La noi, La Galati sa veniti! (38)
Raspunsuri - Pagina 12
vilma spune:
Problema e ca nu mai am nici o rochita alba toate au ramas mici si le-am dat.
Multam pentru raspuns. Nu mai actualizam si noi lista de pe prima pagina? Nu le-am mai auzit de mult pe cateva galatence, fetelor pe unde sunteti?
liliac1 spune:
Vilma, daca nu gasesti o rochita...te pot ajuta cu o fusta cu volane si poate ai o bluzita frumoasa alba si ii poti face o costumatie pentru serbare. Si iti dau si coronita.
Chiar asa, fetelor, care-s "pretentiile" la gradinitele voastre pentru serbarea de Mos Craciun?
La noi serbarea va fi in acelasi mod "comunist" cu poezii si cantecele, cu costumatii gen: bluza alba+ fusta rosie/pantalon bleumarin.
vilma spune:
Liliac, multumesc, vorbim daca nu reusesc sa ma descurc.
La Tudor la gradi e relaxata treaba, mi-a zis ca au o uniforma pe care n-am reusit s-o pregatesc (cam ciudata: camasa alba, vesta bleu, pantaloni bleumarin). De costume inca nu s-a vorbit.
La scoala mai vedem, ca n-am inteles nici pana la aceasta ora daca vrea costum si pentru sceneta (veverita
) si pentru fulg de nea.
V-ati mai dus la patinoar? Cum e?
LauraFlo spune:
Alina, te pup ! Mi-e dor de tine. Nu te-am mai vazut de un car de ani. Ca face Vladut ?
Delphin, ti-am vazut pozele....Te-ai tuns, arati super , baietii sunt niste dulcei....imi place familia voastra. Am intrat si pe wikipedia sa-mi improspatez cunostintele despre Africa....cat stati acolo ?
alinam spune:
ziua buna!
Laura pai hai sa punem de o intalneala daca iti e dor :), Vlad e bine in general, acum se pare ca l-a pocnit un rosu in gat, da nu e bai ca nu mai avusese de mult, de prin primavara cred, daca nu de asta iarna.
Ai tai copii ce fac? cum e baiatul? doarme? papa?
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)