni nu-ti vede pozele...nu mai fii paranoica, fiindca nu e adevarat.
Tuchi, mi se face parul maciuca atunci cand te aud...Ma asteapta si pe mine aceleasi lucruri, cu deosebirea ca randunoiul meu vine numai tarziu si ca habar n-am deocamdata cu cine voi lasa fata...
Si acum va las si eu, cerandu-mi scuze daca neglijez pe cineva dar sunt stoarsa si maine trebuie cat mai rapid sa ajung in 4-5 locuri cu chestii birocratice plus reteta, etc. Noapte buna>
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

alinusha06 spune:
salutare randunici , a trecut mult timp de cand nu am mai intrat dar la mine deja fetele sau transformat in adevarate teroriste ,cea mica nu adormit azi deloc , a vrut numai in barte iar cea ,,mare ,,la fel maraia m-au terminat psihic ganditi-va cum e cu maraiala la patrat,plus ca mai trebuie sa gatesc cel putin pt bianca ,ca pt noi nici vb, sa calc zilnic,sa aspir,sa iesi afara uneori singura cu amandoua si tot asa ..........horror,dar si cand le vad langa mine zambind ma topesc de dragul lor .
Acum ne pregatim si de botez pt sambata deci e si mai frumos dansul,plus ca cea mica este tare mofturoasa nu papa mai deoc ca tot am citit fugitiv ca si voi va tot vaiati cu greutatea maine implineste 3 luni si are 5700 nascuta cu 3600 a luat putin in greutate dar papa numai san.
maine voi fii singura singurica cu ele deci va fii teroare,sper sa pot intra mai des dar nu stiu daca voi reusi .
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)
http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-18/15:12:11

Kya spune:
Aloooo, nenea cu reclama, vedeti ca acopera toata partea dreapta a ecranului, si nu mai merge nici un buton - apare doar reclama mirifica!!!!
Bine, am inteles, v-ati infratit cu Pampers, dar totusi...
Deci Simo in loc de butonul reply apare doar Pampers wipes si nu pot sa-ti raspund, ti-am trimis mail.
Stela a mea se ineaca des. Desi m-am obisnuit, si stiu ce sa-i fac, tot imi sa fiori... Bafta la vaccin!
Kya mamica de Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!