Puiuti de Randunici 2008!! (26)
Raspunsuri - Pagina 15

ursuleata spune:
Ce tare Luny ca v-ati intalnit.
Eu am cantar dar uit sa il cantaresc. Noroc cu voi .
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic
poze
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

clauclau spune:
Da mai Luny, si mie mi-a placut de voi! Sunteti niste frumosi toti trei, abia astept sa ne mai vedem.
Mai fetelor, Luny e slaba si arata tare bine, iar Mufa e un cuminte si-un frumos! . DAr si Rebecutza a fost cuminte, n-a vrut sa ma faca de ras!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

clauclau spune:
Mimonix, ce sa zic, Rebecca sta acum afara, mai si caraie, dar se si potoleste, doarme, sta si treaza, ii mai ridic putin spatarul la carucior sa se uite in jur si per total, e bine. Si iesim de 2 ori pe zi cate 2 ore. Cred ca deja s-a obisnuit cu programul asta si il accepta asa. La fel sera dupa baie, nu mai plange, dar nu stiu sa-ti spun de ce! Pur si simplu, la un moment dat, la vreo saptamana dupa botez, n-a mai plans.
Cu Luny m-am intalnit intamplator, ei stateau pe banca si eu ma plimbam cu caruciorul. Cand ne-am privit ne-am recunoscut imediat! A fost foarte fain, ne-am plimbat si-am povestit.
POZE
POVESTEA NASTERII

luny spune:
din poze ne-am recunoscut mimo! eu stau pe langa Caritas, ne urcam in masiuna si vedem noi unde aterizam!
clau si tu arati foarte bine, nu esti grasa deloc, mi-a placut de tine!..eu sunt departe de a fi slaba, mai am niste kg bune...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

mimonix spune:
Pai noi nu reusim sa iesim dimineata, ca Vladut doarme bine ...pina pe la 12...apoi pina maninca se face unu si as putea iesi de la unu la trei cind e prea cald...ma rog,azi nu e dar in curind chiar nu se va mai putea iesi la pranz.La trei-patru "inclina steagul" si mai doarme vreo 3 ore.Deci abia la sapte seara suntem apti de plimbare.Acum motaie in balcon, la semi-soare asa.Ca nu e inca ora de masa si nu ma mai intelegeam cu el.Recunosc ca seara imi convine si mie mai mult, ca iesim toti si daca plange il mai ia cineva in brate, altcineva impinge carutul...deh!
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

mimonix spune:
Terminati o data cu "ce slaba esti, ba nuuuu...si tu esti slaba, ba nuuu" ca sunteti doua slabanoage amandoua, v-am vazut eu in poze!Nu vreti sa stiti cum e sa fii grasa si batrana
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

clauclau spune:
Nicoleta, si eu am mania cantarului, dar incerc sa ma las ca mai mult imi fac rau cu (,) cantarirea zilnica. Mai bine saptamanal, dar cand il vad acolo la indemana, automat o pun cand ii schimb cate-un pampers!
Mimo, cine-i grasa si batrana??? Vrei bataita? Ia uite colea ! Stai cuminte ca esti o blonda frumoasa! Ce crezi, ca eu nu te-am vazut in poze? Si esti foarte, foarte simpatica!!!
POZE
POVESTEA NASTERII

ccris_ccris spune:
Ufff, scrisesem un mesaj si n-a vrut sa mi-l trimita si l-am pierdut.
Reiau: am avut o noapte linistita, s-a culcat la ora 11 aseara, s-a tezit nitel la 3 pt. papa si apoi nani pana la 6, cand iar papa si din nou nani pana la 9 cand iar papa, si tot asa. Apoi a iesit mama cu ea in curte, ca sa ma pregatesc si eu pentru controlul de dupa-amiaza, la Mendez. Sper sa-mi zica de bine, desi operatia mai supureaza pe ici, pe colo.
Am reusit sa bag si rufe la spalat, sa vedem cand le calc, iar s-au strans o gramada.
Kya, sa-ti fie de bine pentru noaptea romantica, abia astept sa reiau si eu, ca randunoiul meu e cam ciufut in ultima vreme, prietenii stiu de ce!
Ursuletz, si eu am vazut poze de bebe, dar n-am apucat sa scriu. De multe apuc doar sa citesc, nu sa mai si scriu.
Am si eu cateva intrebari:
1.Fetele care alaptati, ce ati facut cu bebe la botez? Cum l-ati hranit? Ca eu nu pot s-o alaptez pe a mea decat culcata pe pat.
2.Daca bebe papa doar un san, pe celalalt il mulgeti?
3. Daca am scos ceva mucisori verzi , oare trebuie sa-i dau preventiv ceva de raceala sau ca sa nu faca febra? Sa mai ies cu ea afara?
Dar cu Papacios ce-o fi, ca n-am mai "vazut-o" de mult. Papaciooos! Mi-e dor de tine!
Pupici la toate randunicile.
Cristina, cea mai fericita de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE

clauclau spune:
Cris, hai ca incerc sa-ti raspund la intrebari:
1. La botez, am alaptat-o fara probleme. Adica , biserica a fost exact intre 2 alaptari , dupa care am mers acasa si am stat pana la 14.30. Deci, inainte de restaurant, am mai hranit-o o data acasa. Urmatoarea masa a luat-o la restaurant, sus la etaj, pe o canapea. Apoi, pe Rebecca am trimis-o acasa cu mama si pe mine ma ducea un baiat de-al sotului care-a facut pe soferul si ma plimba la fata de cate ori era nevoie.
2. De obicei ii dau sa suga din amandoi sanii. Daca mananca doar unul, nu il mulg pe celalalt, il mananca la urmatoarea masa.
3. Indiferent daca are mucisori sau nu, eu folosesc pentru nasuc, sterimar.
Papacios nu mai apare pentru ca a inceput serviciul si nu mai are timp. Si mie mi-edor de ea.
POZE
POVESTEA NASTERII

ccris_ccris spune:
La intalneala de pe 10 o sa vin singurica, fiindca randunoiul pleaca 3 zile la un curs. O sa mergem in recunoastere, sa stiu si eu unde tre' s-ajung. O sa reiau si sofatul, fiindca tre' sa merg si cu fata la kineto singurica.
O sa va pun niste pozici cu bucalata mea razand. Sunt facute dimineata cand am avut un moment de dragaleala.
Cristina, cea mai fericita de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE