Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 61
Raspunsuri - Pagina 16
machus spune:
Mada,
In Galati se face bhcg la Vitalmed ( este pe langa Romarul din centru) si iti da rezultatul in aceeasi zi. Si eu am aflat dupa ce am facut drumul la Bucuresti ca sa il fac la IDS.
Stiu sigur de la o colega.
Anul acesta s-a intamplat
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
felix76 spune:
Georgica, uite ce zic io: nonreactiv inseamna ca NU exista imunitate la citomegalovirus, deci tre sa te feresti sa contactezi asa ceva mai ales ca amu te chinui sa devii mami. Deci NU ai anticorpi deoarece ai avut niciodata asa ceva dar ar fi bine sa nici nu faci!
Pooop,
Felix
Ubi e bortoasa si poate si Mada!!!!Ubi e bortoasa si poate si Mada!!!!Ubi e bortoasa si poate si Mada!!!! canta piticii din creierul meuuuuu!!!!
machus spune:
Mada,
vin cu info suplimentare:
tel. 0236/438438 si costa vreo 37 de lei
Anul acesta s-a intamplat
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
mada23 spune:
Magdita..apoi nu stiu ce sa zic,am momente cand zic ca da, alteori zic gata imi vine, am oprit utrogestanul de luni....ma las in voia Lui DD
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

mada23 spune:
Daaaaaaaaaaaaaaaa??? hai ca caut un nr de telefon.mersic 
asteptand miracolul

mada23 spune:
sar'na mult. sun acum
asteptand miracolul

georgia_c spune:
felix , sa inteleg ca non reactiv , inseamna negativ....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
mada23 spune:
Rocsy..pui mic, cum nu te baga nimeni in seama, ia de aici pupici

asteptand miracolul

felix76 spune:
Da Georgia aia inseamna!
Rocsica, cu te supari! Noi suntem cu toatele aici, cum sa nu te bagam in seama? Un pupic pentru fata bosumflata!
Fetili, ne auzim maine, o sa mai intru pe net si de acasa ca astept cu sufletu la gura rezultatul lui Ubi! Ubi ne scri, nu? Ca nu mai pot piticii mei de atata cantat!
Asa ca va pupicesc pe toate si Mada, te asteptam si pe tine cu cele doua liniute!
Felix