La noi, La Galati sa veniti! (38)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinedana spune:

Salutare!
Ce bine ca mai e cineva pe vremurile astea optimist!Eu am intrat intr-o stare urita pt ca la noi in firma se dau oameni afara fara nici o logica si ma bate jalea cind ma gindesc ca nici varianta de a ramine si a face munca a trei oameni nu e chiar extraordinara.
Deja ma gindesc ca mai am un an de cresterea copilului la care am renuntat dar care acum este o varianta ajutatoare.
In rest ma pregatesc de aniversarea de un an a celei mici care nu mai e mica deloc si care mi-a cam scos peri albi de pe acum.
M-am bucurat eu ca am doua fetite cumintele dar cred ca le-am deocheat.Oricum cea mica e argint viu si plina de personalitate chestie cu care nu prea eram obisnuita de la Antonia.
Laura tu cum te descurci cu amindoi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Laura, inca nu desi cu gandul sunt cam in fiecare zi O sa fiu in iulie ptr 3 sapt si sunt atat de nerabdatoare si curioasa cum arata orasul dupa aproape 6 ani incat uit uneori principalul motiv al vizitei - vreau sa duc soricelul la medic.

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
la multi ani tuturor copiilor!

aveti idee se organizeaza ceva pt copii in orasul asta?

Ica sa nu te astepti la prea multe, schimbari in Galati eu nu prea vad, da lasa ca vine acum Laura care e in faza optimista si ne spune ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Buna ziua

Sa ne traiasca copiii si sa fie sanatosi!

Si eu sunt intr-o faza mai optimista .....sau sunt nebuna ....ma apuc de al 2 lea copil .
In weekend am fost la mare ....m-am facut ca un rac fiert sunt toata arsa.

Sheryll mamica de Bianca(25.10.2006) si 5 sapt

Poze Bianca
Poze Botez Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata. N-am sa deschid eu subiect...o asteptam pe Liliac....poate asa trece si pe la noi .
Sheryl , felicitari ! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos !
Dinedana, cum ma descurs ?...hm...pai pe la 6 ma dau jos din pat,....am uitat ca pe la 5 ii dau primul biberon lui Luca ( e matinal ca toata familia de altfel), ne jucam...pregatim micul dejun, apoi o trezesc pe Daria o secondez la spalat, imbracat , mancat...apoi ma pregatesc pe mine pt serviciu...pe la 7.15 reusim sa iesim pe usa...o lasam pe Daria la gradi, Luca ramane cu dadaca....muncim..pe la 14 incep sa dau telefoane ( cine sta cu Luca, dadaca isi termina programul la 16, iar eu ajung cel mai devreme in jur de 17.30-18) sa ma rog de parinti sa stea cu Luca.....plecam de la serviciu, o luam pe Daria....pana la 7 reusim sa pregatesc ceva de mancare si sa mancam...sotul sta cu Luca, iar eu trebaluiesc prin casa...de la 20-20.30 ma ocup nitel de copii, ne jucam , ne uitam la desene....apoi ii spalam, pe la 21.30 sotu il adoarme pe Luca eu pe Daria....apoi ma pregatesc eu de culcare...pe la 1-2 ii dau biberonul lui Luca...si o iau de la capat

Imi inchipui ca e mai usor pt mine, Luca e inca mic....acum vrea doar tinut in brate...a inceput de cateva zile sa exploreze casa in 4 labe.....se ridica singur in picioare....cand va merge va fi si mai...hm...antrenant.
Sa aveti petrecere frumoasa la taierea motului !
Ica, astept impresii !

Gata,...am inceput mesajul asta acum o ora....bine ca am reusit sa-l termin. Va pup.

Mergi la inceput

neata!

Sherryl, lume noua , sa fie sanatos bb 2, esti curajoasa si oprimista .

Laura , poate Liliac inca e in greturi hehehehe si nu ne deskide capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Fetele mele, eu cand va vad atat de tacute...incerc sa tac si eu...ce sa fac?
Laura, daca ai tu timp, te rog pe tine sa faci capitol nou Imi place ca esti plina de optimism si ca toatealea care pe tine m-ar culca la pamant tie iti ofera imboldul de a merge inainte. Felicitari!! Sper sa vina si la mine energia asta.

De la noi...nimic nou. Eu trec printr-o perioada mai putin roz, dar multumim ca suntem sanatosi. Nu, n-am niciun fel de greturi...ci pur si simplu, cred ca-s obosita cronic.

sheryll, felicitari pentru sarcina si ne rugam sa o duci usor si sa ai un bebe perfect sanatos! Cand se anunta a fi marele eveniment??DPN, ceva?

Liliana, Andra-Maria & 19+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Liliac capu' sus! de oboseala sufar si eu, am adormit aseara la 7 si m-am trezit dimineata la 6 ...... cu greu!

Mergi la inceput