Puiuti de Randunici 2008!! (26)
Raspunsuri - Pagina 13

blankar spune:
nu stiu ce am facut dar nu am terminat mesajul
sunt cam handi in materie de calculator
FLORI ce zambareata e Mada!
TUCHI ai doi ingerasi! cred ca tare il iubeste Ilinca pe Sebi
Clau trimite mi si mie o felie de tort ca mi ai facut pofta. Rebecca e o scumpa!
Mamaruta ecoflorina si eu stiam ca e pt. flora intestinala ca ii dau lui Eric cand ecoflorina cand normaflore ca are tratament cu antibiotic pe termen lung
Olgutzika e haioasa poza unde lui Ioana ii este " friggg"
ROXANA eu am experienta cu pungutele ca lui Eric tre sa i fac sumar de urina saptamanal dar e mult mai usor sa pui la baieti decat la fete
Amira e o dulcica!
MARIA ce faina e poza unde Tudor e intr un tricou bleu pe o paturita
CRISS A ndreea e o dulcica si ce par des are!
NICOLAntonia e superba si ce cuminte a stat la botez!
VIO nasol cu colicii eu nu am stiut ce sunt alea din fericire.Am auzit pe cineva ca a incercat cu homeopate si au dat rezultate.Sean e tare dulce unde e pe burta ca o broscuta!
SIMO frumosi flacai ai!
GIANI Andrei e un "sef" serios dar la tati devine zambaret
scuze ca m am intins asa de tare dar in sfarsit am avut timp sa mai citesc din urma
va pupez!
http://community.webshots.com/user/blanka75

blankar spune:
CLAUdar parerea fetelor nu conteza?
degeaba faceti voi aranjamente ca tot ele hotarasc{hi hi}
LUNY tu unde ai poze cu Matei?
http://community.webshots.com/user/blanka75

clauclau spune:
Blankar, e dulce foc Eric. Si iti seamana foarte bine!
Din tortul ala nici eu nu am gustat, eram prea ocupata cu topaiala! Normal ca dupa ce-am ajuns acasa muream dupa o felie
.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

underqueen spune:
nicoleta, si eu eram obsedata de cantar si uite acum am o saptamana jumatate de cand nu l-am cantarit (inainte il cantaream in fiecare zi). azi il cantaresc si sper sa se cunoasca progrese
blankar mersi
Tudor ma cearta acum ca de ce stau la calculator si nu vorbesc cu el
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare

ursuleata spune:
Clau, amira, blankar .
Nicoleta, eu am vazut pozele si am spus ca e f frumos . Si mie imi place sa ii pozez mai mult fata ca mi se pare ca e atat de frumos.
Olgutza multumim. Si da, Carmen arata f bine. Ieri am fost la control si bebelina are deja 1,900kg si ea este in 29 de sapt.
Naty, cum iti permiti sa ma faci paranoica??? te rog frumos sa nu te chinui sa imi raspunzi si chiar sa ignori ce am scris si ce scriu de acum in colo.
Kya, sper ca ai avut o noapte super.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic
poze
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

luny spune:
blankar uite aici o tona de poze http://community.webshots.com/user/luny_lee
si eu cred ca-ti seamana Eric!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

luny spune:
noi iesim in parc
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

ursuleata spune:
Simo .
Am o gramada de invatat ca sunt in sesiune si mi-a venit si CM care nu mai trece si e si mai abundent....eu aveam doar 3 zile, acum e deja a 4 zi si nu mai trece.
L-am cantarit si eu pe vlad azi si are 4,800 kg. Si are 60 cm. nu-i de mirare ca nu ii mai vine nicio hainutza.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic
poze
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

