La noi, La Galati sa veniti! (38)
Raspunsuri - Pagina 18
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ica 1975 Liliac, am citit eu pe undeva |
Ihi
Liliana,
Andra-Maria &
10+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
liliac1 spune:
Dayssy Uite cum ma desconspirasi, soro
Si daca tot s-a aflat (si despre tine, afcoz) atunci sa ne fie de bine si la anu' merjem frumushal la plimbaricica cu caricioarili.
Hai ca eu sunt "mica", inca sunt in perioada de risc, dar tu??
Va
pe toate!
Eu inca mai astept primavara ca asta care a venit e un fel de pacaleala. Dimineata sunt 0-4 grade si pe mine ma deprima ![]()
Liliana,
Andra-Maria &
10+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Ica 1975 spune:
Liliac si Dayssy, sarcina usoara si copilasi sanatosi ![]()
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
delphin spune:
Ica, anul trecut am fost in ro, adica in 2007 iarna
. Fiul meu cel mare a racit si a facut temperatura mare si m-am dus cu el la urgentze. Nu am platit nimic, doar retzeta la farmacie si apoi in fr am fost rambursata.
Vroiam doar sa precizez ca fetele au dreptate, atata timp cat platesti consultatia, nu vei avea nici o problema...
Sper doar sa gasesti dr buni si sa crezi in ce-ti spun. Mie la urgentz dr mi-a prescris injectii cu penicilina pt. angina. Fii'miu nu a facut niciodata injectii, doar sirop antibiotic a luat cand a fost nevoie, prin urmare am refuzat categoric si am cerut sa-mi prescrie un antibiotic in sirop, adecvat anginei.
Nu stiu de ce, dar eu nu mai am asa mare incredere in dr din ro., fara suparare fetele, din pacate faptele multora dintre ei vorbesc. Ca sa nu mai pomenesc de spaga pe care o primesc din mana unui muribund...om bolnav sau parinti disperati...stiti si voi!
dayssy spune:
Salut fetele
Liliac eu sunt deja in 17 sapt, am o fetita frumusica rau
. La ce doctor mergi??
Fetele oare chiar a venit primavara? Iesim si noi undeva?
Pupici
Ica 1975 spune:
Delphin, multumesc de info 
Am vorbit astazi cu mama si mi-a spus ca ea a auzit de dr Negulescu si de dr Baciu; stiti ceva de ei? Ati avut experiente bune cu alti med pediatri?
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
LauraFlo spune:
Liliac si Daisy felicitari ! Ce veste ! Sa aveti sarcina usoara si bebei sanatosi !
Ica, Baciu e destul de bun, si eu am fost cu Luca la el. Dupa ce am fost in spital mi-a dat niste siropele cu enzime si alte...nu stiu ce...care i-au refacut flora intestinala distrusa de antibioticele prescrise. De Negulescu am auzit, dar nimeni din anturajul meu n-a fost pe la acesta ( sau aceasta,...parca e doamna doctor,nu ?)
In spital s-a ocupat de noi dna Campeanu; ea i-a descoperit lui Luca problemele de la inima...a mers cu noi la cardiolog...s-a ocupat foarte frumos si bine de noi.
alinam spune:
neata!
Ce de vesti bune, Liliac si Alina sa fiti sanatoase si bebei sanatosi!
hai ca si asa ma tot gandesc la o surioara pt Vlad, voi ma faceti sa ma gandesc si mai intens ![]()
Ica, Baciu e dr. cu faima in oras, am mers si noi cu Vlad, ca orice dr are clienti super multumiti dar si nemultumiti, din cate stiu eu sare cam repede cu antibioticul, delatfel e un dr bun.
Negulescu e o doamna batrana, o dr foarte buna, dar cam invechita, am ajuns odata si la ea, partea proasta e ca stai la usa ei de inebunesti, chiar cu programare, te tine in cabinet o ora, noteaza tot pe o foaie, da sfaturi , oricum a doua oara nu m-a mai prins, dar daca esti dispusa sa astepti si daca vrei sa iti "povesteasca" e buna.
Noi de regula (multumesc DD ca foarte rar) mergem la Campeanu, e ok, e destul de expeditiva, e drept ca nici probleme mari de sanatate nu am avut cu copilul pana acum, doar rosu in gat, cand a fost mai nasol ne-a chemat la spital, i-a facut o "internare" lui vlad si i-a facut analizele, eu daca am probleme la ea merg prima data, la Baciu am mers ca e singurul care avea program in we la cabinetul particular.
Si eu sunt pt o intalnire, de fapt eu mereu sunt pentru, da cum vad ca voi nu va inghesuiti ....
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
liliac1 spune:
Alinuto Ai timp sa ne ajungi din urma. Lasa fricile la o parte si puneti-va pe treaba. Noi am amanat-o, am tot amanat-o pana ne-a "lovit" si uite-ne in situatia asta ![]()
Vreau si eu o intalneala cu fetele.
Daissy Eu ma duc tot la Dimitriu. La prima sarcina am fost la ea si am fost f multumita. Pe tine cine te urmareste?? Ai idee unde se face la noi DT sau eco morfofetale. Pe mine m-a trimis la Iasi sau la Bucuresti dar parca n-as arunca cu banii chiar asa... dar sanatatea lui bebe este importanta.
Laura Ce probleme aveti cu baiatul?? Scuze, dar nu stiam nimic de acest aspect si oarecum am ramas surprinsa. Multa sanatate, orice-ar fi.
Unde este Roxi cu prajiturile ei delicioase??
Liliana,
Andra-Maria &
10+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Ica 1975 spune:
Multumesc ptr info
Dna dr Campeanu are cabinet privat?
Laura, sanatate lui Luca.