Puiuti de Randunici 2008!! (26)
Raspunsuri - Pagina 11

clauclau spune:
Mamaruta, da, din cauza durerii de burtica nu poate manca. Si rebecca se chircea la san si se inrosea, mai si plangea, dar statea sa se sature, cu toate durerile alea! Si am vazut ca sunteti chiar in perioada de varf a colicilor. LA 5-6 saptamani este cel mai rau, dar dupa 8 sapt or sa se rareasca crizele si nu or sa mai fie asa puternice. Iti urez multa putere sa treceti peste aceasta perioada urata, hai ca mai e putin si scapati.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

underqueen spune:
neatza! si noi pe aici...zi de curatenie, dar recuperez printre picaturi
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare

Nicoleta spune:
Olguta, super. numai ca noi nu stim inca ce si cum... daca e da, ar fi ceva!!!
Mamaruta, ma ingrozesc! Asa rele dureri are bb? Nu-i bai ca nu ia in greutate in conditiile alea, sa nu scada. Si matei se mai chirceste la san... asta e, trec!!
clau, Stefan si acum e cantaret, ii place sa lalaie prin casa...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Olgutzika spune:
Clau, sa stii ca am pus-o pe Rebe sa ii cante fii-mi in dimineata asta . Nu stiu cat a apreciat ea, dar Radu s-a amuzat sincer
.
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

amira_roxana spune:
incep prin a-mi cere scuze fata de:
naty iar am vazut sms tarziu, dar am scris pe forum ca mergem in herastrau ca era mai apri=oape de medlife, si la 20.00 aveam programare!
kya am vazut mesajul acum, eu de obicei nu merg in herastrau, dar aseara a fost altceva la mijloc! oricum, mai bine as lasa nr de tel pe mailul comu (poate se indura careva sa-mi dea si mie parola).
in alta ordine de idei:
luny nu te mai amari cu ginerele meu, eu zic ca e perfect asa cum a luat in greutate!
ursuleatza si eu l-am vazut pe vladic si am si scris...dar daca tu nu te "obosesti" sa citesti ce scriu si eu...
si acum trebuie sa va anunt ceva f imporant:
e criza de butoaie, eu l-am gasit pe ultimul si nu mai e loc in el pt altcineva, da? sunt f suparata ca asa cum va spuneam pitik mea nu a mai luat in greutate de 2 sapt si am fost aseara la dr si mi-a zis ca ea ar treb sa manance 800 ml pe zi, si ea manaca doar 450-500. trebuie sa-i fac rost de protovit din strainatate daca are cineva cum sa ma ajute i-as ramane profund inadatorata! ne-a programat la eografie abdominala pe 10 iunie exact la ora 16! asa ca din pacate nu o sa pot veni la intalnire! si trebuie sa-i duc si pishu la urocultura si sumar de urina, sa excluda posibilitatea unei infectii!
si nu stiu cum o sa ma descurc cu pungutele alea de urina pt copii!
asa ca sa nu va mai aud de butoaie, ati inteles?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Olgutzika spune:
Ursule, ce mare a crescut Mihnea! Si cat de misto arata Carmina!!! Ma rog, nu d-aia ai pus tu poze, sa ii laud pe ei...si Ursuletzul mic e un dragalas si a crescut mult si frumos! Pupam!
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

clauclau spune:
Olgutz, ma bucur ca s-a amuzat Radu de fie-mea! Are efectul asta la barbati! Ce face micuta?
Cand stau cu fata aproape de Rebecca, isi pune manutele pe mine si ma trage de nas, normal! Si se uita si ea mirata la ce face cu manutele ei mici!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

luny spune:
neatza! mersi de buna, Tuchi!!
mamaruta, tu te-ai uitat la ea in gurita, sa nu aiba afte?..sunt extrem de dureroase si asa s-ar putea manifesta copilul, cum descrii tu...si din cauza lor nu vrea sa ia sanul..
olgutz felicitari ptr concediul la mare!!
cuscra tare rau imi pare sa aud de Amira...dar eu cered ca fiecare copilas are ritmul lui de crestere si nu e obligatoriu sa pape la fel, cu aceeasi pofta, saptamanal, asa ca poate recupera ulterior...dar ea nu a scazut in greutate, deci nu e asa rau!poate nu-i place sau nu-i prieste formula care i-o dai, dr ce a zis despre asta?...uite, o sa ii faci eco si analizele si o sa vezi ca nor-mea e perfect ok, si o sa te linistesti!..stiu ca e greu..incerc sa te sustin moral cat pot eu de mult, e important si pentru tine, si pentru ea sa nu fii stresata..va pupicesc pe amandoua, si poate ne vedem vineri la Gradina Botanica
naty, randunoiu' zice ca vineri venim la tine in fief, numa sa fie vreme frumoasa!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

luny spune:
clau e ceva de speriat de dulce fata ta! cum sta pe burti cu caputul ridicat!!..eu nu stiu dak o sa-l surprind vreodata asa pe Mateiutz!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

underqueen spune:
sovi sa nu crezi ca mananca singur...a fost o intamplare si am profitat sa-l si pozez
ursuleata apropo de Megastar: speranta moare ultima!
nu mai stiu cine m-a intrebat, dar da, cantecelul din filmulet e inventie proprie...poate ma duc si la Mamaia, sectiunea de creatie
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare