Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Anca ...la multi ani Mariei..... Am mai gasit si eu niste cafea rece ...asa imi trebuie daca am intrat tarziu... dar o beau si asa ca sunt dipserata dupa o cafea

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Sanda cat ai dat pe tarc?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Tarcul a fost 300 iar transportul din Bucuresti pana aici 29,6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anca daca nu erai 2 in 1 mai faceam o tura de cafea,dar asa bea si tu o gurita rece si gata ca vin cu bata....multam ptr urari

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by sanduta

quote:

poze si filmulete

povestea nasterii

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar

de la ce magazin?cum?ca ma duc si eu sa vad

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

La multi ani sarbatoritilor!

eliss, ms de raspuns o sa incerc si eu. Nu prea stiu ce sa-i mai fac de mancare, pediatrii astia o tin pe a lor , supa, dar copilul meu oricum nu bea zeama goala si s-o fi plictisit de acelasi gust, ca nu prea papa in ultimele 2 zile. La ultima vizita la dr de familie, mi-a zis sa-i dau capsuni, miezul sa-l mananc eu si sa-i dau lui restul, asta ca sa vedeti ce pediatru am.
Si Alexiss a facut bubite rosii pe gat, pe burtica si pe spate sus. Tot de la caldura. A zis pediatrul imbracat ffff lejer, hidrocortizon unguent si calciu 5 zile pt ca transpira ff mult. De obicei il imbrac doar in body, fara pantaloni, fara sosete. Sunt cu dulapul dupa mine si cum se face racoare seara il imbrac. Pediatrul a zis...il imbraci ca pe dumneata si in ziua aia mie imi venea sa ies in pielea goala la plimbare.

sanduta, noi suntem diversificati deja. M-am gandit sa-i dau iaurt, dar daca introduc inca o masa solida, nu mai bea lapte decat dimineata si seara, adica asta ar fi in jur de 300-400 ml. Nu prea stiu ce sa fac cu masa asta.

ram0nica, si eu tot patut asemanator cred ca am dupa descriere. Eu i-am mai luat o saltea care se pune peste pt ca mi s-a parut tare cea care era. Asa ca intre saltea si marginea patutului care e de panza e loc unde sa alunece. Mi-am adus aminte ca am in casa niste chestii lungi care se pun la geamurile vechi ca sa nu intre frigul iarna, scuze dar nu stiu cum le cheama. Am si scurte si lungi, alea scurte le foloseam cand era mai mic, i le puneam in spate cand dormea. Acum le folosesc pe toate, le pun pe marginile de sus pt ca el merge taras cu capul inainte si laterale sa nu cada acolo. Poti incerca cu paturici sau poate are cineva o alta idee mai buna.

Mai am o nelamurire, adica am eu mai multe, dar am vazut ca voi faceti mancare pt bebe cu ceapa distuita sau prajita? de exemplu orezul sarbesc, prajiti ceapa in ulei ca si pt adulti?

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Buna fetele!

La multi ani Maria, Catalin si Luca Alexandru!

Sa imi laud si eu pitica! Azi am fost la vaccinul de 6 luni si nu a plans decat foarte putin cand a intepat-o! Sunt asa de mandra de ea! Data trecuta a plans o gramada, abea am imbracat-o la loc. Dar acu ii ardea doar de joaca!
Si, in concluzie in urma controlului avem 7,800kg si 66cm. A luat doar 400g si 2 cm fata de luna trecuta! Ceea ce zic eu ca e bine.

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:

Vasari,Creem,Andreea multumim ptr urari.
Aralia si eu ii dau de la 6 luni piscoturi cu gluten de la Nestle sunt ptr 8 luni dar merg
Am fost la dr si avem 8,8 kg si de azi trecem pe nan hipoalergenic ca nu mai scapam de o eczema

poze si filmulete

povestea nasterii

Ce eczema, Anca? Cea din spatele genunchilor (daca am retinut bine...o avea mai demult) sau i-a aparut altceva?

Si ...pana la uram e si siua ta azi? ca am vazut multe urari pentru tine personal....

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by sanduta

quote:

poze si filmulete

povestea nasterii

de la ce magazin?cum?ca ma duc si eu sa vad

poze si filmulete

povestea nasterii

L-am comandat pe internet de pe site-ul http://www.orbitalshop.ro. tarcul se numeste BABY RELAX - Tarc ZOOM PARC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Ellis..sau alte fete care au luat analize la bebei...cum ati procedat cu urina? ...cred ca trebuie sa bagam in functiune olita

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

SufletDIngerpana la urma tot v-a trebui sa-i bagi si masa de la 17. Noi deja de 2 luni mancam lapte doar dimineata si seara.

Mergi la inceput