ariel_7000 spune:
neata fetele! scriu repede si fug afara, apoi la mama si la serbare la alex diseara.
sa va povestesc ce faza haioasa a facut alexutza mea aseara:))) . ea e ajutorul meu de nadejde la schimbatul lui bebe...duce pampersul la gunoi, numai pe ala cu pishu:)). il schimb pe teo, avea un PAMPERS de mustea de pipi si daduse si pe afara de ne-a udat salopetica...il pun pe podea, il ia fiica-mea sa-l duca la gunoi, cand aud zgomote pe hol...mama radea de lesina, fiica-mea la fel...ies din camera si o vad pe alex cum arunca pampersul pishacios in sus, ala cadea cu "fleoshc" pe gresie si striga:"zboara puiule!!"....asta apropos de reclame de KK-o....uite cum le-a potrivit fiica-mea:) PAMOERS SI TRANSAVIA, o echipa de kk-o:)
acum, raspundem cititorilor:))):
sovi, eu pun o juma de lingurita de bicarbonat la un pahar de apa si folosesc solutia cam 1 zi. o mai poti folosi si in caz de fund roshu de la pishu si kaka. e foarte bune. tot chimia:))) bicarbonatul este o BAZA, pishu este ACID, asa ca rezulta reactie NEUTRA. cu gurita la fel...de la lapte se creeaza mediu acid, bacteriile si ciupercile il adora, spaland cu bicarbonat, se neutralizeaza. la fel si cu transpiratia la axila.
nu bicarbonatul ajuta la eruptia dentara, ci MASAJUL gingiei. la fel ajuta inelele de dentitie, cele umplute cu ser, care se baga in frigider. in primul rand maseaza, in al 2 lea rand anesteziaza (recele)....mai functioneaza boabe homeopate:chamomilla, 15-30 ch....
dar asta, in episodul urmator...
as vrea sa functioneze metoda cu papatul la alex...dar ma cam indoiesc, e berbeaca doar:)))
cum a fost galactogilul cu capucino? am incercat si in ceai:), hmmmm, nu prea.
citind prospectul fara atentie, eu am retinut ca se pune in supa:))) iti dai seama ce porcarie rezulta! noroc ca am inteles in final ac lingura era de supa, hahahhaa!
tuchi, ca tot esti doctoreasa de dulcegarii:)), pls, zi-mi si mie daca un diabetic insulino dependent are voie fructoza. sunt in dilema, eu stiam ca da, mama zice ca asistentele i-au zis la spital ca nu. la un om normal sau la un copil fara afectiuni metabolice, are contraindicatii? eu am inlocuit zaharul cu fructoza cam de 2 ani...lui alex ii dau numai miere, dar dulciuri pe baza de fructoza. e vreo problema?
vio, pana acum 2 sapt. am luat vitamine prenatale, acum iau vitamax, dar cred ca voi renunta si voi trece la vitamine "normale". mai iau si calciu de la aditiva, cand imi aduc aminte:), iar zilnic iau dolomit (contine ca si mg si e natural)
kya, si teo cheleste, are o frunte "inalta"!!! d eom intelept:). ia mai ramas par lungut pe laterale si la spate. a inceput sa i se vada mai bine "cornita" ramasa de la nastere.
gecko, cum e cornita lui patrick? bine ati ajuns ACASA!
naty, dulce iulia zambareata:)
ramo, eu am luat galactogil dupa capul meu, daca era dupa dr. renuntam de mult la alaptare. voi incerca si galafor, tot de capul meu. sunt din plante si sunt PENTRU alaptat. nu au contraindicatii. sunt multumita de galactogil, dupa 2 zile de folosire am vazut efectul. am facut deja laptic suficient, din pacate nu la toate mesele, in special seara am mai putin, dar sper ca se va remedia. de dimineata m-am trezit cu sanii pietroi si picura laptele din ei...
stela, incearca mama duphalac pentru constipatia lui teo! nu o mai chinui cu termometrul! macar nu e daunator si e foarte eficient! in 2 ore ai rezultate:) uite prospectul:
http://www.farmaline.ro/sp.php?pid=343&
mamaruta, cum zicea luny, sa nu fie afte. teo avea candidoza in interiorul falcutzei si in cerul gurii...a descoperit dr. orl-ista. nici prin gand nu mi-a trecut sa-l verific si acolo...
eu ti-am mai zis, dar poate ai trecut peste, foarte eficiente la teo au fost remediile homeopate: asa phoetida 7 ch si chamomilla 7 ch.
eu cu alex am avut mari probleme cu colicii, pana la 4 luni. ajunsesem cu nervii la pamant, plangeam non stop...si eu si ea.
incearca si homeopatia.
amira,, pt pofta de mancare, pediatra mi-a zis sa-i dau lui teo vitamina C, picaturi (nu fiole!!), cate 5 pe zi.
cam atat...bat in retragere. sa aveti o zi buna!
eu o am:))) teo a papat bine de tot tzitzi de mami:)), a ras fericit si acum doarme dulce. iesim afara. pup.

clauclau spune:
Ursuleata, ce-a crescut bebe Vlad! Si e normal sa-i pozezi fata ca-i frumoasa tare!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!