Puiuti de Randunici 2008!! (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Bai nene,,,eu am mancat toata ziua biscuiti si atat!! Offff, nu stiu de ce nu m-a facut mama cocscobina (gospodina)

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic

poze

http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Aaaaaaa si inca ceva.....cele care ati luat Galactogyl......ati vazut diferenta????se poate lua asa tot timpul sau cum????/ca citisem la un moment dat ca Elara zicea ca nu stie ce o sa faca cand o termina sticla.Din cauza ca este scumpa 500.000 sau alta cauza???
Maine am sa o sun pe dr. homeopata sa vad daca imi da niste remedii.Parca nu mai am nici eu asa de mult lapte...adica sanii nu mai sunt asa de tari.Etse drept ca fi-mea suge ziua la o ora maxim 2......asta sa fie cauza???Bine ca noaptea m-am prins cum sa-i fac progrmaul si doarme de la 10 la 5 dimineata.

Ariel ai vreo sugestie legata de subiect????Am si eu carticica cu Homeopatia pentru toti....dar prefer sa-mi confirme ea daca sa iau ce scrie acolo.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ursule, citind cite sarbatori aveti mi-am amintit un banc:
Un tip, pe patul spitalului, zice catre sotia lui care il veghea:
Draga mea, mai tii minte cand au fost inundatii si eu era sa ma inec, cum ai fost tu alaturi de mine?
Da, dragul meu!
Dar la cutremur, cand mi-am rupt eu piciorul, cum m-ai ingrijit tu cu drag?
Da, dragul meu
Dar atunci cand m-au concediat la servici si n-am avut job un an , ma stii cu cita rabdare ai stat alaturi de mine?
Da, dragul meu
Si cind m-am operat si am avut hemoragie, nu tu mi-ai fost aproape?
Da, da
Stii ce cred eu?zice el
Nu dragul meu
Eu cred ca tu-mi porti ghinion!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Super banc!!

poze

Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

salutare!
De vreo doua ore ma chinui sa citesc din urma, initial ma pregateam sa astern un cersaf gen Adriutza, dar apoi mi-am dat seama ca n-o sa-l termin inveci!
Cand mai aveam 2 pagini s-a blocat forumul si am profitat de faptul ca pruncii dormeau si m-am intins in pat!
Cred ca am adormit in secunda in care am inchis ochii, dar nu mai mult de juma' de ora ca s-a trezit Ilinca!
oricum mi-am revenit spectaculos si simt ca nu imi mai vajaie capul!
Am vazut multe poze de bebelusi superbi, cantaciosi si paraciosi, am constatat ca in, in sfarsit, Underqueen a renuntat la caciulita!
Oi mai fi constatat eu multe dar zau ca nu mai stiu ce!
Mimonix, esti haioasa ca de obicei si ma faci sa ma mai si distrez! Imi pare rau ca am avut dreptate la faza cu pantofii....

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Tuchi, ce bine ca ai dormit si tu un piculet si te simti mai in forma.
Ce mai faci? Mai poti? mie mi-e groaza doar cand ma gandesc la serviciu...

poze

Mami de ursulet

Mergi la inceput

Si va mai zic ce-am facut eu azi....Vazandu-va pe voi cu filmuletele cu gangureli, hop si eu , ca maimuta.Ma inarmez eu cu rabdare si imi pun in joc ambitia toata, si la fiecare sughit inregistrare.Si am stat asa vreo ora, asteptand minunea, timp in care am filmat sughituri, parturi, scancete, bale,etc.La un mom dat , anunt mare pe ecran :memory full!Hait...scot repede cardul, il infig in laptop si suna telefonul....ei bine, cit am vorbit eu la telefon si n-am avut card in camera, baiatul meu a gangurit intr-una
Apoi stateam asa si ma gandeam ca nu maninca destul si parca misca mai mult mana dreapta ca stanga...ham...deschid repede Capraru si ce-mi apare in fata ochilor mare (pag 217 editie veche) Orice sugar are modul sau de dezvoltare (lent sau rapid).Nu comparati copilul dvs cu un altul de aceeasi varsta!
Asta sa nu ziceti ca n-am facut azi nimic!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Cristinagoji si Delphin, sper ca sunteti in regula!
Azi m-am intalnit cu Naty si am constata ca freza ei e chiar reala, nu pacaleala!
Din pacate n-am stat decat la o poveste scurta ca ea isi lasase puiul acasa si pe mine ma astepta o grasa sa-i zic cum n-are ea voie Fornetti si s-o indurerez profund!
Despre statul copiilor cu socrele- nu stiu sa zic daca e bine sau rau!
Eu care nu o am aproape m-am invatat fara ajutorul ei, pe de alta parte daca as fi avut-o cred ca mi-ar fi mers gura prea rau si ne-am fi batut in cele din urma!
Nici o bona nu e o alegere fericita, dar macar stii ca o platesti pentru servicul prestat si poti sa ii ceri anumite lucruir!
Desi in ultimul timp a mea mai mult imi cere ea mie, dar n-am ce-i face ca n-am alta solutie pentru copii!
Olgutza, iti doresc sa va intelegeti cat mai bine si sa iei in calcul si plata ei in vreun fel pentru orele state cu copilul!
Am o colega a carei mama nu a mai sta cu propriul nepot pentru ca daca se angaja ca bona primea bani multi de care avea nevoie! asa ca s-a dus bona la alt copil si colega si-a dat copchilu' la gradinita cu program prelingit, ceea ce evident ca nu e un dezastru dar e destul de greu cand se imbolnaveste!
Ariel incerc sa te lovesc cu un PM daca ma lasa copchii!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

ursule astept Pm de la tine!!!
si care mai aveti dintre voi astept in continuare sa am de unde alege!!!
multumiri

IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Tuchi, f tare cu grasa si cu FornetiNu ma mai duc la doctor in viata mea!

poze

Mergi la inceput